نقل قول:نقل قول:
حالا شما مطمئنی که درشو شکسته...؟!
حیف اون در نیست....؟!
Printable View
نقل قول:نقل قول:
حالا شما مطمئنی که درشو شکسته...؟!
حیف اون در نیست....؟!
دوستان...!
در تاپیک زیر آموزش چگونگی نحوه اتصال N95 به اینترنت به طریق تنظیم دستی توضیح و آموزش داده شده...
امیدوارم مفید باشه...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1657766#post1657766
ميخواستم ببينم N95 تلوزيون داره يا نه
چون چندين نفر به من گفتن كه N95ت تلوزيون داره
ميخواستم ببينم راسته يا نه اگه راسته چي جوري ميشه به راه انداختش
نه دوستان!!! منظورم این بود که بر اثر یه اشتباهش در باتریش شکست بعد به فکرش رسیده قبل از عوض کردن در باتری این کارو امتحان کنه که دیده امکان پذیره.
با فلش حل نمیشه دوست عزیزنقل قول:
100 درصد باید انلاک بشه اگه خواستی بنویس وقتی سیم کارت داخل گوشی میزاری چه پیغامی میده
احتمالا باید این پیغامو میده : phone restricted
من 6300 و 6280 و n73 برام اوردن انلاک کردم حل شد
کم نیستن از این "چندین نفر" ها که بی اطلاع حرف میزنن...!نقل قول:
ازشون می پرسیدی که خودتون دیدین...؟
کجا دیدین...؟!
تازه این حرف اینا باز نسبت به اون حرف بعضیا که N95 ماهواره داره قابل قبول تره...!
به هر حال...
این گوشی فاقد هر گونه سیستم سخت افزاری هست که بخواد امکانات یه تلویزیون رو از طریق اون به شما بده...
جدول مشخصات گوشيتصویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات نام گوشي : N95 N95 8GB قیمت : گارانتی متفرقه
580000 تومان
تاريخ معرفي : ماه سپتامبر سال 2006 ماه آگوست سال 2007باند فركانس:باند :HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 سيستم عامل نوع: Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.0 Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 مشخصات ظاهري وزن(گرم): 120 128 سايز (طول - عرض - ضخامت): 99 * 53 * 21 99 * 53 * 21 رنگ بندي گوشي : نقره ای - مشکی مشکی مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ TFT با قابلیت 16 میلیون رنگ ابعاد: 320 × 240 پیکسل 240x 320 پیکسل صفحه نمايش لمسي : نداردنداردحالت اسكرين سيور:دارد دارد تصوير زمينه: دارد دارد مشخصات دوربين نوع: 5 مگاپیکسل و با قابلیت فوکوس اتوماتیک و ماکرو و لنز Carl Zeiss و نوع Tessar و سیستم کاهش قرمزی چشم و دوربین دوم CIF 5 مگاپیکسل دارای لنز کارل زایس و فوکوس اتوماتیک و دوربین دوم CIF قابليت بزرگنمايي: 20 برابر و در حالت 5 مگاپیکسل6 برابر 20 برابر ابعاد عكس : 1944×2592 پیکسل 2592x 1944 پیکسل قابليت فيلمبرداري: دارد دارد مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه به میزان حافظه فلاش: دارد دارد مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 و مونوفنیک پلی فونیک 64 کاناله قابليت دريافت زنگ: دارد دارد پخش MP3 به جاي زنگ دارد دارد مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player MP3 player قابليت پخش: MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA مشخصات حافظه حافظه گوشي: 160 مگابایت 8 گیگابایت حافظه مموري كارت : دارد 128 مگابایت کارت microSD با قابلیت ارتقا تا 2 گیگابایت و تعویض سریع ندارد دفترچه تلفن: دارد دارد نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد دارد ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB نسخه ی 2 , Pop-Port miniUSB بلوتوث: دارد دارد اينفرارد: دارد دارد GPRS دارد دارد EDGE دارد دارد HSCSD ندارددارد3Gدارد دارد Wireless LAN دارد دارد بازي نام بازي: با قابلیت دانلود دارد با قابلیت دانلود مرورگر اينترنت WAP دارد دارد xHTML دارد دارد HTML دارد دارد ساير مشخصات messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging تايپ هوشمند T9 دارد دارد ويبره دارد دارد آيفون دارد دارد منشي تلفني نداردندارد سيستم ضبط صدا: دارد دارد سيستم شماره گيري با صوت: دارد داردفرمان صوتيدارد دارد راديو دارد دارد چراغ قوه: نداردندارد فن آوري Push to talk دارد دارد مكالمه تصويري: دارد دارد قابليت ويرايش آفيس: نداردنداردقابليت نمايش Pdfدارد داردقابليتهاي ديگر:دارای سیستم موقعیت یاب ماهواره ای (GPS ) و Java MIDP 2.0 و اتصال مستقیم به تلویزیون دارای سیستم موقعیت یاب ماهواره ای (GPS ) و Java MIDP 2.0 و اتصال مستقیم به تلویزیون مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F) Standard battery, Li-Ion 1200mAH (BL-6F)زمان مكالمه:مداوم6 ساعت و 30 دقیقه 6 ساعتزمان آماده به كار220 ساعت 280 ساعت وسايل جانبيهندفري:مدل HS-45 و مدل AD-43 مدل HS-45 و مدل AD-43هندفري بلوتوث:مدل BH-900 و مدل BH-800 و مدل BH-200 و مدل HS-36W و مدل HS-26W مدل BH-900 و مدل BH-800 و مدل BH-200 و مدل HS-36W و مدل HS-26Wكاركيت:كاركيت بلوتوث:مدل HF-35W و مدل HF-6W مدل HF-35W و مدل HF-6Wكابل:مدل DKE-2 مدل DKE-2هلدر:قابليت نصب دوربين:كيبورد بيسيم:شارژر:مدل AC-5 مدل AC-5شارژر فندكي:مدل DC-4 مدل DC-4ساير لوازمکابل اتصال به تلویزیون مدل CA-75U
این هم مقایسه n95 قدیم و n 95 گیگ 8
زمانی که میخوام به وسیله وایرلس از نوت بوک به موبایلم وصل شم(ویندوز ویستا) (دیال آپ) زمان ساخت کانکت باید
از این 3گزینه کدام یک رو انتخاب
how do you want to add a network?
add a network that is renge of this computer
this shows you a list of neworks that are currently available and lets you connect
to one.once you connect, a profile for the network is seved on your computer
manully create a network profile
this creates a new network profile or locates an existing network and saves a profile
for the network on your computer. you need to knoe the network naem (ssid) and
security kye (if applicable).
create an ad hoc network
this creates a temporary network for sharing files or an internet connection
برای شروع ساخت کدوم رو باید انتخاب کنم؟
بعد از میان
no authentication (open) , wep , wpa2-personal , wpa-personal , wpa2-enterprise , wpa-enterprise , 802.1X
کدام باید انتخاب شود؟
باید انتخاب کنم؟
aes,wep,tkip,
توضیح کامل و راهنمایی .
wLAN , N95 NOKIA
بچه ها n95 من وقتی زیاد باهاش کار میکنم مخصوصا وقتی به وایرلس وصل می شم گرم می کنه مخصوصا روی کیبورد عدد هاش.همین هم باعث می شه که مصرف باتریش بره بالا. می خواستم ببینم مال شما هم همینطوره؟
اون مقدار گرما بخاطر تعداد LED هایی هست که در زیر کیبوردش به کار رفته شده...نقل قول:
مال منم اینجوریه...
البته من به جای وایرلس، اس ام اس زیادی میدم...!