آره بابا تموم شده الان ویرایش اطلاعاتشونو گذاشتن رو سایت.نقل قول:
دانشگاه آزاد هم فقط دی ماه ثبت نام داره.
Printable View
آره بابا تموم شده الان ویرایش اطلاعاتشونو گذاشتن رو سایت.نقل قول:
دانشگاه آزاد هم فقط دی ماه ثبت نام داره.
کسی را نمیشناسید که ثبت نام کرده باشه برای ازمون سراسری ولی منصرف شده باشه.
من برم جای اون ویرایشش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هم چنین کسی پیدا بشه نمیشه همه ی اطلاعات رو ویرایش کردنقل قول:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه درس ساختمان داده چه درسی میاد(کنکور سراسری)
منظورم اینه که از چه زبانی سوال طرح میشه
از C یا C++ یا پاسکال؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه منبع خوب هم براش معرفی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلآ اگه بتونید واسه کلیه دروس منبع خوب معرفی کنید خیلی عالی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
اولا درس ساختمان داده مهم نیست که چه زبانی سوال میاد . مبحث ساختمان همش یکیه . زبانش مهم نیست
ثانیا برای منابع توی تاپیک منابع کلی مطلب گذاشتم:::
منابع عمومی::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نرم افزار عالی برای یادگیری درس ساختمان داده
منابع کامل ماله پارسال که امسال فرقی نکرده::
کلا تو تاپیک منابع میتونی به جوابت برسی::
موفق باشی
سلام
من کاردانی تعمیر و نگهداری هواپیما رو پنج سال پیش از دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری گرفتم ومیخوام دوباره شروع کنم به درس خوندن دنبال دانلوددفترچه شماره یک بودم که به این سایت برخوردم
بعد از کلی جستجو برای منابع و کتب عمومی و اختصاصی فقط تونستم عمومی رو پیدا کنم و اختصاصی ها بیشتر به رشته ای خواص مثل کامپیوتر مربوط میشد
شاید الان وقتش نباشه ولی دارم برای سال بعد برنامه ریزی میکنم خواهش میکنم برای پیدا کردن منابع اختصاصی کارشناسی ناپیوسته تعمیر ونگهداری هواپیما کمکم کنین
متشکرم
سلام دوباره
آقا پیداش کردم... دفترچه شماره یک 88 رو میگم:20:
فقط میمونه یک کتاب کنکوری برای فیزیک وریاضی که دستم راه بیوفته هرچند که ضریبشون یکه:46:
سلام به همه دوستان
من میخام امسال یعنی سال 89 در کنکور کاردانی به کارشناسی رشته عمران شرکت کنم
میخاستم بدونم با چه رتبه ای میتونم کارشناسی ساختمان موسسه غیر انتفاعی فرزانگان اصفهان
قبول بشم؟:5::5:
سلام دوستان، منابع امتحان كارداني به كارشناسي رشته ي ساخت و توليد ( قالب سازي ) رو ميخواستم!!!
واسه يكي از دوستام هست،اگه محبت كنيد سريعتر جواب بديد كه بهش بگم - واقعا ممنون ميشم :11:
موفق باشيد.