آقا من بازی رو با گرافیک 256 و رم 512 و سی پی یو 4.2 اجرا کردم ...گرافیکش رو یه درجه اوردم پایین رزولوشنش رو Details آوردم پایین الان بدون مشکل دارم بازی می کنم
Printable View
آقا من بازی رو با گرافیک 256 و رم 512 و سی پی یو 4.2 اجرا کردم ...گرافیکش رو یه درجه اوردم پایین رزولوشنش رو Details آوردم پایین الان بدون مشکل دارم بازی می کنم
control panel را بیار و بعد sound and audio devices .نقل قول:
سر برگ audio رو انتخاب کن.
از قسمت sound playback ، گزینه advance رو انتخاب کن.
سربرگ performance رو انتخاب کن. قسمت hardware acceleration رو روی basic بذار.
سلام !
کسی می تونه بگه موتور پایه این بازی چیه ؟
واسه یه کنفرانس می خوام . اگه جواب بدین ممنون می شم !!!
با این مشخصات میشه بازی را اجرا کرد
مادر برد :Abit 945
رم:2 گیگ
گرافیک : جیفورس 6500
سی پی یو: 4 اینتل 1 مگ کش
وظيفه بود دوست عزيز! با بررسي پيغام هاي مخفي در پايان بازي كاملا ميشه حدس زد كه قسمت هاي بعدي در كدام مكانها اتفاق خواهد افتاد.نقل قول:
براي اطلاع بيشتر فقط اين رو ميتونم بگم كه Desmond Miles به احتمال زياد كاراكتر اصلي بازي خواهد بود و علاوه بر قابلیت Eagle Vision داراي قابليتهاي ديگري خواهد بود.
در صورتيكه در مورد قسمت هاي بعدي اطلاعاتي منتشر بشه در تاپيك همان بازي ارايه ميشود.
موتور پايه اين بازي Scimitar ميباشد.نقل قول:
assassin's creed از موتور پایه ی Scimitar استفاده میکنهنقل قول:
نقل قول:
موتور پايه اين بازي Scimitar ميباشد.
خیلی ممنون !نقل قول:
assassin's creed از موتور پایه ی Scimitar استفاده میکنه
کمک بزرگی کردین ....
آخرش معلوم شد دیگه جای اون ها (همون شئی های فرا طبیعی) اگه توجه کرده باشید یکیش هم تو جنوب ایران بود . همون جایی که تازگی های (در واقعیت ها) یه شهر پیدا کردن فهمیدن قدمت از پرسپولیس هم بیشتر !!!
از e-mail ها که دیگه داستان لو رفت ! :31:
-------------------------------------------------------------------
Stay for Assassins Creed 2 but After POP:Prodigy
-------------------------------------------------------------------
دوست عزیز حق با شماست من چون عصبانی بودم کمی تند رفتم اما راستش نمیتونم الان بازی کنم و ببینم که درسته یا نه چون سیستمم پیشم نیست تا 1 ماهه دیگه!!!نقل قول:
اگر کسی از دوستان میدونه نسخه سایت مشکل داره لطفا بم بگه تا یه فکری به حالش بکنم....:2:
نسخه سايت هيچ مشكلي نداره و بازي كاملا سالم است پس نگران نباشيد.نقل قول: