تو تنظیمات مشکلی ندارم، منظورم اینه که من تغییری حس نمیکنم. میخواستم ببینم تغییرات مد نظر ایشون چیه؟نقل قول:
Printable View
تو تنظیمات مشکلی ندارم، منظورم اینه که من تغییری حس نمیکنم. میخواستم ببینم تغییرات مد نظر ایشون چیه؟نقل قول:
نقل قول:
این چیزی که گفتین رو اجرا کردم و تنها حجم مصرف شده رو نشون میده و چیزی که من شدید نیاز دارم حجم باقیمونده درست هست. امروز دو بار زنگ زدم پشتیبانی و طرف بار اول گفت ۴ گیگا و بار دوم گفت که نمیتونه دقیق بگه و باید فردا زنگ بزنم که سیستم بتونه جواب بده. مال اونهایی که میگن دقیق هست شاید واقعاً اینطور نیست و فکر میکنن دقیق هست. آیا برای تست یکی دو بار حجم مونده رو با پشتیبانی چک کردن؟ گفتم یکی دو بار که با تست امروز خودم دیدم که حتی پشتیبانی هم با بودن توی مرکز دیتا باز هم میتونه مشکل داشته باشه.
نقل قول:
نقل قول:
اتفاقاً همون اوایل کار که سیستم DNS رو دستکاری کرده بودن که مشکل رفتن به یوتیوب و جاهای مشابه ایجاد شده بود، من خودم چون از قبل تجربه داشتم DNS رو روی مال گوگل ست کرده بودم و بدون مشکل کار میکردم. اما توی همون روزها وقتی برای مشکل مزمن و همیشگی سرعت به پشتیبانی زنگ زدم، دیدم که بدون توضیحات اضافه که این تنظیمات برای چی هست و غیره، خودش بهم راهنمایی داد که برم از تنظیمات شبکه مربوط به وایمکس و البته تنها بخش IPv4 رو عوض کنم که سرعتم بهتر بشه. یعنی خودشون بطور فنی تائید میکنن که تغییر DNS از اونجا موثر و مفید هست و نباید حتماً از مودم عوض کرد.
بماند مدتی بعد این کلک دیگه نتونست سایتهایی مثل یوتیوب رو باز کنه و حدس میزنم خاصیتش توی سرعت هم از دست رفته باشه.
همیشه وقتی این بحث شکایت پیش مییاد کنجکاو میشم که آیا کسی تابحال شده که به اون شماره پیگیری شکایت که باید خود مبیننت بده، دسترسی داشته یا نه؟ من که توی این چند ساله اشتراک و بارها تماس و حتی دو بار اعزام کارشناس به محل هرگز همچین کد و شمارهای رو ندیدم.نقل قول:
سلام
از دوستان کسی از آریا شهر و فردوس شرق-سلیمی جهرمی و یا اطراف هست ؟
لطفا بگه وضعیت از نظر سرعت و سیگنال منطقه چطوره؟
من داخل منزل نمیتونم کانکت بشم ولی مودم رو بیرون که میگیرم سه تا چراغ روشن میشه!کسی میدونه bs های این منطقه کجاها هستند؟
من گلستان هستم . سیگنالم قوی و سرعتم خوبه. البته جلوی خونه بازه و طبقه پنجم هم هستم. rssi بین 35 تا 38 هست. 2مگ دارم سرعت روی 262 هست. جای دکل ها رو نمیدونم.نقل قول:
ممنونم.نقل قول:
فکر کنم منظور شما cinr بوده.
شما چند تا bs در scanner دارید؟یعنی چند تا دکل پیدا شده؟
نه منظورم rssi بود. البته یه منفی نذاشتم.نقل قول:
این وضعیت سیگنال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 تا bs دارم
ممنونم.پس باید حداقل یکی دوتاش رو بتونم من بگیرم چون در مناطق دیگه مشکلی نداشتم.نقل قول:
به پشتیبانی زنگ زدم میگم bs ها در این منطقه کجا هستند میگه شما به سیگنال دقت کن و.......
بی زحمت شما اینها رو هم پاسخ بده شاید یه نتایجی گرفتم:
1.شما حدودا کجای گلستان هستید؟
2.مودم شما رو به کدوم جهت هستش؟
3.اگه ممکنه از وضعیت scanner هم یک عکس بذارین.
ممنونم :n16:
1. یک خونه تا بلوار فردوس فاصله دارم و شمال بلوار فردوس هستم.نقل قول:
2. به سمت جنوب هست و دیدش هم خیلی خوب هست و ساختمون های اکباتان هم به خوبی دیده میشن.
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]