نه داداش ، تست سرعت دانشگامه، اگه open in new tab ham bzani میبینی که از سایت speedtest گذاشتمو خودم آپلود نکردم .نقل قول:
Printable View
نه داداش ، تست سرعت دانشگامه، اگه open in new tab ham bzani میبینی که از سایت speedtest گذاشتمو خودم آپلود نکردم .نقل قول:
قبولت دارم داداش. فتوشاپ رو شوخی کردم :31: آخه همچین سرعتی تو ایران ندیده بودم کف کردم یکم :9:نقل قول:
دوستان سرعت دانلودتون توی شب با 512 چقدره.سرعت متغیر یا میانگین بگید ممنون میشم :11:
احیانا واسه عید ولادت هدیه نمیده پارس ؟
کسی خبر دقیق نداره ؟
من یه کوچولو شارج دارم برا چند روز دیگه شارژ کردم زورم میاد برا همین چند روز که مونده این قرارداد تموم بشه برم یه گیگ بخرم !
مینونیم نامه بنویسیم , پتنشن امضا کنیم و ... شما مرد عمل باش برادر من تمام راه ها رو پیشنهاد میدمنقل قول:
نه دیگه دقت نمی کنی شما !نقل قول:
رحلت، ولادت رو خنثی میکنه و در نتیجه هدیه ای هم در کار نیست! : دی
بعدش هم ؛ شما دعا بفرمایید از حجممون نزنن ! هدیه نمیخواد بدن ! والا !
و
یادش بخیر قبلنا فقط شبا سرعتمون 3-4 کیلوبایت بود ! الان قربونش برم روزهاش شده 400-500 بـایت ! مــاشالا چشم حســود پارس کور اصــن ! :|
من قبلا هم گفتم حالا که فایده نداره ولی همیشه شب ها از حجم من کم میشه یعنی مثلا من شبا ساعت 1 به بعد دانلود میذاشتم تا مثلا 3 . بعدش میدیدم اصلا دانلود رایگان ندارم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین چند روز قبل هم همینجور شد .
هر دفعه هم زنگ میزنم میگم یه جور میپیچونن ، واقعا ها داشتم شاخ درمیاوردم به من میگه شاید شما اشتباه میکنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!! من نیمه شب بیدارم میگه شما اشتباه میکنی ؟!! بهش گفتم ازون حرفا بود دیگه. خفه شد هیچی نگفت !
خدا ازشون نگذره . من که راضی نیستم .
شما نماینده ی من ، هر کاری میخای بکنی ما پشتتیم ، پیشنهاد بده ، ما هممون مرد عملیم !نقل قول:
همه ی کسایی که اینجان مطمئنا حمایتت میکنن.
فقط من ارومیه ام ، فک نکنم بتونم جایی رو امضا کنم !
هه هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون خنثی کردن رو خوب اومدی :7:
سلام.من 512 دارم مرکز مخابراتمم هجرته شبا میانگینه سرعت 40 تا 45 بد نیست.
چرا پارس دیگه گزارش مصرف روز قبلو نمیده؟یعنی از 48 ساعت به قبل گزارش مصرف میده.دیگه داره اعصابم میریزه بهم.اهه.بچه ها برید توی سایت پارس شکایت بزارید شورشو دراووردن:4: