احتمالا روی دیسکت خش افتاده یا کثیف شده یه بار با آب و صابون بشور و دوباره نصب کن.
Printable View
احتمالا روی دیسکت خش افتاده یا کثیف شده یه بار با آب و صابون بشور و دوباره نصب کن.
دوستان عزیز اگه میشه اموزش استفاده از این PeZBOT رو بزارید
اقا شرمنده کسی لینک دانلودی چیزی نداره خود بازیو میگم ...خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم...ترجیحا تورنت نباشه چون دیدم یکی دوتا از دوستان از تورنت گذاشتن ولی میخوام اگه لطف کنین لینک مستقیم یا حالا غیر مستقیمم بود خوبه...دوستان اگه لطف کنن عیدی بزرگی بهم دادن...
عیدتونم مبارک باشه.
سلام
عیدتون مبارک
من نسخه 4 ندای وظیفه رو نصب کردم ولی نمی دونم از مرحله اول چطور عبور کنم؟ بازی که شروع می شه یه جا میاد که هیچ آدمی توش نیست و همه جا خرابه هست یا ماشینهای سوخته. انگار باید راهی پیدا کنم ولی هر چی می گردم نمی دونم باید چیکار کنم و حدود 9 دقیقه زمان دارم! خواهش می کنم بگید چیکار کنم؟ مرسی
اون مرحله trial هست ودر اصل برای آموزشه...شما باید دقیقا کارهایی رو که فرمانده داره بهتون میگه انجام بدین,اصلا هم مشکل نیست!!!نقل قول:
ولی فکر کنم بشه بدون انجام دادن اون مرحله بازی رو شروع کرد...توی قسمت mission select فکر کنم بتونی یه ضرب مرحله اول رو شروع کنی...البته نیاز انچنانی هم به گذروندن اون مرحله نیست.
اولش که اموزش تو یه پایگاهه. خرابگی و ماشین های سوخته هم نداره... 9 دقیقه زمان؟! تیر اندای کردن رو یاد میگرفتین و بعدش میرفتین پیش پرایس یه اموزش هم اونجا میدیدین.نقل قول:
بعدش هم که وسط دریا تو یه کشتی هستیم... اینجا هم همچین چیزی نیس...
سلام
ممنون
بله اولش اونطور هست بعد تو این قسمت که می رم esc رو می زنم و میام بیرون و بعد از یه جا دیگه وارد بازی می شه که از اونجا فعلا تا اون کشتیه رفتم...
یه سوال چطور می شه بازی رو از جایی که سیو شده بیارم و دیگه اینکه موسم بر عکس عمل می کنه یعنی وقتی موس رو به طرف بالا می برم اسلحم رو به پائین میاد و وقتی موس رو به طرف پائین میارم اسلحه به طرف بالا می ره! چزوری این حالت رو برعکس کنم؟
مرسی
یه جا تو آموزشی شما یه یس زدی !!نقل قول:
تو آپشن فکر کنم Invert Y Axis
رو غیر فعال کنی !!
سلام..
دوستان میشه یه نفر کرک Single Player رو بزاره ؟؟؟!؟!
درخواست کرک طبق قوانین ممنون هست.نقل قول:
محتوای مخفی: .