نقل قول:البته ظاهرا این رسمیه که فعلا هم رو هواست!کد:www.mohsenchavoshi.ws
انشاالله تا آخر شب راه میفته.
Printable View
نقل قول:البته ظاهرا این رسمیه که فعلا هم رو هواست!کد:www.mohsenchavoshi.ws
انشاالله تا آخر شب راه میفته.
سلامنقل قول:
به خاطر تذکر شما و احترام به نظرت حذفش کردم.
خیلی آقایی .
دیگه بحث قبلی رو ادامه نمیدیم .
موفق باشید .
سلام.نقل قول:
همه (اکثر) وبلاگ ها و وبسایت ها ، سایت mohsenchavoshi.ws رو به عنوان سایت رسمی محسن خان معرفی کردن.
ولی جالبه که این سایت خرابه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران ...
سلام به همگی...
هواداران عزیز، ما خودمون هم راضی به این کار (پخش غیر قانونی) نیستم. اما اگر اتفاق بیفته، نمی تونیم کاری بکنیم. چون در مورد بقیه هم این اتفاق نیافتاده. عینا همین اتفاق چند وقت پیش برای آلبوم آقای یگانه پیش اومد. نه فقط ایشون، بلکه در مورد آلبوم های سایر هنرمندان هم این اتفاق می افته و اگر بخوایم منصف باشیم، نباید آقای چاوشی رو مستثنی بدونیم.
تصمیم گیری در رابطه با دانلود این آلبوم رو واگذار می کنیم به وجدان کاربرهای عزیز...
:10:
:40::40::40::40::40:
آقا این شعر ماله آلبوم جدیده؟؟؟ یا همینطوری گذاشته شده؟؟؟نقل قول:
مال آلبوم جدید هستش وحید جان
اینم لیست آهنگها:
1 - عصا : حسين صفا
2 - خاکستر : حسين صفا
3 - بغض : حسين صفا
4 - يه شاخه نيلوفر : حسين صفا
5 - خودپسند : حسين صفا
6 - دلتنگي : امير ارجيني
7 - تو که نيستي : اسلام ولي محمدي
8 - کجاست بگو : حسين صفا
9 - چرا : امير ارجيني
10 - ناز : حسين صفا
11 - تبريک : امير ارجيني
12 - هفته ها : محسن چاوشي
ممنون علی جاننقل قول:
من همین الآن این لیستو پیدا کردم اومدم بزارم که دیدم تو گزاشتیشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آهنگای "ناز " یا "خودپسند " با اون قبلیا فرق داره دیگه نه؟
تو ناز میکنی و دلگیرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از:کد:http://www.ofogh-co.ir
اطلاعیه ای برای کسانی که دوست ندارن محسن چاوشی مجوز بگیره:
پخش آهنگ تو ناز میکنی از محسن چاوشی فقط و فقط باعث افشای هویت کسانی شد که ادعای رفاقت با محسن چاوشی رو داشتن. اصلا مشکلی نیست راحت باشید....
آهنگ تو ناز میکنی از سروده های امیر ارجینی میباشد که از کارهای قدیمی محسن چاوشی است. که همین آهنگ با تنظیم محمد رضا آهاری و تغییر ملودی و چند بیتی اضافه در آرشیو جدید کارهای محسن چاوشی و محمد رضا آهاری قرار دارد. آهنگ پخش شده اتودی از کار می باشد که مربوط به یک سال پیش می باشد.
باید دید که محسن چاوشی این آهنگ رو در کدوم البوم قرار خواهد داد که مطمئنن در آلبوم یک شاخه نیلوفر نمی باشد
----------------------------
من نمیدونم آخه اگه این اتوده چرا به اندازه تمامه آهنگای خواننده های دیگه ( حتی بیشتر ) بهم حال داده
شما میدونید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلل خالق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مجله ی چلچراغ به صورت مفصل در مورد آلبوم جدید صحبت کرده و این کاور و متن شعر ها هم قرار داده...
کاور البوم
متن شعرهای البوم