قوربونت برم سپید جون با این سرعتت خیلی غافلگیرم کردی دستتم درد نکنه-حالا یه سوال دیگه بنظرت اگه منابع ارشد آموزش زبان رو گیر بیارم می تونم از راه سراسری پیام نورم شرکت نم .؟راستی بعد از انشالله قبولی! یا امتحان شفاهیم داره؟
Printable View
قوربونت برم سپید جون با این سرعتت خیلی غافلگیرم کردی دستتم درد نکنه-حالا یه سوال دیگه بنظرت اگه منابع ارشد آموزش زبان رو گیر بیارم می تونم از راه سراسری پیام نورم شرکت نم .؟راستی بعد از انشالله قبولی! یا امتحان شفاهیم داره؟
در مورد پیام نور هیج اطلاعاتی ندارم...نقل قول:
ولی شرکت کردن را مطمئنا میتونی شرکت کنی...از پس منابع هم اگر زبانت خیلی خوب باشه بر میای... در مورد امتحان نمیدونم؟!!!
دوستان، من بعضی جاها به جای most beautiful کلمه ی beautifulest رو می بینم، مثلا در سایت گوگل، این کلمه به راحتی پیدا میشه:
به نظر شما میشه واقعاً از کلمه beautifulest استفاده کرد؟ اگه نمیشه، پس چرا در بعضی از سایت ها مشاهده میشه؟! بعضی از افراد میگن این کلمه در زبان انگلیسی به هیچ وجه پذیرفته نیست.کد:http://www.google.com/search?hl=en&q=beautifulest+place&aq=f&oq=&aqi=
مثال های دیگری هم وجود داره. خودتون میتونین در گوگل سرچ کنید.
most advanced --> advancest
most complicated --> complicatest
به تعداد تمامی ذرات گردوغبار موجود در تمامی کره های خاکی، به اندازه ی تمامی قطرات آبهای اقیانوسهای دنیا و به اندازه ی تک تک موهای زبان تمامی موجودات در تمامی کهکشانها قسمتون میدم که بابا این دفعه جواب سوال منو بدین.
اول اینکه دوره ی کامل اینترچنج شامل چندتا کتاب میشه و اگه بخوام از انتشارات جنگل، تمامی کتابهای سری کامل اینترچنج رو شامل کتاب معلم و دانش آموز و... بگیرم چقدر میشه؟
دوما بالاخره یکی پیدا میشه لینک دانلود پک کامل اینترچنجو اینجا بذاره؟ خودم تا حالا میلیونها بار پک کامل نیو اینترچنج رو پیدا کردم اما دنبال اینترچنجم. وجدانا این بار جواب بدین.
خب قاعده مرسومش اینه که که برحسب تعداد سیلاب اینا رو جدا کنیم .. ولی این قاعده خیلی هم قطعی نیست و تخطی از اون خیلی کار غلط و بی ربطی نیست ... همونطور که گفتی یه متن ادبی یا یه شاعر مثلا ممکنه از یه صف برتری بصورتی استفاده کنه با اون قاعده گرامری نخونه ..نقل قول:
آخرش برمی گرده به کاربرد تجربی ، و اینکه آیا خوش آهنگ هستند/نیستند ... مشخصه که براساس قانون اگه بخوایم رفتار کنیم باید More و most استفاده کنیم برای این صفات ... بنابراین فرضاً توی یه مقاله علمی یا سخنرانی ممکنه طرف بره به شکل قانونی رفتار کنه و توی یه جمع دوستانه یا فیلم و سریال هرچی دلش می خواد بگه ..
این ابهام بخصوص در مورد صفاتی بوجود میاد که صدای آخرشون استرس نداره ... و بخصوص دوسیلابی ها که لب-مرزی هستند ...
* البته اون دوتا مثال دیگه ات رو که چک کردم جوابهای چندان معتبری برنمی گردوند و حتی خود beautiful هم اکثرا در شرایطی که طرف از غیرعادی بودن صفتش آگاه بوده استفاده شده!.. ولی بهرحال اصل سوالت ، سوال درستیه و صفات زیادی رو میشه وارد این جرگه دونست ... pretty یا stupid فرضاً ...
علاوه بر توضیحاتی که سیمور داد...نقل قول:
فکر کنم که این مورد بیشتر تو محاورشون دیده بشه....
مثلا یه جاهایی برای همین صفات عالی "the " که اجباری هست رو استفاده نمیکنن...
به فرض مثال باید بگن " the best " ولی بی هیچ دلیلی " the " رو حذف میکنن ( که این خلاف گرامرشون هست ) و ...
مثل خود ما که خیلی از قواعد دستور زبانمون رو در هنگام گفتگوهای محاوره ای رعایت نمیکنیم...
به هر جهت ما سعی میکنیم که درست و بی ابهام صحبت کنیم : دی
با سلام... ممنون میشم معنی cell-phone تو جمله ی زیر و معنی 2 جمله ی بعد رو بهم بگید:
I used this to make a chocolate block for a cell-phone commercial
.in my opinion the end result is worth it
Reuters and other foreign media are subject to Iranian restrictions on leaving the office to report, film or take pictures in Tehran
خب cell phone معنی موبایل رو میدهنقل قول:
2- به نظر نتیجه پایانی آن را با ارزش کرد
3- ریوترز و بقیه رسانه های خارجی موضوع خود را به تهدیدهای ایران بر ترک ادارات برای گزارش ، فیلم یا عکس برداری در تهران اختصاص داده اند !!
به نظرم نتیجه ی پایانی ارزشش رو داشت...نقل قول:
زویترز و دیگر سانه های خارجی برای امری چون ترک دفتر برای گزارش و فیلم برداری یا تهیه ی عکس مجبور به رعایت محدودیت های ایران اند.
باسلام خدمت عزیزان
بعد از سه ماه هر چی زور زدم نتونستم به صورت خودآموزی زبان یاد بگیرم !!
بالاخره رفتم کلاس زبان،ازم تست گرفتن .حالا کلاس سطحHeadway Elementary رو میخونم.
البته میگن این روش قدیمیه و interchange بهتره .منتظر نظر دوستان و عزیزان هستم.