كلا بعضيا كه ميان تو صفحه ام اسمشون نمياد تو ليست بازديد كننده ها.نه از بين 10 نفر هم پايين تر نرفته.نقل قول:
راه ديگه اي نيست؟
Printable View
كلا بعضيا كه ميان تو صفحه ام اسمشون نمياد تو ليست بازديد كننده ها.نه از بين 10 نفر هم پايين تر نرفته.نقل قول:
راه ديگه اي نيست؟
مشکل حل شد شرمنده
سلام دوستان
من برای چند نفر درخواست دوستی فرستادم حالا میخوام کنسلش کنم چی کار کنم؟
ممنون.
سلامنقل قول:
ببین این چیزی که میگم عملی هست یا نه.
برو به پروفایلت
بعد وارد قسمت ویرایش لیست دوستان شما در قسمت دوستان ( سمت چپ پروفایل) شو.
لیست تمامی دوستان و کسایی که براشون درخواست دوستی فرستادی هست.
تیک کسایی که براشون درخواست فرستادی و هنوز از طرف اونها تایید نشده و به شکل کمرنگتری تو لیست مشخصه رو بردار
و بر روی ذخیره تغییرات کلیک کن.
ببین درست میشه یا نه.
مثلا خواستی برای یه کاربر درخواست بفرست و بهش بگو تایید نکنه. بعد این کار رو انجام بده و نتیجه رو ازش بخواه.
ببین درسته ؟
نقل قول:
مرسی از راهنماییت
سلام دوتا سوال
یکی اینکه آیا راهی برای جستجوی اخرین پست ها و سوالا توسط خودمون مطرح شده وجود داره که با وجود شلوغی دنبال تاپیک نخوایم بگردیم
(من که مجبورم بعضی تاپیکای شلوغ رو مجبورم روی کاغذ بنویسم )
اگه باشه خیلی خوب می شه
دومی رو شاید نباید اینجا بپرسم ولی می خوام بدونم درجه بندی اعضا براساس زمان عضویت هم میشه یا فقط به پست ها ربط داره اگه اینجوری باشه بد نیستا
ممنون از شما و همه اعضای باحال سایت
دوستان جواب من بدید؟نقل قول:
من بعضی قسمت ها رو نمی تونم برم تو فروم و میگه 2 علت داره....
قبلا این طوری نبود؟؟؟؟
خب مثلا اگه میخوای همه ی پست های خودت رو ببینی برو تو پروفایلت نمایش آمار و ارقام رو بزن ...بعد پیدا کردن تمام پست های... رو بزن.نقل قول:
ولی اگه میخوای توی یه تاپیک پست خودت رو پیدا کنی تو همون تاپیک جستجو در این تاپیک رو بزن و بعد جستجوی پیشرفته رو انتخاب کن ...تو کادری که جستجو بر اساس نام کاربریه یوزر خودت رو بنویس.
برای با خبر شدن از پست های یه تاپیک هم تو قسمت اختیارات تاپیک مشترک شدن در بحث رو میزنی و اینطوری هر بار که بری تو تنظیمات کاربر میتونی پست های جدید تاپیک رو ببینی....
اگه منظورت رو درست متوجه نشده بودم بگو ....
سوال دوم هم : خیر فقط به تعداد پست ها مربوط میشه
سلام دوست عزیز مشکل از ویندوز نیســـت :41:نقل قول:
گالری عکس . دانلود بازی . دانلود فیلم . موسیقی . مولتی مدیا :19:
اگه منظورتون این انجمن ها هستش :20:
حذف شده از انجمن و فقط سوپر مدیرا و آدمین ها دسترسی بهش دارن :5:
موفق باشید!:40:
البته هادی جون ، موسیقی رو می دونم که واسه همکارا و مدیرا هم قابل رویت شده :20:نقل قول:
حذف شده از انجمن و فقط سوپر مدیرا و آدمین ها دسترسی بهش دارن
حالا اون چند تای دیگه رو خودت یه چک بکن! :40: