بهترین dns ها از نظر من مال opendns هستن. من که بلافاصله بعد از تغییر dns ام به مال opendns ، واقعا تفاوت رو احساس کردم.
Printable View
بهترین dns ها از نظر من مال opendns هستن. من که بلافاصله بعد از تغییر dns ام به مال opendns ، واقعا تفاوت رو احساس کردم.
گرجی جان یه مقدار توضیح بده. این تفاوت که میگی یعنی چه؟
منم فعلاً آزمایشی از اپن دی ان اس استفاده میکنم ببینم چی میشه.
نقل قول:تهران هم ،DNS همینه.نقل قول:
چطور DNS رو تغییر دادی؟ من هر کاری میکنم تغییر نمیکنه(چه از طریق خود منو مودم 192.168.1.1 و یا از طریق Local area connection properties )نقل قول:
مشکل اینه که از وقتی DNS رو تغییر دادند کیفیت خیلی بدتر شده(برای من سرعت نصف شده پینگ دو برابر)نقل قول:
از سایتش می تونی برنامه و تنظیمات رو انجام بدی (برای ویندوز 7)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه برنامه دیگه هم هست کارش اینه که یه رنچ DNS رو چک می کنه و بهترینش رو بهتون معرفی میکنه. برنامه اش رو سیستم خونه هست ولی اسمش یادم نیست رفتم نگاه می کنم:n13::n06:
اسمش DNS Jumper هست:n16:نقل قول:
نظر من این برنامه ها بدرد ما نمی خوره چون dns تو تنظیمات مودم ست شده و قابل تغییر نیست. برا کسایی خوبه که می تونن تنظیمات مودمشون رو دستکاری کنند. وقتی dns مودم ست شده است تغییر dns ویندوز مشکلی رو حل نمی کنه
:thumbsup:نقل قول:
قبلا که مبین زرت داشتم یک بار پشتیبانی dns رو برای من عوض کرد از تو مودم نگاه کردم دیدم عوض شده از توی پشتیبانی باید تغییر داد.نقل قول:
؟؟؟نقل قول:
اولین باره همچین چیزی میشنوم.
شما بلاخره داری از این اینترنت در محیط ویندوز استفاده میکنی دیگه، پس وقتی از طریق propertis کانکشن اینترنت، dns رو تغییر میدی، دیگه کل اون کانکشن مجبور به استفاده از اون dns میشه و وقتی شما آدرس سایتی رو توی مرورگرتون وارد کنید از طریق اون سرور dns آی پی اون سایت دریافت میشه و شما به اون منتقل میشید.