اهواز---> چهارصد دستگاهنقل قول:
Printable View
اهواز---> چهارصد دستگاهنقل قول:
60 روز گذاشت ما خیری اینترنت مبین نت ندیدم قسمت پشتبیانی میگه مشکل اهواز برطرف شده یکی میگه برطرف نشد یکی میگه من براتو فروم پر کردم که مودم را پس بدی یکی میگه منطقه شما از پوشش مبین نت خارج شده یکی میگه دکلا اطرافه خونه شما خاموشه حالا معلومه ما باید به سازه که برقصیم ای بابا دیگه خسته شدم 100 بار تا حالا زنگ زدم پشتیبانی کسی گیر نمیاد یه جواب قانع کننده به ما بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برداشت من از این شرکت اینه اینا کلاهبردار هستن خلاص:n04:
خوشا به حالتنقل قول:
می خواستم نشون بدم هرچا که خراب شده برای شهرک نفت و کوی نفت خوب شدهنقل قول:
مبین نت بیشتر از اونکه تچهیزات جدیدی اضافه کنه تنها کارشون این بود که ارایش و جهت رادیوهاش رو تغییر داد تا از امکانات موچود استفاده بیشتری رو ببره و مناطق گسترده تری از شهر رو تحت پوشش بیاره.
این کار بعد از چند سال لازم بود مخصوصا تو مناطقی که رشد بیشتری داشتند. متاسفانه باعث شد بعضی از دوستان تو نقاط کور سیگنال قرار بگیرند.
عزیز بعضی از دوستان که میگی شامل هزاران کاربر در مناطق مختلف شامل لشکر. کمپلو. خشایار.سه راه. چهارصددستگاهنقل قول:
همونطور هم که از تو نقشه مشخصه همه کاربرای این مناطق مشکل ندارند. فقط اونایی که تو نقاط کور هستند این مشکل رو دارند. خود دوست مون هم می گفتن که با سیگنال ضعیف از 400 دستگاه به دکل کمپلو وصل میشن.نقل قول:
من 1 سال از وايمكس استفاده ميكردم اما الان جايي خونه خريدم كه متاسفانه سرويس دهي نداره
مودم bm632w بعلاوه شش ماه اكانت 512 12 گيگ دارم
كسي خواست اهدا كنم پيام بده
ناقابل 250ت
من تعجب میکنم چطور از اونجا به دکل کمپلو وصل میشن من خودم در منطقه لشکر هستم انتن به زور دارمنقل قول:
فکر نمیکنم مشکل شما به همین راحتی حل بشه.اگه امکان گرفتن adsl داری این کار رو بکن وگرنه باید مودم بیرونی بگیری تا براحتی به بهترین دکل متصل بشی.نقل قول:
فاصله خیلی مهم نیست برد وایرلس و وایمکس خیلی زیاده احتمالا ایشون در ارتفاع دارن استفاده میکنن وگرنه همچین سیگنالی نداشتن چون در ارتفاع 30 متری و بیشتر از سطح زمین در صورتی که مانعی وجود نداشته باشه من دیدم که تا فاصله ی هوایی 50 کیلومتری هم میشه سیگنال داشت ولی اگر ارتفاع کم باشه حتی با مودم بیرونی هم شاید تا سه چهار کیلومتر بیشتر برد نداشته باشه..نقل قول: