همونطور که دوستمون هم فرمودند شما تو تاپیک مربوط پیگیر باشید تا مشکلتون حل بشه.نقل قول:
Printable View
همونطور که دوستمون هم فرمودند شما تو تاپیک مربوط پیگیر باشید تا مشکلتون حل بشه.نقل قول:
اقا پویا من درباره مودم 8968 خیلی تحقیق کردم همه دوستان گفتند ورژن 1 این دستگاه ورژن خوبی نیست و امار خرابی اون بالا هست چرا؟ولی از ورژن 2 خیلی تعریف کردند و گفتند بهترین ورژن 8968 هست علتش چیست؟مگه میشه یک شرکت به این بزرگی ورژن 1 رو بد بزنه ولی ورژن 2 رو خیلی خوب!!نظر شما چیست؟
اقا پویا من منتظر جوابتون هستم؟!!
سلام من قبلا این سوال زیر رو پرسیده بودم یکی از دوستان گفتند میشه و مشکلی نداره
سلام دوستان،من یه مودم tp-link 8951nd دارم که تو خونه کامپیوتر و گوشی و لپ تاپ به صورت بی سیم به اینترنت وصلن و یکی از خروجی های لن رو هم دادم به خونه داداشم(خط تلفن نداره و برد مودم هم تو خونش انتن نمیداد دیگه مجبور شدم با 60 متر کابل اینترنت رو بدم به خونش) حالا این داداش ما میخواد تو خونش اینترنت بی سیم هم داشته باشه،ایا با خرید این اکسس پوینت میشه این کارو کرد ؟ D-Link Wireless N150 DIR-600L
فقط یه سوال دیگه داشتم،وقتی اون اکسس پوینت همزمان روشن باشه مودم وایرلس تو خونه خودمون اینترنتش قطع نمیشه ؟ ینی میخوام همزمان دو تا مودم اینترنت بدن، هر مودم هم باسیم هم بی سیم
راستش نمی دونم چیزی نشنیدم من. من که خودم ورژن 1 دارم خیلی هم راضیم ازش. ولی هیچی بعید نیستنقل قول:
Isp ها اکثرا از ibsng استفاده میکنن
و هر یوزر رو روی یک آنلاین بودن قفل میکنن
یعنی همزمان ۲تا باهم نمیتونن آن باشن
چرا توو نظر سنجی زاکسل نیست؟!!!!
فکر کنم این نظرسنجی خیلی قدیمی باشهنقل قول:
اگر همزمان با باز کردن تایپک باشه ماله 6 سال پیشه :n02: :n02:نقل قول:
ولی خب مگه 6سال پیش چند نفر adsl داشتن؟؟؟؟
سلام
من یه مودم zoltrix- zw919 گرفتم . بعد همه ی تنظیمات و اینا رو انجام میدم . همه چی ظاهرا اوکی میشه ولی سرعت دانلود که مثلا باید 400 به بالا باشه 30 هست یا کمتر . صفحات سایت ها به روز باز میشن
مودم TP - Link داشتم باهاش هیچ مشکلی نداشتم . حتی الان یه مودم معمولی دیگه هم دارم که وقتی اونو وصل میکنم سرعتم عادی میشه و همه چی ردیفه
کلافه شدم از دست این مودم
لطفا منو راهنمایی کنید که چیکار کنم . ممنون از لطفتون