اون عکسی که دوستمون از سرعت دانلود ISP شرکت گوگل گذاشته از همه بالاتره دیگه.چون بر حسب مگابیت هستش.یعنی میشه 83774 کیلوبایت یا بهتر بگم ثانیه ای 81 مگابایت.نقل قول:
Printable View
اون عکسی که دوستمون از سرعت دانلود ISP شرکت گوگل گذاشته از همه بالاتره دیگه.چون بر حسب مگابیت هستش.یعنی میشه 83774 کیلوبایت یا بهتر بگم ثانیه ای 81 مگابایت.نقل قول:
دوستان یکی یک متن رسمی برای تغییر روند گزارش مصرف به وضعیت قبلی بنویسه اینجا پست کنه تا پتنشن رو تشکیل بدم .(متاسفانه تازه اومدم خونه و چند کار دیگه دارم وقت نمیکنم )
تغییر گزارش مصرف + حذف 50 درصد سرعت شبانهنقل قول:
این هم خدمت شما دوستان عزیز:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون از پتشن همین سایت های هست که همه میتونن بیان لینک رو سابمیت کنن؟! یا این که یه جایی هست مثلا سایت تنظیم مقررات که امکان شکایت گروهی داره؟
چون اون مورد اول رو فکر نکنم کوچکترین تاثیری داشته باشه ....این همه سال دارن پول بی زبون ملت رو بالا میکشن ...
دوستان کسی میدونه حدودا چه قدر جابه جا نشون میده؟فرضا برای خود من 3 ماه 6 گیگ کاملا کافی بود الان65 روز گذشته من 3 تا 1 گیگ هم اضافه خریدم!با توجه به این که مصرف من تغییری نکرده فکر کنم 1.5 برابر حدودا حساب میکنه ! :|||:4:
در پتنشن همه میتونن بیان امضا کنن و میتونیم تعداد اعتراض ها رو نشون بدیم . در رابطه با سایت تنظیم مقررات هم اطلاعات چندانی ندارم ولی فکر نکنم گروهی بشه ( در هر صورت میشه اونو هم لینک کرد )نقل قول:
عزیز عرض کردم متن , وگرنه عنوانش که آمادستنقل قول:
دیگه واقعا خسته شدم از این نت :|
اخه کجای دنیا با این قیمت این کیفیت رو ارائه میدن یعنی حتی از افغانستان هم عقب تریم بابا 50 مگ میخوایم دانلود کنیم تنمون میلرزه که 200 مگ کم نشه این همه که من پول نت به پارس انلاین احمق دادم جمع کرده بودم
یه خونه داشتم :sad:
کاسبی دیشب با ترفند 1.5 گیگ
اشتراک 256 کیلو