:n04:
اولا که گناه یکی دو شب نداره اگه گناهه که پس همیشه گناهه.
ثانیا مگه کارمند مخابرات بودن جرمه که ما بد و بیراه بگیم . خب کارشون رو درست انجام بدن . دروغ نگن ما چاکرشون هم هستیم .
Printable View
:n04:
اولا که گناه یکی دو شب نداره اگه گناهه که پس همیشه گناهه.
ثانیا مگه کارمند مخابرات بودن جرمه که ما بد و بیراه بگیم . خب کارشون رو درست انجام بدن . دروغ نگن ما چاکرشون هم هستیم .
نقل قول:
منظور من اونایی بود که داشتن فحش میدادن گفتم امشب رو تحمل کنید نه همدیگه رو ضایع کنید نه سیستم مخابرات رو دور بزنید تا پس فردا همونطور که هیچ کس حاضر نیست تو این دوشب به احترام امام حسین هیچ گناهی بکنه .من خودم پشیمونم از کارم ای کاش دخالت نمیکردم تو این بحث .
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
مگه من گفتم نامحدود دارم که میگی کافیه؟!نقل قول:
الان هیچ شرکتی نمیبینم که سرویس 2مگ محدود بگیری رو 2مگ محدود کنن جز مخابرات!
اکثرا دارن حداقل تا 4مگ سرعت میدن در روز.
خب الان که پشتیبانی مخابرات ما جواب میده مثلا چه کاری میتونه بکنه؟
بگیم اینترنت قطع هست میگه صبر کن خودش درست میشه:n26:/ میگیم دان استریم رو کم و زیاد کن میگه برات ثبت میکنیم تا تغییر بدن(در صورتی که الکی میگه) و......
حالا مخابرات شما یه خوبی که داره خر تو خری هست. یکی سرویسش مثل فرشاد قاط میزنه میشه 20 مگ اونم نامحدود!!!!!!!!!!!!:n04:
ولی تو مخابرات ما از این خبرا نیست .
فرشاد یه عکس از وضعیت خطت بزار نویزت رو ببینم چند شده.
روشی نمیدونی که چطور بشه اکانتینگ رو دور زد؟
بنده قصد جسارت نداشتم که بگم نامحدود و ... .نقل قول:
کلا میخواستم ببینم مخابرات قم نامحدود داره یا نه .
درمورد سرعت برای همینه بهش میگن مخابرات :n02: چون سرعت اسمی میده . مثل شرکت های دیگه هم نرم افزار نداره که سرعتت رو بعد از یه مقدار دانلود محدود کنه . بعد شما قیمت همین سرویسی که از مخابرات میگیرید با قیمت شاتل یا پارس مقایسه کنید ببینید کدوم کمتره .
نامحدود داره ولی شما ببین چطوری سر ملت رو شیره میماله::n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
اخه اردیبهشت امسال 2مگ داشتم خط 3مگ بسته شده بود ولی سرعت تا 2.7 مگ میرفت و اکانتینگی در کار نبود.(هر سرعتی که خط بسته میشد سرعت میداد)
مخابرات ما اکانتینگ داره در حد بنز. تا چند وقت پیش سرعت شبانه فیکس رو 30محدود میشد.
اوه مخابرات ما اگر اکانتینگ بشه که دو تا پا دارم دو تا پا قرض میگیرم میرم تخلیه .نقل قول:
لامصبا چه قدر روی این سرویس هاشون فکر میکنن یه قانون پیچ در پیچ درست میکنن بعد میفرشون به مردم .
مثلا تو نمایندگی که بودم طرف اومده بود ترافیک بخره بعد میگفت 5 گیگ یعنی چی یعنی چه قدر طول میکشه تا تموم بشه ؟
حالا یه همچین ادمایی اینو بخونن !!!!!!!!
من واسم مهم نیستنقل قول:
این پولی که اینا میگیرن حرومه ،وقتی که مشترک بهشون زنگ میزنه سر بالا جواب میدن ،مشکلت حل نمیکنن وسط حرفت تماسو قطع میکنن
5 روز اینترنت قطع بوده 1 ثانیه هم به من برگردونده نمیشه حالا مخابرات مفتی 5 دقیقه به من اینترنت داده؟پول میگیره
خوبه اینجا کسانی هستن که مشکل منو داشتن و میدونن حرفایی که من میزنم دروغ نیست
بچه ها فرشادو بگیرین به نظر منم مشکوک میزنه:n09:(شوخی کردیم :n02:)