سیو های شروع - مراحل Relentless و Blood & Iron (به ترتیب در ضمیمه)نقل قول:
آدرس سیو بازی در ویندوز ویستا:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Activision\CoDWaW\pla yers\profiles\xxxxx\save
xxxxx >> نام یوزر
نکته: Resume Game رو بزنین.
Printable View
سیو های شروع - مراحل Relentless و Blood & Iron (به ترتیب در ضمیمه)نقل قول:
آدرس سیو بازی در ویندوز ویستا:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Activision\CoDWaW\pla yers\profiles\xxxxx\save
xxxxx >> نام یوزر
نکته: Resume Game رو بزنین.
سلام
ممنون دوست عزیز آقا مرحله بعد از Relentless چی هست BLOOD هست؟
من کدومشو باید بریزم
سلام
ممنون دوست من ولی نمیشه من این فایل هارو در تو میسرش سیو کردم ولی وقتی resume رو میزنم دوباره از همونجایی میاد که قبلا گیر کرده بودم در ضمن در قسمت mission select هم اسم مرحله که دادین نمیاد
در این مسیر
c:\Documents and Settings\BIJAN\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\$$$\save
هر کدوم رو که مایل هستین. یا سیو شروع همون مرحله رو در مسیر کپی کنین یا سیو مرحله بعدش.نقل قول:
تمامی سیوهای قبلی در پوشه save رو پاک کنین و فقط یک سیو رو کپی کنین.نقل قول:
در صورتی که سیو آخر رو کپی کنین بایستی Resume Game رو بزنین.
(دو یوزره هم که انگار هستین! :31:)
سلام
والا من همرو پاک کردم اون مرحله رو هم که ریختم دیگه resume نمیده و دوباره از اول شروع میشه عجیب واقعا
آیا من نباید اسم یوزر یا چیزیو عوض کنم ؟
نه دیگه! به تغییر اسم یوزر اصلا نیست. همون پاک کردن تمامی سیوها مطمئنا کفایت میکنه... واقعا جای تعجب داره! :23:نقل قول:
بله متاسفانه جالب ایجاست که سیوهای خودم رو که جای دیگه کپی کرده بودم وقتی دوباره سرجاش میزارم دوباره از اول شروع میشه و انگار نه انگار که فایل سیوی وجود داره
در هر صورت ممنون از شما که زحمت کشیدید مثله اینکه قسمت نیست ما این بازیو تا آخر بریم
سلام
بعد از بسی کندو کاو متاسفانه با این error که فکرشو نمیکردم مواجه شدم که از سیو بازی ایراد گرفته انگار که ورژن سیو ها متفافت هست
من این بازی رو از شرکت امپرور گرفتم ممنون میشم اگر کسی از این شرکت بازیو تهیه کرده باشه و سیو ها رو داشنه باشه برای من تو سایت قرار بده
کد:http://i41.tinypic.com/2whpgqq.jpg
بازیو چند روز پیش تموم کردم
انگار رسم شده که باید یه سری از اعضای گروه کشته بشن که خب یه کم درام میکندش
موضوع جالب اینه که توی آخرین ماموریتی که با میلر میری وقتی بهتون حمله میشه ممکنه بر اثر انتخاب شما برای کمک به پولانسکی یا فرمانده ریبوک،یکی از اونا کشته بشه.
این نسخه پیام بازرگانی بود.
only infinitywar