سلامنقل قول:
براي اينكار شما بايد متنهاي خودتون رو در TextBox قرار بدين و اونا رو كنار هم بچينين
Printable View
سلامنقل قول:
براي اينكار شما بايد متنهاي خودتون رو در TextBox قرار بدين و اونا رو كنار هم بچينين
سلام، اگه شما متنتونو بنویسین و در صورت اشتباه بودن select کنید و در جعبه replace کامل کلمتون رو بنویسید هم فکر کنم درست شه!
سلامنقل قول:
ورودتون به انجمن رو تبريك ميگم
براي جواب دادن يه سوال بهتره كه ابتداي پستتون سوال رو نقل قول كنين (حالا يا بصورت سريع يا بصورت پيشرفته)
با زدن دكمه هاي نقل قول و ....
پست بالا (1717) نمونه پست نادرست شماست كه مشخص نيست در پاسخ به چه سوالي داده شده !!!!!!
موفق باشيد
درود
چند سوال از دوستان خوب
سوالات در ورد 2007 می باشد
سوال اول:
جدولی دارم با چند ستون و هر ستون بسته به نوع مطالب فارسی یا انگلیسی هست، و می خواهم به طور اتوماتیک زبان صفحه کلید با توجه به مطالب ستون تغییر کند، یعنی وقتی به ستون فارسی رسید فارسی تایپ کن و وقتی به ستون مطالب انگلیسی رسید انگلیسی تاپی کنم. قبلاً این طوری بود. نمی دانم چرا این طوری شده و مجبورم با صفحه کلید و بطور دستی زبان راعوض کنم، حتی ستون را انتخاب می کنم، تنظیمات را با زبان مورد نظر انجام می دهم ولی باز مشکل پابرجاست. از کجا باید این مشکل را حل کنم؟
سوال دوم:
از سربرگ Insert گزینه Chart را انتخاب می کنم چارت مورد نظر را درست می کنم. اما نمی توانم مثل یک عکس آن را بچرخانم یا چرا گزینه Text Wrapping برای چارت خاموش است؟ من آن را داخل یک Text Box گذاشتم تا بتوان کارهای مورد نظر را انجام داد، البته چرخش چارت را باز نداشت (نقطه سبز رنگ بالای کادر منظورم است) آیا این تنها و بهترین راه حل است.
سوال سوم:
یک بار نمی دانم چطور شد که هنگام تبدیل یک فایل ورد به یک فایل PDF دچار یک نقص شد و برنامه پیغامی را با دستور که مشکلی برای تبدیل وجود دارد و آیا شما مایلید پرینتر آکروبات را نداشته باشید یا خیر ظاهر شد (البته منظور همان سربرگ آخری در ورد 2007 هست که با نصب آکروبات 8 نه پایین تر امکان دیدنش را دارید). حالا اگر پیغام را تایید کنید سربرگ Acrobat دیگر نمی آید. حالا اگر بخواهم دوباره ظاهر شود بدون نصب مجدد از چه راهی در خود برنامه ورد می توان این کار را کرد تا دوباره به این سربرگ را اضافه کند؟ یا باید از مسیری دیگری رفت؟
با سپاس فراوان
بدرود
سلام دوست عزيزنقل قول:
1- از زبانه Advance كادر Word Option گزينه Automatically switch keyboard to match language of surronding text رو بايد فعال كني
2- به نظر مياد راه حلي براي چرخاندن اون وجود نداشته باشه چون نه خود چارت قابليت چرخش رو داره و نه خود تكست باكس اگه هم توي يه شكلي قرارش بدي كه بچرخه فقط شكل مي چرخه نه محتويات داخلش
3- جواب اينو هم نمي دونم چون خودم از Add-ins خود ورد 2007 براي تبديل استفاده مي كنم يا از PDF Machine
موفق باشي
شما 2007 رو ترجیح م دین یا همون 2003؟؟؟؟
سلام : آیا میشه یه فایل wordکه دارای چندین صفحه(10،20 وبیشتر)است تنها از صفحات
پنجم یا بالاتر شماره گذاری کنیم وصفحات قبلی شماره نداشته باشندیعنی تا صفحه مثلا 5 شماره نداشته باشند واز صفحه 6 شماره صفحه 1وبترتیب بالابرود
سلامنقل قول:
براي اينكار نياز به سكشن بندي قايل هست
ابتدا كرسر رو ابتداي صفحه مورد نظر قرار بده (صفحه 6 در مثال) و منوي Insert گزينه Break و از اونجا next page رو بزن
حالا شماره گذاري كن صفحه رو و بعد از تنظيمات هدر و فوتر عدد مربوط به صفحات 1 تا 5 را پاك كن
حالا بايد از تنظيمات شماره صفحه restart Each section رو بزني
خب البته واضح و مبرهن است كه ورد 2007 از نظر امكانات و قدرت ( نكته اصلي ) و ظاهر ( نكته فرعي ) از بقيه وردها بهتر است
نقل قول:
درود به وردیست عزیز
با توجه به پاسخ شما به پست 1186 در صفحه 119 نتوانستم این ایده را در ورد 2007 پیاده کنم. چون وقتی شماره صفحه را وارد می کنم و بعد از آن کلمه " از " را وارد می کنم پاک می کند و فقط شماره صفحه را درج می کند. لطفا در ورد 2007 بگوئید چطور می شود این تکنیک شماره گذاری صفحه را انجام داد.
با سپاس فراوان
بدرود