50% :18::18::18::18::18:نقل قول:
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟/
جدی؟
میشه مشخصات و خصوصیاتش رو بزارین اینجا؟
ممنون میشم:46:
Printable View
50% :18::18::18::18::18:نقل قول:
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟/
جدی؟
ممنون میشم:46:
سلام دوستان من ميخوام يه ال سي دي بخرم اين 5 مدل رو در نظرم گرفتم شما كدوم يكي رو صلاح ميدونين من بخرم...
اين مدل ال جيlg - 17" - L1752s 17 ميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
اين مدل سامسونگ Samsung - 17" - N1740ميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
اين مدل سامسونگsamsung - 17" - N1750ميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
اين مدل سامسونگsamsung - 17" - 720nميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
اين مدل سامسونگ Samsung - 19" - 920 Nwميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
منتظره جوابهاتون هستم...
دوستان اگه میشه در باره ی قیمت 8600gt ddr2 و کاراییش یک کمکی کنید
با سلام دوستان یه کارت گرافیک میخواستم بخرم که قدرت اون در حد گرافیک کنسول PS3 و XboX باشد.
قیمت اون هم بنویسید
ممنون
با سلام دوستان یه کارت گرافیک میخواستم بخرم که قدرت اون در حد گرافیک کنسول PS3 و XboX باشد.
قیمت اون هم بنویسید
ممنون
می تونی به 8600gt ddr2 هم فکر کنی که قیمت بسته به بردش بین 85 تا 105 تومن هستش .
اول xbox گرافیکش کجا ps3 کجا! بازی های کامپیوتر سنگین تر از اونی هستن که بخواد با ps3 واینا مقایسه بشه.یه کارت 8600GT هم گرافیک xbox رو میتونه قورت بده در حالی که 8600gt (قیمت 130 به بالا) یه کارت متوسط توی زمینه کامپیوتر هست.نقل قول:
دوستان لطفا یک برد مناسب برای ATI 2600 pro معرفی کنید.با بودجه 100 تومان.
نظرتون درباره palit چیست؟
برو به قسمت مانیتور و کارت گرافیکنقل قول:
ممنون میشم
اینو اگه از پالیت پیدا کنی آلیهنقل قول:
Radeon™ HD 2600PRO Sonic
ddr3 هست یکی از بچه های همین فروم زیره 100 خریده اینوکد:http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=104