دوستان می گم این ورژن xbox 360 تا کی معتبره؟
من یهو نرم بخرم بعد دو روز دیگه یه چیز متفاوتی بیاد کلا اینو از دور خارج کنه؟
(یه مثال میگم بهتر متوجه شین:یه دوستی داشتم بعد از سال ها ps 2 چهار ماه بعدش ps3 اومد ps2 رو از دور خارج کرد)
دوستان می گم این ورژن xbox 360 تا کی معتبره؟
من یهو نرم بخرم بعد دو روز دیگه یه چیز متفاوتی بیاد کلا اینو از دور خارج کنه؟
(یه مثال میگم بهتر متوجه شین:یه دوستی داشتم بعد از سال ها ps 2 چهار ماه بعدش ps3 اومد ps2 رو از دور خارج کرد)
سلام...
باتری شارژی چند ساعت تو شارژ باشه کافیه؟ ( آخه شارژرم خودش وقتی باتری شارژ میشه خاموش نمیشه)
ممنون
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
نقل قول:
نترس با ورود کینکت و این x360 جدیده حالا حالا ها 360 رو بورسه... (حدالاق 4 سال )
سلام. خودم ندارم ولی یکی از دوستام میگفت ۱ تا ۱:۳۰ ساعت پر میشه حدودا ۱۵ ساعت هم باتری نگه میدارهنقل قول:
سلام...
باتری شارژی چند ساعت تو شارژ باشه کافیه؟ ( آخه شارژرم خودش وقتی باتری شارژ میشه خاموش نمیشه)
ممنون
دوستان یک سری لوازم 360 دارم از جمله دسته اصلی اگر کسی خواست به این تاپیک سر بزنه
با تشکر
کد:http://forum.persiantools.com/t165224.html
منظورتون از ورژن این نسخه به اصطلاح slim هست دیگه ؟نقل قول:
بار ها و بارها مسولین MS اعلام کردن تا نیمه دوم سال 2014 هیچ خبری از کنسول جدید نیست و سخت افزا قدرتمند 360 هم جواب گوی همه نیاز های بازار هست
بچه ها کسی برای این بازیه grid کد تقلبی چیزی بلده؟ خیلی سخته لامصب.اگه کدی چیزی نتونم پیدا کنم پاکش می کنم از هارد کنسول.
سلام .
میشه آدرس چند تا سایت رو به من بدید که بتونم بازیهای Xbox رو دانلود کنم و پولی هم نباشه و مهمتر از همه اینه که می خوام به روز باشه و جزء اولین سایتهایی باشه که اون بازی رو آپ کرده.
ممنون
نقل قول:
کد:At the main menu, select "Options", "Bonus Codes", then "Enter Code". Then, enter one of the following codes to unlock the corresponding car in Grid World and Raceday mode. Note: You must have $40,000 to start your own team to get the option to view and test drive the bonus cars.
- Drift cars Enter "TUN58396" as a code to unlock drift cars.
Stage 1 classic muscle cars Enter "MUS59279" as a code to unlock the Stage 1 classic muscle cars.
Buchbinder 320si Livery Enter "F93857372" as a code to unlock the Buchbinder 320si Livery.
GameStation BMW 320si Livery Enter "G29782655" as a code to unlock the GameStation BMW 320si Livery.
Micromania Pagani Zonda R Livery Enter "M38572343" as a code to unlock the Micromania Pagani Zonda R Livery.
Play.com Aston Martin DBR9 Livery Enter "P47203845" as a code to unlock the Play.com Aston Martin DBR9 Livery.
آقایون راست میگن کریسیس 2 رو 360 اجرا نمیشه؟ جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی همچین حرفی رو زده ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سازنده: Crytek, Crytek UKناشر: Electronic Arts
موتور: CryEngine 3
سری: Crysis
پلتفرم: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3
تاریخ انتشار: TBA 2010
ژانر: First-person shooter
مود: Single player, Multiplayer
رسانه: Blu-ray Disc, DVD
درجه: ESRB:Rating Pending
حالا صبر کن بیاد !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361426