-
مالديني، نماد ميلان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دوراني كه يك باشگاه ممكن است در كمتر از 24 ساعت دست به دست شود، تعجبآور است اگر بازيكني در بهترين دوران حرفهاي خود (اگر نه در تمام آن) براي تنها يك باشگاه بازي كند.
از بين وفادارترين بازيكنان فعلي فوتبال نام برخي از آنها به نماد باشگاه تبديل شده و نام برخي ديگر به گوش كمتر كسي رسيده است. اما در هر حال همه آنها را ميتوان الگويي براي بازيكنان جواني دانست كه وسوسه پيشنهادهاي كلان، محك خوبي براي سنجش ميزان پايبندي و اعتقاد آنها به جايي است كه در آن بازي ميكنند. از فهرست 20 بازيكن وفادار دنياي امروز فوتبال چند تن از آنها به واسطه تواناييها و افتخاراتي كه كسب كردهاند شايد بيش از هر بازيكن ديگري با وسوسه قبول پيشنهادهاي مختلف روبهرو بودهاند اما هرگز تيمهاي خود را ترك نكردند.
پائولو مالديني
چه كسي را غير از كاپيتان افسانهاي ميلان ميتوان مرد تاريخي فوتبال ناميد؟ بازيكني كه نهتنها براي ميلان بلكه براي فوتبال ايتاليا يك اسطوره به شمار ميرود. مدافع 40 سالهاي كه پس از 23 سال حضور در ميلان و انجام بيش از 1000 بازي براي روسونري و تيم ايتاليا هنوز كسي دوست ندارد به خداحافظي او از فوتبال فكر كند. افسانه پسر چزاره مالديني، كاپيتان سابق ميلان فراتر از مرزهاي ايتاليا رفته و حتي روزنامه انگليسي ديليميرور او را «مرد تاريخي» و نماد فوتبال ناميده است. توصيفي كه هر هوادار ميلاني را دستخوش غرور ميكند.
مالديني براي هواداران روسونري بيش از يك كاپيتان و يك عضو دوستداشتني از خانواده آنهاست. خبر تمديد قرارداد اين بازيكن كه تصميم گرفته بود در انتهاي فصل 2008-2007 از فوتبال خداحافظي كند، خوشحالكنندهترين خبري بود كه هواداران نگران روسونري پس از ناكاميهاي اين تيم شنيدند. ميلان كه در كمال ناباوري با كسب رتبه پنجم در سري A از راهيابي به رقابتهاي سال 2009-2008 اروپا بازمانده بود، شايد بيش از هر زمان ديگري به كاپيتان خود احتياج داشت.
ماندن او كه در تمام سالهاي اخير به هيچ پيشنهادي از جانب تيمهاي ديگر پاسخ مثبت نداد، نياز به هيچ مذاكرهاي نداشت. چنانچه وبسايت ميلان دراين باره نوشت: «پائولو مالديني يك لبخند، يك شوخي، دست دادن و بعد همه چيز انجام گرفت. تنها يك نگاه به مدت چند دقيقه كافي بود كه همه بفهمند همه چيز هنوز مثل قبل است. پائولو مالديني به دستاوردهاي زيادي رسيده و هنوز براي پيروزي تشنه است. او تا به حال خيلي دويده و باز هم ميخواهد به دويدن ادامه دهد. ميلان حتي يك لحظه هم فكر نكرده كه بدون مردي كه رفتار، كلاس و احترامش تصويري بيمانند از يك ايده برنده در فوتبال است، ادامه دهد.»
وي كه هفت قهرماني در سري A و پنج قهرماني در ليگ قهرمانان را تجربه كرده ركورد بيشترين تعداد بازي تاريخ ميلان را نيز دراختيار دارد و بيش از هر بازيكن ديگري در اين تيم به تيم ملي ايتاليا دعوت شده است. وي كه سال گذشته در ديدار با پارما هزارمين بازي رسمي خود در دوران بازيگرياش را جشن گرفت، اين دستاورد را به خانوادهاش تقديم كرد و گفت: «اميدوارم ميراث من در جامعه ورزش و بين حريفان، احترام باشد. من هيچگاه مورد هيچگونه اهانتي از جانب هواداران قرار نگرفتهام و آنها اين احترام را ميشناسند. هيچوقت شخصيتي متفاوت نسبت به آنچه كه در زندگي واقعي هستم را به نمايش نگذاشتم و هواداران هميشه به اين موضوع احترام گذاشتند.»
