این مشخصات ارتباطهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این مشخصات ارتباطهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوتیوب دوباره از دسترس خارج شد! برای شما هم همینطوره؟
سلامنقل قول:
خیلی پایین بستن (۴ مگابیت)
خط شما تا ۲۴ رو کشش داره، خیلی با کیفیته...
من با پشنیبانیشون صحبت کردمنقل قول:
این خریدن هیچ ربطی به مشترکین نداره
شما اگه بخوای بری پارس مشترکه پارسی و با همون پشتیبانی و همون تعرفه های پارس میتونی استفاده کنی و ربطی به های وب نداره
حتی ازش پرسیدم که همه ی اینایی که میگی مربوط به پایانه امساله دیگه گفتش نه
شما تا 10 سال دیگه هم اگه بخوای مشترک مایی و این حرفا
(عزیز همه اینا رو پشتیبانی بهم گفت راست و دروغش دیگه گردنه خودشه :n01:)
برای من که دوباره فیلتر شده.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوست عزیز کیفیت خط شما خیلی خوبه ولی خطتتون رو روی 4 مگ بستن ...من ماه قبل سرویس 2 مگ داشتم و دو سه روز پیش که مهلتش تموم شد 4 مگ تمدید کردم تا یکی دو روز سرعتم پایین بود و پنل رو چک کردم دیدم زده 4 مگ ولی وقتی تنظیمات مودم رو نگاه کردم دیدم خط رو همون 2 مگ هست و زنگ زدم پشتیبانی درستش کرد..اینم یه جور کلاه برداریه دیگه تا حالا من هر شرکتی بودم و هر سرویسی خریدم اتوماتیک رو همون سرعت تنظیم شده .. من چند بار نیترو استفاده کردم چطور وقتی من نیترو فعال میکنم سرعتم رفت روی 16 و بلا فاصله که مهلت نیترو تموم شد برگشت رو 2 مگ ... همچنین نیترو 8 مگ و 4 ...حالا اگه من زنگ نمیزدم همینجور رو 2 مگ میموند ولی پول 4 مگ ازم گرفتن.. حالا که سرعتم 4 هست و ماه دیگه میخوام همون 2 مگ رو تمدید کنم اونوقت ببینم سرعتم رو همون 4 میمونه؟؟ :n01:اگه مشکل از سیستمشون باشه طبیعتا باید اینجوری باشه ولی میدونم بدون یه لحظه درنگ سرعت رو کم میکنن:n24:نقل قول:
آره متاسفانهنقل قول:
هم یو تیوب هم reddit
رددیت، یوتیوب، ساندکلاد و پینترست همه و همه بسته شدن و اینا فکر نمیکنن که این همه حجم تنفر از کجا میاد.
پس اگه اینجوریه من برم پارس انلاین - کیفیت بهتری داره - حجمشون هم که مثل همهنقل قول:
وقتی ملت میان جار میزنن همه جا ، داد و فریاد میکنن که فلان سایت تو فلان ISP فیـلتر نیست خبرش همه جا پخش میشه و یه سریا میرن اعتراض که چرا فلان سایت برا فلان جا بازه ، خب برادره من نکن ، بشین اون لعنتی رو خودت استفاده کن صداشم در نیار تا کی باید بفهمونیم به کسی اینجا ایرانه .نقل قول: