امروز کلا پینگا 500 به بالا بود نمیدونم دارن چیکار میکنن با اینترنت که اینجوری میشه انگار دارن کشتی میگیرن
Printable View
امروز کلا پینگا 500 به بالا بود نمیدونم دارن چیکار میکنن با اینترنت که اینجوری میشه انگار دارن کشتی میگیرن
شکایت من در سامانه 195 و جوابیه مخابرات و درخواست تجدید نظر مجدد من.
متن شکابت
با سلام بنده براي مدت زيادي است كه به اجبار از اينترنت مخابرات استفاده ميكنم. شرايط و كيفيت اينترنت مخابرات به حدي اسفناك است كه قابل توضيح نيست. حتي باز شدن سايت هاي سرور خارجي براي چندين روز در ماه تبديل به ارزو ميشود. سوال من اينه كه دقيقا مسئول رسيدگي به كيفيت اينترنت مخابرات چه سازماني است؟!!! اصلا داريم همچين سازماني؟ اگر هست چي كار داره ميكنه؟ مخابرات هر بلايي سر كاربرهاش بياره ميتونه و زورش زياده؟ پشتيباني مخابرات هم از دست مخابرات شاكي شده و ميگه 24 ساعته مخابرات مشكل داره تو شبكه و ما هم هيچ ابزاري براي درست كردنش نداريم و فقط بايد فحش بخوريم. لطفا مانند 20-30 شكايت قبلي من دوباره من رو به بازرس مخابرات ارجاع نديد. (خواهش ميكنم)
جوابیه
احتراماً پيرو مذاكره تلفني با مشترك و طي بررسي بعمل آمده از ناك منطقه وضعيت سرويس adsl شماره تلفن .... بسيار مطلوب بوده و مشكل كندي سرعت سرويس اينترنت مذكور از خدمات سرورهاي خارجي مي باشد. موضوع مطرح شده مرتبط با اختلالات در تجهيزات داخلي شركت ارتباطات زيرساخت و قطع مسيرهاي ارتباطي بين الملل مي باشد و قابل پيش بيني نمي باشد و پشتيباني آن خارج از عهده شركت مخابرات استان تهران مي باشد.
درخواست تجدید نظر
در تماس تلفني كه از طرف مخابرات گرفته شد هيچ مسئوليتي بابت كندي سرعت قبول نكردند و گفتند ملاك ما سرعت ارتباط با سرور داخلي است و سرور خارجي به ما ارتباطي ندارد و به زيرساخت مرتبط ميشود. دو مشكل مهم وجود دارد، يكي اينكه هيچ جاي قرارداد من با مخابرات صحبت از اين نشده كه مخابرات تضمين كننده سرعت با سرور داخلي است و در مورد سرور خارجي هيچ گونه پاسخگويي اي ندارد. من با مخابرات قرارداد دارم و زيرساخت را نميشناسم و از مخابرات ادعاي خسارت دارم و اگر مخابرات هم از زيرساخت شاكي است ميتواند از زيرساخت خسارت بگيرد ولي نميتواند به هر بهانه اي از زير تضمين كيفيت اينترنت فرار كند. نكته دوم هم اينكه از نظر بنده و پشتيباني مخابرات مشكل سرورهاي خارجي از طرف زيرساخت نيست و مخابرات با خريد مقدار كمي پهناي باند خارجي در حال كاربرگيري بيش از حد است و مسئولان رده بالا مخابرات زير بار اين اقدام نميروند و همه مشكل را به گردن زيرساخت مياندازند. در هر صورت من با مخابرات قرارداد دارم و مخابرات مسئول تضمين كيفيت اینترنت من همانطور كه در قرارداد آمده است و فرقي در قرارداد بين سرور خارجي و داخلي وجود ندارد.
باز هم پیگیر هستم با اینکه میدانم در کوتاه مدت نتیجه نخواهد داد اما اگر تعداد شکایات بالا باشد به طور حتم در دراز مدت شاهد بهبود کیفی اینترنت خواهیم بود.
از دوستان خواهش میکنم هر وقت زمان داشتند شکایتی تنظیم کنند. وقتی از شما نخواهد گرفت و هزینه ای هم نخواهد داشت.
دیدید همون چیزی که من گفتم رو تحویل دادن!
من که دیگه حوصله سرو کله زدن باهاشونو ندارم، چند وقته کیفیت 4G ایرانسل عالی شده چون برعکس مخابرات هر موقع پهنای باند بینالمللی کم بیاره پیگیری میکنه و اضافه میکنه و در حال حاضر شبا هم وضعیت مطلوبه. با یک مودم 3372 کارم راه افتاد.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
منم میدونستم همین رو میگه چون بالای 20 بار شکایت کردم ولی شکایت تاثیر داره چون تمام این شکایات رو تنظیم مقررات میخونه و در نهایت تحت فشار قرار میده برای کم کردن مشکل.نقل قول:
اتفاقا به طرف گفتم بنویس تو جوابیه که میگی در قبال پهنای باند خارجی مسئول نیست مخابرات!
سلام
l2tp کار میکنه روی مخابرات
یا بهتر بپرسم کدوم پرتوکولا کار میکنن؟
باز به شما تهرانی ها . یه کم جنم دارید یه چارتا شکایتی چیزی میکنید . اینجا تو اصفهان که همه خواب هستن .
مخابرات جدیدا چرا این طوری شده ؟؟؟
از ساعت 9 تا 12 شب تلگرام قطعه
هیچ جوره هم وصل نمی شه
سلام
کسی تاحالا پورت اینترنت از یه مرکز مخابراتی به یه مرکز دیگه منتقل کرده؟از یه خط تلفن به یه خط تلفن دیگه؟یا مثلا خط تلفن کلا انتقال بده با تمام سرویس هاش به یه جای دیگه؟هر 2 مرکز مخابرات برای منطقه 4 تهران هستند
الان که به شدت افتضاح ست.
این مخابرات حرام....اول اومد اینترنت رو نامحدود با قیمت خوب داد تا مشترک جمع کنه.بعد که کلی مشترک جمع کرد.بعد کم کم نامحدود ها رو جمع کرد . بعد هم قیمتها رو هی افزایش داد. و بعد هم که کلی افت کیفیت پیدا کرد.حالا این همه مشترک موندن با کلی مشکلات و پشتیبانی ضعیف. خوب داره خون مردم رو میمکه.