وقتي مالديني در ماه مي و در سن 41 سالگي در حالي كه هنوز از توانايي جسمي فوقالعادهاي برخوردار است از فوتبال خداحافظي مي كند، فوتبال ايتاليا و دنيا هرگز مرد تاريخي ميلان را فراموش نخواهند كرد. پيراهن شماره 3 اين بازيكن براي هميشه در ميلان بايگاني ميشود. همانطور كه پائولو راه پدر خود را در اين تيم ادامه داد. ميلان از حالا براي لحظهاي كه كريستين، پسر پائولو در اين تيم بازي كند لحظهشماري ميكند.
رايان گيگز
كاپيتان سابق ولز كه تمام دوران بازيگرياش را در منچستريونايتد سپري كرده در رتبه چهارم قرار دارد. بال شماره 11 يونايتد اگرچه در سن 35 سالگي توان جسمي روزهاي جواني را ندارد اما ذهن هوشيار و خلاق او پس از 19 سال هنوز سرمايهاي بزرگ در اين تيم به خصوص در بازيهاي بزرگ به شمار ميرود. بازيكني كه از سال 1990 تاكنون هيچگاه به بازي در باشگاه ديگري فكر نكرده و تا به حال 10 بار قهرماني در ليگ برتر، چهار بار در جام حذفي، دو بار در جام اتحاديه، دو بار در ليگ قهرمانان، يك بار در سوپر جام و يك بار در جام باشگاههاي جهان را همراه يونايتد تجربه كرده است.
او كه هنوز از بازي كردن لذت ميبرد، دراينباره ميگويد: «از نقشي كه در تيم دارم لذت ميبرم. ديگر قادر نيستم مثل سابق در كناره زمين بالا و پايين بدوم بنابراين فقط از تجربياتم استفاده ميكنم. من ميتوانم به پاهاي بازيكنان جوانتري كه اطرافم هستند اطمينان كنم و از بودن در اين تيم بسيار خوشحالم.»
سر الكس فرگوسن سرمربي يونايتد معتقد است كه گيگز در سن 35 سالگي به اندازهاي خوب بازي ميكند كه اين فصل بايد به عنوان بهترين بازيكن ليگ برتر انتخاب شود.
گري نويل و پل اسكولز هم از ديگر شاگردان فرگوسن هستند كه 17 سال گذشته را در يونايتد سپري كردهاند. اين نشان از ثبات اين تيم در طول سالهاي اخير دارد. اين دو بازيكن به ترتيب در رتبه 11 و 12 فهرست قرار دارند.
-
سندروس ميخواهد در ميلان بماند
: " فیلیپ سندروس " مدافع میلان اعلام کرد میتواند زمان بیشتری در این تیم بماند.
این بازیکن سوییسی تا پایان فصل بصورت قرضی در میلان توپ خواهد زد و بعد از آن باید به آرسنال بازگردد اما او تلاش میکند نظر " کارلو آنجلوتی " را به خود جلب کند.
" سندروس " به سایت رسمی میلان گفت: « شخصاً امیدوارم تا پایان فصل همینطور ادامه دهم. با مصدومیتهای پی در پی بدشانس بودم اما امیدوارم در این مقطع پایانی فصل به تیمم کمک کنم و با ادامه عملکرد خوبم به مربیان نشان دهم لیاقت پوشیدن این پیراهن را دارم. »
این بازیکن 24 ساله در این فصل 12 بار با پیراهن میلان در سری a به میدان رفته است.
منبع:ستانتا اسپورت
-
زامبروتا: میلان به آدبایور نیاز دارد
ستاره ایتالیایی میلان اعتقاد دارد که مهاجم توگویی آرسنال می تواند مشکلات گل زنی روسونری را حل کند.
سایت گل:مطبوعات ایتالیایی این روزها از احتمال انتقال مهاجم آرسنال به میلان خبر می دهند. جانلوکا زامبروتا از این پیشنهاد استقبال کرده و معتقد است که آدبایور می تواند مشکلات هجومی میلان را حل کند
ستاره سالهای نه چندان دور باشگاه بارسلونا به اسکای گفت:« بهتر بگوئیم که جای او این فصل در جمع ما خالی است. وقتی شرایط سخت می شود، بهترین چیزی که به آن نیاز داریم یک مهاجم به تمام معناست.
