یکی از دوستان بالا کامنت گذاشته بود که سرعت شبانه 128 حدود 20 هست. اصلاح میکنم که حدود 100 تا شبانه سرعت میده، چون 128 شبانه رایگان نداره و نیم بهاست.. البته در بهترین شرایط! ظاهرا بد جور قاط زده
Printable View
یکی از دوستان بالا کامنت گذاشته بود که سرعت شبانه 128 حدود 20 هست. اصلاح میکنم که حدود 100 تا شبانه سرعت میده، چون 128 شبانه رایگان نداره و نیم بهاست.. البته در بهترین شرایط! ظاهرا بد جور قاط زده
یه اصلاح دیگه هم لازمه، 128 روزانه نهایت 2 مگه نه 4! شما اگه نماینده هستی نباید اطلاعات شما درست باشه؟ هرچط میکشیم آز این نماینده هاست! وگرنه یکساله تمدید نمیکردم.... فروم جدید با uc ویرایش نمیشه!
دوست عزیز من خودم این ماهه آخری ک از اسیاتک داشتم (حدود 5 روز پیش سرویسم تموم شد دادم جمع اوری) 128 گرفته بودم ، روی 8 مگ بسته شده بود ، البته خب این هنر نیست ک انقدر بالا ببندن ، 100 مگ هم باشه چ فایده !؟ :n27:نقل قول:
دوستان واسه 512 نامحدود توی 3روز چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اشتباه میکنم یا نه صبح جمعه سرعتم رفت بالا ولی الان امتحان کردم از میهن دانلود دیدم باز رفت رو 80 تا 120 فکر کنم این دهن سرویس پهنا باند کم دارن معلوم نیست تو این ماه به چند نفر سرویس دادن که اینطور شده اون سرعت صبح که گفتم تعطیلی بود ولی الان 8.30 شب سرعتم از سرور داخلی شده این دوستان که تجربه بیشتر دارن من اشتباه میکنم؟ یا اینا پهنا باند کم اوردن
کیمیا 10 گیگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
والا من که با پورت 5 مگ، و snr 30 سرویس 128 محدود رو تست کردم، 255 تا 256 تا با فول کانکشن و سرور ایرانی، دانلود میکردم. اما شما میگی 8 مگ، ممکنه جدیدا. اما من ندیدم
یعنی دوست عزیز شما پهنای باند 10 مگ آسیاتک داری و شبانه رایگان هم داری و سرعت شبانت روی 2 مگه؟ببخشید من خوب متوجه نشدم.بالاخره سرعت شبانه شما چند کیلو بایت بر ثانیه است؟(سرعت دانلود).منظورتون از اینکه سرعت شبانه رایگانتون 2مگ است اینه که سرعت دانلودتون 2048 کیلو بایت بر ثانیه هست!!!!!!!!!! :n04: یا شاید منظورتون اینه که پهنای باندتون در ساعات رایگان روی 2مگ بسته شده.در هر صورت بازم شرمنده.سرعت دانلود شبانه رایگانتون چند کیلو بایت بر ثانیه است؟ :n16:نقل قول:
داداش گلم.پس بالاخره اگر من پهنای باند 10 مگ آسیاتک را بگیرم از اون نوعی که دانلود رایگان شبانه داره(نه نیمه بها) سرعت دانلود رایگانم به 200 کیلو بایت بر ثانیه میرسه؟بعدشم این سرعت دانلود مربوط به لینکهای مستقیم یا مثلا میهن دانلود است یا نه هر لینک غیرمستقیمی هم همین سرعت دانلود را دارد؟بعدشم با پهنای باند 10 مگ قانونا اگر خط جواب بده باید سرعت دانلود روزانه به 1.25 مگا بایت بر ثانیه برسه(با توجه به قانون 1به8).آیا تا به حال کسی از دوستان به این سرعت دانلود دست پیدا کرده؟نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی روی چه پهنای باندی بودی و تو کدوم منطقه هستی؟ :n16:نقل قول: