نامحدود ؟!؟!؟! :n04:
من سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ داشتم. چرا شده نامحدود؟ البته اگه هزینهش همون حجمی مثل قبل باشه اشکالی نداره :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نامحدود ؟!؟!؟! :n04:
من سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ داشتم. چرا شده نامحدود؟ البته اگه هزینهش همون حجمی مثل قبل باشه اشکالی نداره :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامحدود ؟!؟!؟!:n04:
من سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ داشتم. چرا شده نامحدود؟ البته اگه هزینهش همون حجمی مثل قبل باشه اشکالی نداره:n02:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرسال ایام عید مردم میرن مسافرت وضعیت خوب میشه حالا اینا میخوان به اسم خودشون ثبت کنن.نقل قول:
چیزی که منو اذیت میکنه اینه من قبلا (1 2سال پیش) پینگ روی 90 هم میرفت اصلا آقا ما 90 نمیخوایم 120 همین الان
سوالی که من دارم اینه که اینا چیکار میکنن که وقتی میتونن پینگ 120 بدن پینگ میره رو 350
یک موقع هایی اگه دقت کنی مثلا بین ساعت 12 ظهر اینا یهو اینترنت انگار یک سکته میزنه پینگ از 120 میره رو 300 انگار از قصد اینکارو میکنن....
(البته فعلا خوب شده این صحبت من کلی بود)
الان 3 روز هستش که حتی یک تایم اوت هم نداده رو 120 قفله ! شاید این پهنای باند که اضافه کردن تاثیر گذاشته ، یا اینکه مردم شکایت کردن تاثیر گذاشته :n41:
سلام دوستان
من تقریباً از سال 86 ADSL دارم و از سال 90 تا 92 هم تو یه شرکت ارائه دهنده سرویس وایرلس کار میکردم
قبل از شروع یه سری صحبت هام یه خاطره جالب بگم بهتون : حدودً 1 سال پیش بود زنگ زدم مخابرات و به پشتیبانی گفتم خانم من به شدت تایم اوت دارم گفت تایم اوت چیه دیگه ؟ بعد سریع گفت اها پینگتون تند تند عوض میشه !! :n04: گفتم بله ... :n13: بعد گفتش چیزی نیست مودم رو نیم ساعت خاموش کن استراحت کنه بعد منم گفتم باشه یه پتو هم میندازم روش سرما نخوره :n03: بعد سر همین حرفم کار به شکایت و این حرفا کشید آخر سر هم با کلی تلاشی که کردند مقصر اون خانم شناخته شد و مخابرات بخاطر اینکه به قول گفتنی به من حال بده یه مدت بود سرعت دانلودم رو یه 1mb گذاشته بود که پیگیر نشم ...
بعد از اینکه رئیس مخابرات این منطقه عوض شد ما برگشتیم به همون 1 mb خودمون ...
باور کنید من از بیشتر Isp ها سرویس داشتم : پیشگامان 86-89 | داتک 89 ( 6 ماه ) | صبانت 89-91 | پارس آنلاین 91 ( 1 ماه ) | مخابرات 91 ( 1 ماه ) | 91-93 شرکتی که توش بودم سرویس داشتم که جمع شد متاسفانه الان هم از سال 93 مخابرات دارم باز هم و بازهم متاسفانه ... بماند که یه خط دیگه داشتیم از شاتل هم سرویس داشتم و کلی ISP های خصوصی وایرلس
باور کنید بهترین شرکتی که سرویس داشتم صبانت بود و انقدر که پشتیبانی این شرکت تو اون دوره برای مشتریش ارزش قائل بود هیچ شرکتی مثل اون ندیدم ... آخر سرهم پرت ما نویز افتاد مخابرات گفت تقصیر شرکته ، شرکت هم گفت تقصیر مخابرات تا شماره ما رفت تو لیست سیاه صبانت ...
------------------------------------------------------------
از اون روزی که رفتم تو شرکتی که کار میکردم که اتفاقاً رئیسش یکی از آدمای مهم این مملکت هم هست خیلی چیزا رو فهمیدم ...
زیاد حرص و جوش نخورید وقتی ! بزارید سربسته یه چیزی رو بگم کلاً تا 10 سال دیگه هم به همین حرف من باقی میمونید وقتی تصمیم گرفته شده که سرعت ها پایین باشه تا به قول خودشون هک شدن اطلاعات وجود نداشته باشه ، برید تا آخرش !
من توی یه سازمان خاص هم بودم و دیدم که پینگ تایم سرور های خارجی اون ها بین 20 تا 40 Ms بوده ... براشون کاری داره به من و تو هم با هر سرعتی یه پینگ 50 ms ای بده ؟؟؟
حالا شما هی برید شکایت کنید ... اعصاب خودتون رو داغون کنید ...
من دارم ماهی 45 تومن پول اینترنت میدم از 25 اسفند یه فایل میخوام دانلود کنم سرورش خارجیه بعد سرعتم 2 کیلو بایته حجمش هم زیاده اخر سر هم دست به دامن VPS شدم !!!!
روز اول عید پینگ من شده بود 40 ms باورم نمیشد الان دوباره برگشت به همون 300
زیاد حرص و جوش نخورید من سال 86 با سرعت دانلود 8 کیلو بایت فیلم دانلود میکردم یه آهنگ 1 ساعت طول میکشید ! منو از چی میترسونن !!
من هم سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ داشتم. الان شده نا محدود.نقل قول:
کسی میدونه داستان چیه؟
اون آی پی هایی که با 2 سروع میشه واسه بازی خیلی مناسبه پینگ پایینه ولی متاسفانه بیشتر از 20 دقیقه دووم نمیاره و قطع میشه و این 20 دقیقه ها همین جوره ادامه داره مگر اینکه انقدر ریست کنیم تا آی پی رومانی بگیره و stable شه !
پرتال جدیدشون داغونه، اشتباه زده، گول نخورید.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
اگه طرح شما واسه کمپین بهاره پارساله بهتره بگم که 10 گیگ هم نیست بلکه 5 گیگه. من خوردم زنگ زدم سوال کردم گفتن 5 گیگ هست اما ترافیکش شبانه اش رایگانه !نقل قول:
واسه من یک ماه دیگه تموم میشه