مارکو بورلیو نیز یکی از مصدومان تیم ماست.پاتو و اینتزاگی نیز گلهای زیادی برای تیم ما به ثمر رساندند ولی آدبایور بازیکنی است که می تواند برای تیم ما حیاتی ظاهر شود.» این ستاره 32 ساله با آنالیز شرایط کنونی تیم میلان گفت:«ما می بایست تا آخر رقابتهای این فصل صبر کنیم تا بتوانیم نتیجه گیری کنیم. »
-
تردید میلان در خرید مدافع اودینزه
میلان به این میاندیشد که آیا برای فلیپه پیشنهادی ارائه کند یا نه.
سایت گل: میلان برنامههایش برای خرید فلیپه، مدافع اودینزه را مورد بررسی مجدد قرار داده و به نظر میرسد علاقهاش را به او از دست داده باشد. میلان تابستان گذشته به دنبال این مدافع بود ولی هرگز تلاشی برای خرید او در زمستان هم انجام نداد. علاقه میلان به او سرد شده و با این حال Sportmediaset.it گزارش داده که میلان چند نفر را اخیرا فرستاده تا بازی او را تماشا کنند.
گفته میشود میلان به دلیل قیمت 8 میلیون یورویی او پا پس کشیده. خرید این بازیکن برای میلان چندان آسان نیست، چرا که این باشگاه قصد ندارد در تابستان خرج زیادی انجام دهد. به علاوه، فلیپه در دو فصل گذشته مصدومیتهای بسیاری داشته و باشگاه شاید نخواهد روی او ریسک کند.
در عین حال، گزارش شده که باشگاه به دنبال خرید میراندا، یک مدافع برزیلی دیگر است. پائولو مالدینی در تابستان خداحافظی میکند، به جوزپه فاوالی قرارداد جدیدی پیشنهاد نشده، الساندرو نستا تبدیل به سردرد بزرگ میلان شده و به این ترتیب میلان به دنبال خرید مدافعان جدیدی است.
-
آینده مبهم شوچنکو در میلان
Ariensport.com: " آندری شوچنکو " از آینده خود در میلان مطمئن نیست...
این بازیکن 32 ساله در حال حاضر بصورت قرضی از چلسی در میلان بازی میکند. " شوچنکو " این فصل در برنامههای " کارلو آنجلوتی " جایی نداشت اما او هنوز هم در اندیشه ماندن در جمع روسونریها است.
" شوچنکو " Gazzetta dello Sport، گفت: « در حقیقت ممکن است شانسی برای ماندن در میلان نداشته باشم. من میدانم فصل دشواری بود اما واقعاً دوست دارم در اینجا بمانم. »
مهاجم اوکراینی میلان افزود: « من سخت به تلاشم ادامه خواهم داد و ثابت میکنم هنوز میتوانم کارهای خوبی برای باشگاه انجام دهم. حداقل میخواهم این شانس را پیدا کنم چند بازی انجام دهم و سپس همه چیز آسانتر خواهد شد. این بسیار ناراحت کننده است که فرصت زیادی برای بازی کردن پیدا نمیکنم اما این موضوع در باشگاه بزرگی مثل میلان طبیعی است. »
منبع:اسکای اسپورت
-
تاتنهام در پى جذب بكهام
ديويد بكهام مشتريان زيادى دارد؛ از ميلان گرفته تا تاتنهام همگى مى خواهند اين بازيكن را در تيم خود داشته باشند. ديويد بكهام كه در زمستان گذشته به طور قرضى راهى ميلان شد، با توافق سران روسونرى و لس آنجلس گالكسى تا پايان فصل جارى رقابت هاى سرى a در ميلان خواهد ماند و سپس به فوتبال حرفه اى آمريكا mls باز خواهد گشت. او در پايان سال ۲۰۰۹ ميلادى بر اساس ماده اى در قراردادش با گالكسى مى تواند اين تيم را ترك كند. آدريانو گاليانى رئيس باشگاه ميلان عقيده دارد كه بكهام در ژانويه ۲۰۱۰ دوباره راهى ايتاليا خواهد شد، او گفت: اميدوار هستم كه او در ژانويه دوباره به ما بيپوندد، به ديگر تيم ها هم بايد بگويم كه اميدى