من هرچی زور زدم با نشد نقطه چینها اصلاح بشه.. ظاهرا مشکل خانوادگی دارن باهاش اما در هر حال اسم سایت تا قبل از کلمه آرشیو اینه.ir - tci . org فقط فاصله هارو حذفش کنیننقل قول:
Printable View
من هرچی زور زدم با نشد نقطه چینها اصلاح بشه.. ظاهرا مشکل خانوادگی دارن باهاش اما در هر حال اسم سایت تا قبل از کلمه آرشیو اینه.ir - tci . org فقط فاصله هارو حذفش کنیننقل قول:
بچه ها دوربین من وقتی capture می کنم یه نمه محو و سفید میشه .می خواستم ببینم مال همه اینتوریه.اصلا دوربینش در حد 2 نیست.همهی تنظیماتم چک کردم
در حد 1.3 هم نیست .چه باشه دو ...اینکه سفیده شاید کانتراستشو زیاد کردی ... دستتم اصلا و ابدا نباید کوچکترین حرکت بکنه موقع عکس گرفتن ..بهترین راهم اینه که گوشی رو به صورت افقی گرفته و با دکمه بالای گوشی عکس بگیری... بعد عکسو روتیت کنی...نقل قول:
سلام به همه دوستان
کسی قاب واسه A1200 پیدا نکرده ؟
خواهشا یکی یه black and white liste بزاره .من mcleaner رو روی گوشیم نصب کردم ولی بعد از نصب هیچ ایکنی تو منو نیومد که اجراش کنم .حتی پیغام instaling finished رو می دیدم . plz راهنمایی
ديگه كم لطفيه بگيم در حد 2 نيستنقل قول:
اين يه عكس كه با گوشي انداختم
i26.tinypic.com/whmkxf.jpg
اگه تار ميفته فريمور رو عوض كنيد
با سلام من برای فعال کردن قابلیت نشان دادن Gprs ... اسم آنتنها !! مشکل دارم کسی می تونه کمکم کنه !
آقا میشه اسم فریمورت رو بگی ؟نقل قول:
باید روی اون نواری که ساعت و باتری روش نوشته کلیک کنی بعد قسمت Antenna onنقل قول:
و GPRS enabled رو انتخاب میکنی بعدش هم okay رو میزنی
من از 24xp استفاده ميكنم با باقي فريمور ها تار ميشهنقل قول: