از سایت tplink . ورژن مودمت چنده؟نقل قول:
Printable View
از سایت tplink . ورژن مودمت چنده؟نقل قول:
اقا پویا شما فرمودید زمان بالا اومدن کامل کامپیوتر شما 10 تا 15 ثانیه هست!میتونی مشخصات کامل سیستمت رو شرح بدی؟مخصوصا مدل هاردت رو؟ضمنا روش شر کردن از روی فلش رو بلدی؟اگه بلدی میتونی توضیح بدی چطور با گوشی اندرویذی دارای dlna میتونم فیلم یا عکس رو از داخل فلش شر کنم و نگاه کنم؟!
دوست عزیز عرض نکردم زمان بالا اومدن کامپیوترم 10 ثانیه هست اینطوری که سرعت نور میشه :n04:نقل قول:
عرض کردم به فرض مثال اگر دو دقیقه زمان ببره از موقعی که من دکمه کیس رو می زنم که روشن شه تا زمانی که ویندوز بالا میاد بعد از بالا اومدم کامل ویندوز حدود 10-15 ثانیه هم اضافه تر از اون زمان می بره که مودم به اینترنت وصل بشه.
من همیشه مودم و کیس رو با هم روشن می کنم. یعنی حدود همون 2-3 دقیقه مودم وصل میشه. در مورد Share کردن هم در تاپیک های مربوطه یا در انجمن مربوطه تاپیک ایجاد کنید و بپرسید تا راهنمایی شوید چون مربوط به اینجا نمیشه.
موفق باشید
کی این حرف رو زد بنده خدانقل قول:
گفته بعد از بالا اومدن سیستم 15 ثانیه طول میکشه که وصل شه
یعنی مودم چیزی حدود 1 دقیقه تا کانکت شدن وقت می خواد
اقا پویا با تعویض سیم مشکل کانک حل شد و الان 1.24 ثانیه طول میکشه تا مودمم کانک بشه؟!و ضمنا گرمای مودمم هم یک مقدار کمتر شده!!ضمنا میتونید مشخصات کامل سیستمتون رو بفرمایید؟و از زمان روشن کردن کیس تا زمان کامل بالا اومدن ویندوز تایم بگیرید؟!
اینم اسکرین شات مودمم به نظر شما بهتر شده نویز یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه سیمی رو عوض کردی که Line Attenuation از 56 شد 4؟ فیبر نوری زدی؟ ؟؟خیلی عجیبه !:n04: حتما توی تاپیک نویز هم بذار .نقل قول:
بهتر بود این پست رو توی اون یکی تاپیک می پرسیدید ولی به هر حال.نقل قول:
Line Attenuation شده 4 :n04: نکنه تو مرکز مخابراتی نشستید دارید تست می گیرید :n02: خط تون که خیلی عالی شده خیلی. اصلا و ابدا مشکلی نداره
بله اجازه بدید زمان رو اندازه بگیرم چون من اصولا خیلی برام مهم نیست. اگر می تونید آپدیتش کنید شاید گرماش هم حل بشه. مشخصات پی سی رو ؟ گرافیک 8600 1 گیگ رم 4 گیگ سی پی یو Core2duo E4600
سیستم قدیمی هست ولی خب هنوز هم خیلی خوب کار می کنه.
موفق باشید.
سلام
من یه مودم Tp Link TD-8811 دارم و روی پی سی ازش استفاده میکردم.. اخیرا شرینگ اینترنتی رسیورمو فعال کردم و مودم رو اونجا وصل کردم.. حالا میخوام بدونم که امکانش هست که روی پی سی یه مودم مشابه بزارم و بتونم از نت استفاده کنم؟ آخه یدونه TD-8811دیگه هم دارم .. اینکه همزمان بشه از نت روی دو تا دستگاه استفاده کرد مهم نیست واسم.. میخوام بدونم امکانش هست که اگه نیاز داشتم یکی رو قطع کنم و اون یکی رو روشن کنم؟ واسه اینکه اعصاب خرد کنه که مدام مودم و دم دستگاهو جدا کتم و بین دو تا دستگاه جا به جا کنم!
ضمنا تنظیم مودمم pppoe بدون کانکشنه
سلامنقل قول:
ببینید دو تا مودم رو می تونید رو یک خط وصل کنید ولی هر دوتا رو نمی تونید هم زمان با هم استفاده کنید. ولی نباید مشکلی باشه در وصل کردن دو مودم به یک خط که یکشون غیر فعال هست. باز هم تست کنید ولی قاعدتا نباید مشکلی باشه. البته نباید دوتا رو هم زمان روشن کنید
موفق باشید
نه داخل خونه هستم ولی سرعت اینترنت تغییری نکرده چرا؟ضمنا مدل هارد خودتون رو هم ذکر کنید؟