در به خدمت گرفتن او نداشته باشند چرا كه او تا ژانويه ۲۰۱۰ در لس آنجلس خواهد ماند. رسانه هاى انگلستان همانند روزنامه سان خبر داده بودند كه تاتنهام علاقه مند است بكهام ۳۳ ساله را به وايت هارت لين ببرد و براى اين كار حاضرند ۴۵ ميليون يورو را نيز هزينه كند. گاليانى در ادامه به پايگاه اينترنتى باشگاه ميلان گفت: توافق هاى ما با گالكسى به خوبى روشن است، آنچه را مى خواستيم يعنى بودن بكهام تا پايان فصل را به دست آورده ايم، بكهام براى تيم ما بازيكن بااهميتى است. هافبك تيم ملى انگلستان تا پايان ژوئن در سرى a خواهد بود. او بارها تأكيد كرده است مى خواهد در جام جهانى ۲۰۱۰براى تيم ملى انگلستان بازى كند. براى همين هم بايد در يكى از ليگ هاى معتبر اروپايى به ميدان برود تا شانس حضور در فهرست بازيكنان فابيو كاپلو، سرمربى ايتاليايى تيم ملى انگلستان را داشته باشد.
-
عماد و فاشيست عزيز از شمام ممنونم و خوشحالم بخاطر صميميتي كه اينجا حاكم.
-
خواهش می کنم....
در ضمن یکشنبه میلان و پالرمو در ساعت 5:30 به وقت ایران با هم بازی دارن
محل برگزاری : میلان - استادیوم سن سیرو
امتیاز این بازی برامون خیلی مهمه
به امید برد مقابل پالرمو
فورزا میلان
-
زامبروتا:
ريكارد گزينه خوبي براي ميلان است
جانلوكا زامبروتا ميگويد، فرانك ريكارد ميتواند جانشين بسيار خوبي براي كارلو آنچلوتي در صورت رفتن از ميلان باشد.
جانلوكا زامبروتا ميگويد، فرانك ريكارد ميتواند جانشين بسيار خوبي براي كارلو آنچلوتي در صورت رفتن از ميلان باشد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، زامبروتا كه با ريكارد در بارسلونا كار كرده است، اظهار داشت: "او ميتواند جانشين خوبي براي آنچلوتي باشد، زيرا او تيم بزرگي را هدايت كرده است. البته فكر ميكنم كه چنين اتفاقي نيفتد، چراكه سرمربي گفته كه تا سال 2010 در ميلان ميماند. او هميشه ميگويد كه تا سال 2010 قرارداد دارد و سال آينده نيز در ميلان خواهد بود."
-
روزهای خوش رونالدینیو در میلان
ستاره برزیلی میلان این روزها را بسیار مثبت و خوب ارزیابی می کند.
سایت گل: رونالدینیو، ستاره برزیلی خاطرنشان کرده که در حال حاضر روزهای خوبی را پشت سر می گذارد.روسونری چهارشنبه شب در دیداری دوستانه مقابل یکی از تیمهای لیگ مجارستان با نتیجه 5 بر 2 به پیروزی رسید.
این ستاره برزیلی هم در تمام 90 دقیقه این دیدار در زمین مسابقه بود و ابراز امیدواری کرد که روند خوب و آماده روسونری در دیدارهای باقی مانده فصل نیز ادامه یابد و در صحبتهایی که در وب سایت رسمی میلان منتشر شد، گفت:« من در دیدار دوستانه چهارشنبه شب به طور کامل بازی کردم و نتیجه این بازی برای من و تیمم بسیار مثبت بود.بازی برای من بسیار خوب بود، چرا که 90 دقیقه در زمین بودم و توانستم کارهایی را انجام دهم که هواداران از تماشای آن لذت ببرند. هنوز 6 بازی دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است و 90 دقیقه بازی با پیراهن میلان به من روحیه و انگیزه بیشتری داده است و کاملا برای دیدار یکشنبه شب مقابل پالرمو آماده ام.»
روسونری در صورتی که بتواند به نمایش خوب خود در رقابتهای این فصل ادامه دهد، خواهد توانست تا فصل را در جایگاه دوم به پایان برد.