هم گند زدن به سرعت تلگرام هم vpn رو قطع کردن.
Printable View
هم گند زدن به سرعت تلگرام هم vpn رو قطع کردن.
خدا رو شکر موفق به جمع آوری سرویسم شدم
نجات پیدا کردم
بازم میگه بمون انشالله سرویس ۸ و ۱۶ مگ اضافه میشه
خدایی تا قبل این طرحمصرف منصفانه بد نبود ، فقط گاهی عکس و فیلمای تلگرام رو دیر باز میکرد وگرنه سرعت دانلودش خوب بود
در هر حال بعد چند سال ۷ ستاره پنل رو به سطل آشغال ریختم
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
نهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 4.2.2.4 هم رو 96
من یکماهه های وب گرفتم و قصد تمدید ندارم.
چند صفحه پیش مشکل رو شرح داده بودم
لینک فیزیکی برقرار- کانفیگ درست- حجم دارم- دوره زمانی هم تموم نشده
ولی با صفحه حجم یا زمان شما خاتمه یافته مواجه میشم
دو هفته پیش، سه- چهار روز اینجوری بود و خودش درست شد. مجددا از چهار روز پیش اینجوری شده و ظاهرا دنبال درست کردنش هستن
خوب شد یکماهه خریدم
تمدید نکردنش جای خودت...نقل قول:
اما شما چرا بصورت حضوری تشریف نمیبری شلوارشونو به سرشون بکشی؟
و همینطور از طریق 195 شکایت کنی که این موضوع رو درست کنن؟
شما وصل میشی اما احتمالا مک آدرس مودم شما توی سیستمشون نیست و یا به مشکل برخورده... چونکه قبلا یادمه مک ادرس مودم رو توی سیستمشون ثبت میکردن و اگه مشکلی پیش میومد مک رو پاک میکردن تا دوباره آدرس مودم جدید رو بگیره...
اینکار رو بکن... پول دادی و حقته...
تو 195 شکایت ثبت کردمنقل قول:
حدود 27 روز از آغاز تعرفه ام گذشته که 7-8 روزش هدر رفته
های وب از نظر من دیگه مرده محسوب میشه
بعد یکی دو ساعت از های وب تماس گرفتن. قرار شد جبران خسارت کنن و بلافاصله هم خط رو تخلیه کنن
دوستان یه نفر عکس پنلش رو داد گفت خودم و دوستم دوتامون ۴ مگ ۱ ماهه گرفتیم از های وب و ۱۰ ترا یا ب عبارتی تقسیم ب ۴ کنیم ۲.۵ ترا ماهیانه داده [emoji52][emoji52] حقیقته ؟؟ میگه هم تو اپ دیدم هم تو سایت هم خودم هم رفیقم همینطوریم
جریان چیه؟؟
عکس پنل رو ضمیمه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710FN using Tapatalk
اون دوست عزیز ملاک نیست . برای منم زده ۱۰ ترا بایت . این همون ترافیک مجاز مثلا نامحدوده با کف سرعت یعنی ۱۶KB!!!!
ترافیک اپ موبایلشم مبناش همون جمله بالایی که گفتم.
تنها ترافیکی که ترافیک پر سرعت و نشون میده همون ترافیکیه که در پنل کاربری سایت ، جای نام کاربری و ستاره ها نوشته شده.
نقل قول:
جبران خسارت؟؟ چطوری ؟؟ یعنی میخوان اگر 80تومان دادی؟ 160تومن بهت برگردونن؟ پاشو حضوری وقت بذار برو شرکت رو بذار روی سرت بیا بیرون.. به همین راحتی.. هم 195 ثبت کردی هم پولتو میگیری هم آبروشون میره،هم ممکنه سرویس درست بشه 1ماه هم مجانی استفاده کنی...
پیگیریتو بیشتر کن... من اگه بودم حتی وقت هم نداشته باشم اینکارو انجام میدم... هرطوری که شده، مودم دیگه اگر داری یه تست کن... شاید درست بشه...
دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