نظرتون درباره GDATA total security چیه ؟ گویا از دو موتور قوی استفاده میکنه و همیشه جزو اول هاست
کسی آشنایی داره یا استفاده کرده درباره اش بگه
نظرتون درباره GDATA total security چیه ؟ گویا از دو موتور قوی استفاده میکنه و همیشه جزو اول هاست
کسی آشنایی داره یا استفاده کرده درباره اش بگه
دوست عزیز حالا شما هم منبعی رو اعلام میکردین بد نیود ها :31:نقل قول:
نظرتون در مورد این چیه ؟ من که فکر نمیکنم در قرن 21 و عصر ارتباطات مدیر شرکت بزرگی مثل کمودو بتونه دروغ بگه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50000 هزار دلار فقط برای دو تا تست ؟؟
در مورد دعوای کمودو و شرکت AVC هم من نظر خاصی ندارم ولی در کل به مافیای آنتی ویروس ها اعتقاد دارم شایدم کمی تخیلی فکر کنم :31:
به به به...پس اینه اون انتی ویروس کومودو....!!!!چه قدر شناسایی بالایی داشته!!!:31:نقل قول:
فایروالش رو برد زیر سوال
به به به...پس اینه اون انتی ویروس کومودو....!!!!چه قدر شناسایی بالایی داشته!!!:31:نقل قول:
فایروالش رو برد زیر سوال
این نتایج ضعیف کمودو در بخش انتی ویروس هیچ ربطی به فایروالش نداره قدرت کمودو در بخش دیفنس پلاس و فایروالش هستنقل قول:
با سلامنقل قول:
بارها و بارها اشاره شده که انتی ویروس کومودو برای راحتی کاربران هست ( هرچند که داره پیشرفت میکنه در تستهایی که توی تایپیک دانلود ویروس و تروجان هست میزان شناساییش خوب بوده به نظر من )
در تایپیک خود کومودو
پست زیر رو ببینیدنقل قول:
لازمه این حرف رو که قبلا برای چند تا از دوستان هم گفتم تکرار کنم. آنتی ویروس کمودو مانند بعضی دیگر از آنتی ویروسها برای محافظت از سیستم در CIS وجود نداره. بلکه آنتی ویروس کمودو به منظور راحتی کار کاربران برای تشخیص ساده تر آلودگی ها گذاشته شده و محافظت اصلی را در سیستم بقیۀ لایه های محافظتی در CIS مانند Sandbox, +Defense, Firewall و یا Behavior Blocker بر عهده دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه کومودو می خواد انتی ویروسش رو هم تقویت کنه و داره روش کا می کنه حرفی نیست ولی اینکه شما یکدفعه بیاید و این انتی ویروس رو با مثلا نورتون و کسپر و ... که راه طولانی رو در این زمینه اومدن مقایسه کنی کمی بی عدالتی هست
بعدش هم این میزان شناسایی چه ارتباطی با فایروال کومودو داره نمی دونم
ویرایش
پستها با هم ارسال شد فکر کنمنقل قول:
این نتایج ضعیف کمودو در بخش انتی ویروس هیچ ربطی به فایروالش نداره قدرت کمودو در بخش دیفنس پلاس و فایروالش هست
با تشکر
ولی نسخه 5.9 خوب شده در صورتی که کاربر بیاد بخش دیفنس را تغییرات خوبی بهش بده و چند گزینه را در قسمت پروتکت ریجستری که از ریجستری های سیستم موقع دسترسی محافظت میکنه و پروتکت فایل که محافظت از فلدرهای و فایل ها مهم سیتمی هست که کاربر میتونه به صورت حرفه ای / قدرت کومودو را دو چندان بکنه.
نسخه 5.8 روی سون 64بیتی بنده با نصب شدن / صفحه ابی مرگ میومد ولی نسخه 5.9 که خواستم تست بکنم این باگ رفع شده بود.
و در نسخه های جدید کومودو کمتر سوال میکنه حتی با برداشتن تیکه موقع نصب / باز سوالتش کم شده 1
و به نظر من این یه مزیت نیست و بیشتر فایل های نصب را به سندباکس میبره و سوالتش هم کم شده !!
نسبت به نسخه های قبلی که شرکت بیرون میداد !
