بچه ها من از کجا بفهمم که وندوز من چه نوعی هستش ؟
منظورم از نوع 32 بیت یا 64 بیت یا Home Edition هست !
Printable View
بچه ها من از کجا بفهمم که وندوز من چه نوعی هستش ؟
منظورم از نوع 32 بیت یا 64 بیت یا Home Edition هست !
سلامنقل قول:
پاسخ سوال اول شما را توی تاپیک زیر داده ام . به وسطهای صفحه نگاه کنید جواب دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلامنقل قول:
دستور dxdiag را توی run تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید . که یک صفحه برای شما باز می شه
در صفحه نمایش داده شده اگر در جلوی عبارت Operarting System عدد 64 بیت نوشته شده بود و یا در کنار عبارت Processor کلمه Itanium نوشته شده بود ویندوز شما 64 بیتی است
در غیر این صورت 32 بیت می باشد .
یه راه دیگه اینه که روی My Computer راست کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب نمایید
اگه ويندوزتون 64 بيتي باشه ، مينويسه x64
یه راه دیگه
توی run تایپ کنید cmd و کلید اینتر را بزنید و در خط فرمان دستور systeminfo را تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید
سپس اگر در مقابل system type نوشته شده بود 64cpu بیتی است(x64) یا 32 بیتی (x86)
موفق باشید .
:31:عزیز ممنون واسه جواب ...نقل قول:
جلوی Operarting System نوشته microsaft windows home edition یعنی HomeEdition هست دیگه ؟
اره عزیزم یعنی Home Edition هستش :دینقل قول:
موفق باشی .
سلام ...
چطور می شه نرم افزار درج را توی ویندوز Xp نصب کرد؟
سلام
امیدوارم که سوالم رو بتونم به بهترین شکل برای شما مطرح کنم ...
مدتیست که مشکلی برای سیستم عامل رایانه ام بوجود آمده و آن این است که :
فایلهای مخفی شده رو نمی توانم ببینم !
حتی از طریق فولدر آپشن و گزینه های مربوطه هم نتوانستم کاری رو از پیش ببرم ...
فکر کنم از طریق رجیستری بشه مشکل رو حل کرد ... ولی خب هیچ گونه اطلاعی پیرامون این مقوله ندارم ...
ویروسیاب هم نصب کرده ام , و کل سیستم رو چک کردم .
خلاصه
کمک برسانید :10:
ممنون .
سلامنقل قول:
اگه سرچ کنید بارها پاسخ داده شده .
سیستم شما ویروسی شده . رفع این مشکل یه مقدار مشکل هست ولی انتی ویروس بیدیفندر نسبتا بهتر می تونه در این مورد عمل کنه
اخرین ورژن انتی ویروس بیدیفندر را روی سیستم نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید و سپس به ادرس زیر رجوع کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام به همگی.امکان داره که اگر بخواهیم سیستم عامل رو عوض کنیم و بخواهیم که یه جوری از درایورهای سیستم عامل فعلی که فعال هست استفاده کرد؟(مثلا از فولد درایور ویندوز یا یه چیزی تو همین مایه ها)فرض رو بر این می کنیم که سی دی مادر بورد نباشه و به اینترنت هم دسترسی نداشته باشیم.تشکر
سلام
خسته نباشید، یه چیزی رو خوشم میاد اینکه این چیزایی که تو این سایت مطرح میشه و پاسخهایی که به جهت بر طرف شدن مشکل طرف مثلا خودم داده میشه ، از مهندسشم بیرون میپرسی نمیدونه......واقعا همه خسته نباشید
یه سوال دیگه از آیکونهای ویستا خیلی خوشم میاد راهی هست که بشه اون آیکونا رو جایگزین آیکونای ایکس پی کرد .
ممنون. یا علی