سلامنقل قول:
دوست عزیز بعضی از مودم ها یک قسمتی دارند که پهنای باند شما رو محدود می کنند مثلا اگر دانلود 10 مگ دارید می تونید روی 1 مگ محدودش کنید. بگردید دنبالش باید همچین گزینه ای باشه.
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز بعضی از مودم ها یک قسمتی دارند که پهنای باند شما رو محدود می کنند مثلا اگر دانلود 10 مگ دارید می تونید روی 1 مگ محدودش کنید. بگردید دنبالش باید همچین گزینه ای باشه.
موفق باشید
سلام
دیگه از بس تو سایتا گشتم خسته شدم
:n04:
من یه مودم tp-link td-8951nd دارم که بدون هیچ مشکی با لن به کامپیوتر وصلش کردم و دارم از اینترنت استفاده میکنم...
حالا میخوام اینترنت رو ا روی گوشی 5800 داشته باشم...
کلا هر تنظیماتی که دوستان گفتند اعمال کردم ولی گوشی کانکت میشه ولی داده ارسال میشه ولی دریافت نمیشه حتی نمیتونم گوگل باز کنم.:n03:
وقتی توی گوشی میرم مینویسه شیر ناشناخته:n04:
اگه دوستان لطف کنن راهنماییی کنن ممنون میشم :n16:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز که جواب دادی
میشه لطفا بگی از کدوم فسمت تنظیمات مودم میتونم اینکارو انجام بدم ؟ این مودم خیلی گزینه های زیادی داره آدم گیج میشه .
عکس از صفحه مودم بزارید. خودتون باید بگردید ولی عکس از صفحه مودم بزارید تا بشه راهنمایی کردنقل قول:
شما مطمئن هستید که دریافت نداره ؟ از توی مودم چک کردید ؟ تنظیمات وای فای گوشیتون رو که دستکاری نکردید ؟ از صفحه مودمتون عکس بزاریدنقل قول:
سلام دوستان شرمنده میدونم بی ربطه ولی اگه جواب بدید واقعا کمکم کردید
قراره خونه رو عوض کنیم خونه ی جدید تلفنش ماهواره ایه گویا و دیگه نمیتونم از مودمه وای فای خودم و سرویسه اینترنت ای دی اس ال استفاده کنم میخواستم ببینم آیا راهی هست که مثلا وصلش کنم به سیم کارت رایتل و بعد با گوشیم و لپ تاپم جدا گونه وصل شم به مودم و استفاده کنم؟
ممنون
دوست عزیز راستش عکس هایی که قرار دادید چیزی معلوم نیست ولی شما دنبال Bandwidth Control یا همچین چیزی بگردید باید باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
مودم رو وصل کنید به سیم کارت ؟ سیم کارت ها مودم مخصوص دارند که وصل می کنید به دستگاه. نه نمیشه مودم رو وصل کرد به سیم کارت. در بعضی اپراتور های خارجی میشه همچین کاری کرد که اینترنت سیم کارت رو روی مودم تعریف کنید ولی برای رایتل یا اپراتور های داخلی بعید می دونم
منظورم این بود که مودم اینترنتشو از سیم کارت بگیره و از طریق وای فای توی خونه پخشش کنه!