راستی یه تجربه که من دارم در کنار کسپر انتی ویروس نمیشه فایروال کومودو یا اتوپست را نصب کرد !!
چون هردو تداخل دارن و این تداخل برمیگرده به پرواکتیو کسپر که از دیفنس کومودو پیشی میگیره و قبل از برسی کومودو اول کسپر فایل را براساس پرواکتیو برسی میکنه و وقت به کومودو یا فایروال اتوپست نمیده 1
چون پرواکتیو انتی ویروس کسپر نمونه ای رفتار شناسی و اپ کنترل ضعیف شده از سکیوریتی هست که در انتی ویروس این شرکت جاداده شده !
اگر شما قصد نصب فایروال کومودو یا اتوپست را دارید در کنار این انتی ویروس ها میشه بهتر عملکرد فایروال را دید:
1.avast pro
2.norton
3.avast free
4.avira free
شیرینی بحث را با کمی جدال و مراء خراب نکنید!
سلامنقل قول:
من که منبع را خدمتتان عرض کردم باید کمی بیشتر دقت میکردید:46:
در بلاگ Melih Abdulhayoglu رییس شرکت Comodo در پست اول در نامه پیتر از شرکت AVC به شرکت Comodo :
چند سطر پایینتر دوباره در نامه شرکت AVC به شرکت Comodo :نقل قول:
“ If you will keep the report internal, it is Euro 1500, if you want to use it in marketing and we shall publish it – with short review of product – on our website it is as told Euro 2000
نقل قول:
The Main Test-Series costs 8000 Euro per year. 2 On Demand, 2 Retrospective, a some Bonus Tests like Removal, Performance and so on.
خوب شما آن تاپیکی را که خدمتتان معرفی کردم و همچنین بلاگ Melih Abdulhayoglu رییس شرکت Comodo را با دقت نخواندهاید.پس از اینکه شرکت AVC تهدید به شکایت از Comodo به خاطر افشای نامههای محرمانه این شرکت کرد و پس از ابراز نارضایتی خیلی از شرکتها و شخصیتهای دنیای امنیت مجازی از این کار Melih Abdulhayoglu که نمونههایی از آن را در همان تاپیک میبینید شرکت Comodo اعلام کرد که میخواهد 50000 دلار برای اثبات اعتبار تستهای انجام شده توسط AVC به وسیله یک شرکت ثالث بیطرف بپردازد:نقل قول:
نظرتون در مورد این چیه ؟ من که فکر نمیکنم در قرن 21 و عصر ارتباطات مدیر شرکت بزرگی مثل کمودو بتونه دروغ بگه !
Comodo agrees to pay $50,000 to AV-Comparatives.org for test auditing & validation
50000 هزار دلار فقط برای دو تا تست ؟؟
[HTML]http://www.melih.com/2011/12/07/comodo-agrees-to-pay-50000-to-av-comparatives-org-for-test-auditing-validation/[/HTML]
هر چند رییس شرکت AVC گفت که قبلا اقدام به کسب گواهینامه استاندارد برای تستهای خود کرده است و Comodo میتواند از این پول برای کمک به یک موسسه خیریه استفاده کند!
[HTML]http://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=1984922&postcount=100[/HTML]
خوب میبینید که 50000 دلار برای انجام تست نبوده است و این ثابت میکند شرکتی که میتواند 50000 دلار تنها برای تعیین اعتبار تستهای یک شرکت دیگر هزینه کند مطمئنا مشکلی برای پرداخت 8000 یورو برای شرکت در تستهای سالیانه آن ندارد, علت عدم شرکت چیز دیگری است :27:
سلام عزیزنقل قول:
اختلاف در نتایج تستهای انجام شده توسط دو شرکت مختلف طبیعی است و علل مختلفی دارد: نمونههای به کار رفته و ملاک انتخاب آنها یکسان نیستند, تنظیمات نرمافزارهای تست شده یکی نیستند, متدولوژی انجام تستها برای سایر موارد یکسان نیست, زمان انجام تستها با هم یکسان نیست و خیلی علل دیگر ولی به جز یک یا دو نرمافزار امنیتی که در تستهای مختلف نتایج متفاوت گرفتهاند تقریبا اکثریت نتایج به دست آمده توسط سایر نرمافزارهای امنیتی توسط دو سایت اصلی تست کننده آنتیویروسها با همدیگر اختلاف قابل ملاحظهای ندارند.
