فکر نمیکنم. مال من که همون سرعت سابقه فعلا . از معدود مزایای پارس همینه اگه اینم محدود شه باید ب.... توشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست ساعت شبانه هست
Printable View
فکر نمیکنم. مال من که همون سرعت سابقه فعلا . از معدود مزایای پارس همینه اگه اینم محدود شه باید ب.... توشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست ساعت شبانه هست
سلام
برای بازی کردن آنلاین با کنسول XBOX اینترنت کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟به نظرتون 128 نامحدود شاتل ماهی 24 تومن سرعت و هزینه و از همه مهم تر پینگ کدام سرویس دهنده از همه پایین تر چون میخوام بدون لگ بازی کنم؟
اگر کسی سرویس art1 یا art2 شاتل رو داره بره سایت speedtest.net ببینه پینگش چقده؟ممنون
سلام دوستان کسی تو تهران مرکز هجرت سرویس داره راضیه؟
من می خوام 512 بگیرم می خوام بدونم شب چقدر می تونم دانلود کنم؟(دانلود برام خیلی مهمه شب می شه 1.5 گیگ زد)
زیاد دانلود کنم که محدودم نمی کنن؟
من انبار دارم می شه از طرف انبار نامه بگیرم؟(انبار خصوصیه بگم برای دوربین مدار بسته می خوام)
ممنون می شم چواب بدبد
من که سیستم رو اتوماتیک تنظیم کردم خودم خونه نیستم فیلم هامو داره دانلود می کنه امروز هم که خونه اومدم روزانه سرعتش خوبه 230 کیلو سرویس 512 میده شبا هم که 2 گیگ می گیرم معمولا
داداش شما مرکز هجرت هستید؟نقل قول:
من که تهران نیستم ولی این کارا لازم نیس ، ماه اول هر چقد دادن بگیر، از ماه بعد اینترنتی میتونی تا 2 مگ بگیری ،نقل قول:
نه ، کسی رو من ندیدم که محدود کنن ! من خودم با سرویس 256 شبی 3 گیگ دانلود دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فک میکنم محدود هم نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
واسه بازی آنلاین فک کنم مخابرات از همه بهتر باشه ، تا جایی که من میدونم پینگش از همه کمترهنقل قول:
دوستان بیاید دست رو دست هم بزاریم حداقل این گزارش مصرف کوفتی رو درست کنیم . چقدر باید اینا به مال آدم ضربه بزنن او بشینیم نگاشون کنیم ؟ اینقدر بی بخار نباشید لطفا
اون وضعیت کلی رو که کسی همراهی نمیکنه ولی این یکی رو که دیگه مشه درستش کرد
خب ، شما بفرمایین که چیکار کنیم ؟ فقط شوور نگیرین که ، پیشنهادی دارین ، بگیننقل قول:
داداش امضات فتوشاپه؟ :24:نقل قول: