ای وااااای هرروز یک قصه ی جدید ، هرروز یک داستان ، هرروز یک بلا ، هر چی میشه پاشون رو میذارن رو سیم اینترنت اه اه :19::19::19:
سوال المپیاد 88 کامپیوتر : نام 5 سایت که ف.*ی.*ل.*تر نیستند را ذکر کنید
Printable View
ای وااااای هرروز یک قصه ی جدید ، هرروز یک داستان ، هرروز یک بلا ، هر چی میشه پاشون رو میذارن رو سیم اینترنت اه اه :19::19::19:
سوال المپیاد 88 کامپیوتر : نام 5 سایت که ف.*ی.*ل.*تر نیستند را ذکر کنید
خیلی عجیبه.من الان با 70 تا دانلود میکنم.
تا دیروز 15 بود.
مورد مشابه داریم؟
لینکشو بزار ببینیم . به احتمال زیاد مال لینکشه . من که هنوز با همون 5 و 6 دانلود میکنم. صفحه ی مدیا فایر اصلا لود نمیشه , چه برسه ازش دانلود کردنقل قول:
اما 2shared تا 16 جواب میده . اما فایل های من اونجا نیست
دانلود از لینک مستقیم:8::8::8::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دو هفته ای هست دارم دانلود میکنمش . ایشالا دیگه امشب تمومه :31:
دو روزه اومدی شاتل انقدر ادعا میکنی. این حرف رو به بچه پنچ ساله بزنی میفهمه خالی بستی.نقل قول:
نامه رو فکس هم کرده باشند . باید اول بره امور اداری شماره بشه بعد بره امورمشترکین بعد .....
قسمت آخرش رو شما بگو که ادعا می کنی. همه اینها حداقل اگر فقط نامه شما تو مرکز باشه یک روز اداری وقت میبره.
واسه منم سرعتش برگشت روی همون 15- 16 .نقل قول:
تا 1:30 خوب بود. نامردا قطع کردن. دوباره که وصل شدم مثل قبلش شد. جغدهای بی معرفت.
محتوای مخفی: لینک
واسه منم ایشالله فردا تموم میشه.:31:
خدا صبر و حوصله تو رو به حضرت ایوب بدهنقل قول:
چطوری با این سرعت 400 مگ را میخای بگیری72 درصدش هم رفتی
واقعا با همین سرعت بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی عجیبه!!!:18::18::18::18:
چند هفته ای بود سرعت شبانه ام خوب بود ها دوباره از دیشب خراب شده م همون فیلم قبلی شده لینک های سرورهای معروف سرعت کم بعضی سروها سرعت زیاد
نمیزارند یک ماه خوش باشیم:41:
ساعت 2.5 یا 3 دسترسیم قطع شد
هرچی هم کانکت رو میزدم ارور718 میداد
میگن لحظه ای که مشکل دارید تماس بگیرید با شماره 23089
من روحم هم از شماره خبر نداشت
دوست مور مشابه داشتیم
با سلام به تمامیه دوستان گل و عزیز P30world ای :31::10:.
میبینم که این مدتی که من اینجا پست ندادم تاپیک 100 صفحه :18: جلو رفته !!! :31:
ایول داره بخدا .
من اگر جای این مدیران عزیز ، در عرض 3 سوت این تاپیک رو می بستم ، تا دیگه انقدر اینجا اسپم بازی نشه :31: . ( خداییش شوخی کردم . کسی ناراحت نشه . من خودم فقط از کل پستایی که توی این انجمن دادم 100 تاش فقط توی این تاپیک بوده )
دوستان عزیز
اینبار جدی جدی مشکل از مخابراته . یادتون میاد می گفتم یکی از آشنایانمون توی مخابرات کار میکنه ؟؟
دیشب که دیدمش گفت 100 % تا پنجشنبه مشکل همگیه مراکز مخابراتیه کشور حل میشه . ( اینو میدونم که برای قزوین همین امروز حل میشه:31: ) .
علت این قعطی های طولانی و پشت سرهم ، هم مخابراته . میدونید چرا ؟
بخاطر ه*ک شدن سرورهای مخابرات ایران از خارج از کشور ( که البته این موضوع Top Secret میباشد (درست نوشتم ؟ )) .
بیخودی می گن کابل فلان جا پاره شده . چون این مسئله چیزی نیست که اعلام رسمی بشه .
ولی در کل مطمئن باشید که تا پنجشنبه مشکل حل میشه . ( حالا اگر مشکلتون پنج شنبه حل نشد ، نیاید اینجا فحش من بدید :31: . این آشنامون تو قزوین کار میکنه . ولی به من گفت که مشکل رو تا پنجشنبه حل میکنن ؟! )
اینترنت من دیشب کاملا قطع بود . از یک هفته پیش تا الان ، تقریبا روزی 8 ساعت قطعی در 24 ساعت داره . ولی کاریش نمیشه کرد . ایشاا... درست میشه .
راستی دوستان
از حق نگذریم ، اینجا پست زیاد داده میشه . یه کمی از من یاد بگیرید :31::10:.
ویرایش: اشتباه شد