در مورد Bullguard شما اشتباه میکنید آنتیویروس این شرکت امسال توسط AVC تست شد و نتایج خوبی هم گرفت گزارش را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید:
و شرکت Bullguard با افتخار بلافاصله نتیجه را در سایت خود اعلام کرد:کد:http://wwww.av-comparatives.org/images/stories/test/single/bullguard_odaug11.pdf
[HTML]http://www.bullguard.com/news/latest-press-releases/press-release-archive/2011-05-24.aspx[/HTML]
دوست من شرکت در اینگونه تستها و کسب نتایج قابل قبول در آنها یکی از روش های عمده بازاریابی توسط شرکتهای آنتیویروس (به ویژه شرکتهای کمتر شناخته شده ) است خیلی از شرکتها میخواهند در این تستها شرکت کنند ولی به علت نتایج ضعیف در مرحله مقدماتی حذف می شوند سری به سایت AVC بزنید :
در مورد شرکتهای دیگری که نام بردید McAfee در اکثر موارد درجه Advanced یا +Advanced را کسب کرده است :نقل قول:
Qualified Candidates: At AV-Comparatives we limit the number of participants in our tests to not more than twenty vendors and where possible we include only good and reliable products/vendors. Due to this, we have devised various requirements in order to take part, which also aids us identifying and filtering out rogue anti-virus vendors.
نشان افتخار AVC در سایت McAfee :
[HTML]http://home.mcafee.com/store/total-protection?ctst=1[/HTML]
:5:
شرکت Webroot که امسال برای اولین بار در این تستها شرکت کرده است و باید تا سال بعد برای اینکه ببینیم در صورت اخذ مجدد این نتایج ضعیف به شرکت در این تستها ادامه میدهد یا نه صبر کنیم.
شرکت PC Tools که توسط سیمانتک خریداری شده است تا سال قبل در این تستها نتایج خوبی میگرفت (+Advanced)ولی امسال پسرفت کرده است و مانند Webroot باید منتظر نتایج سال بعد باشیم.
Sophos هم که در هیچکدام از تستهای سنتی امسال به علت نتایج ضعیف سالهای گذشته شرکت نکرده است ولی همچنان به نتایج سالهای قبل افتخار میکند:
[HTML]http://www.sophos.com/en-us/press-office/press-releases/2011/01/a-v-comparatives-tests-dec2010.aspx[/HTML]
شرکت K7 هم تا سال گذشته نتایج خوبی در این تستها میگرفت (Advanced) ولی امسال پسرفت کرده است و باز باید منتظر نتایج سال بعد بود و باز افتخار این شرکت به نتایج کسب شده در سالهای گذشته:
[HTML]http://www.k7computing.ie/awards_certifications.php[/HTML]
میبینید که هیچ شرکتی برای آخر شدن در این تستها شرکت نمیکند و حتی ممکن است بعضی شرکتها در برخی از این تستها شرکت و در برخی دیگر که نتایج ضعیف میگیرند شرکت نکنند مانند سیمانتک یا Trend Micro.
خوب فکر میکنم جواب سوال خودتان را گرفتهاید کسی نمیآید بگوید ماست من ترش است شما انتظار دارید این شرکتها در پاسخ به سوال یک مشتری احتمالی چه بگویند؟ شما جای آنها بودید حقیقت را میگفتید؟:27:نقل قول:
البته من قبول دارم (و بارها در پستهای قبلی خودم گفتهام) که تستهای سنتی مانند On-demand و Retrospective دیگر ارزش چندانی در شرایط فعلی اینترنت ندارند ولی شما فقط نام یک شرکت آنتیویروس را به من بگویید که علارغم کسب نتایج خوب در این تستها شرکت نمیکند.
موفق باشید:11:
آقا ببخشید اومدم وسط دعوا،ولی اینجا که تاپیک مقایسه انتی ویروسها هست میشه راهنمایی کنید که از نظر قدرت شناسایی و حذف ویروس و حجم مناسب فایل های آپدیت کدوم آنتی ویروس از بقیه بهتره؟تشکر