سلامنقل قول:
پس چرا اين اقا پيام كه از دوبي مياره Arcade رو ميده 350 تومان ؟:18:
كه با 20 تومان كپي خورش ميشه 370
ولي شما اينجا نوشتيد 210 تا 220 تومان :19:
سلامنقل قول:
پس چرا اين اقا پيام كه از دوبي مياره Arcade رو ميده 350 تومان ؟:18:
ولي شما اينجا نوشتيد 210 تا 220 تومان :19:
elite چند کپی خور میکنند تو ایران قیمتش. و چکار میکنند چه جوری کپی خور میشه . چه چسزش عوض میکنند . مچکرم
سلام ايا اين ايكس باكسهاي جديد اطميناني با خيال راحت ميشه بازي كرد امار خرابيش در چه حدي اگه خراب بشه بيشتر از چيه چقدر خرجشه ايا جايي هست كه با ضمانت بده اين جديدارو لنز ايكس باكس چنده
کار خاصی نمیکنن. با توجه به نوع درایو دستگاه، اون رو به طور نرم افزاری کپی خور میکنن... بستگی داره، اما معمولا با ده بیست تومن کپی خور میکنن.نقل قول:
آمار خرابی اصلا ندارن ( یا خیلی خیلی پایینه!).نقل قول:
اوووو شما چقدر نیمه ی خالی لیوان رو نگاه میکنی. شما یه elite یا halo بگیر ؛ بنده تضمین میکنم خراب نمیشه.
موفق باشید
خوب اون پول گمرکی باید بده. کرایه راه باید بده. سود هم بکنه. به خاطر همین قیمتش زیاد میشه. تازه پیام جز فروشنده های با انصافه.نقل قول:
سلام
پس چرا اين اقا پيام كه از دوبي مياره Arcade رو ميده 350 تومان ؟
ولي شما اينجا نوشتيد 210 تا 220 تومان
من میخوام ایکس باکس بخرم الایت چه مادر بورد چه ورژنی و..... کامل راهنمایی کنید مچکر
ريجن و تاريخ ساخت دستگاه رو كجاي جعبه نوشته؟(مدل آركيد).اگه يه عكسم ازش بندازين ممنون ميشم.
الان دیگه همشون مادربوردشون فالکونهنقل قول:
من میخوام ایکس باکس بخرم الایت چه مادر بورد چه ورژنی و..... کامل راهنمایی کنید مچکر
منظورتو از چه ورژنی متوجه نشدمنقل قول:
چه ورژنی
بالای جعبرو که نگاه کنی یه سورا هست اونو بده بالا تاریخش مشصه.نقل قول:
ريجن و تاريخ ساخت دستگاه رو كجاي جعبه نوشته؟(مدل آركيد).اگه يه عكسم ازش بندازين ممنون ميشم.
ریجن هم پشت جعبه سمت راست بالا
Mer3000000:10:نقل قول:
1:من از دبی xbox360 elite میخواهم بیارم رجیون j یا uc یا pal کدومش از همش بهتر؟ 2: به نظر شما وسایلی که روی elite نیست و لازم میشه که بخرم چه چیزایی هست؟ و قیمت انها رو در دبی اگر دارید بنویسید 3: elite 2008 مادر بوردش فالکونه؟ ایا بهترین درایو ان هم بنکیو هست اگر نه چیه 4: مچکرم