16 ساعت در روز وضعیت من اینه و فقط ساعت 4 صبح تا حدود 12 ظهر وضعیت خوب میشه :n01:
هیچکس هم پاسخگو نیست :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
16 ساعت در روز وضعیت من اینه و فقط ساعت 4 صبح تا حدود 12 ظهر وضعیت خوب میشه :n01:
هیچکس هم پاسخگو نیست :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به من هم بگین جریان چیه
بابا مغز من هنگ کرده هرچی فکر میکننم اخه تا جایی که من میدونم معمولا شبا سرعت پایین میاد و پینگ خراب میشه بخاطر دانلود رایگان این برعکسه داستانش!!نقل قول:
لامصب پینگ تهران 700 من تو این چند ساله چیز اینطوری ندیدم با سرور داخلی اونم وسط روز اخه قبلا اینطوری نبود
همش بهونه شرکتهای خصوصی مثل پارس آنلاین و صبانت و ..... هست که شبا بخاطر ترافیک بالا سرعتا پایین میاد درصورتی که اصلا چنین چیزی وجود نداره و در اصل شبا باید سرعت بهتر بشه مثل مخابراتنقل قول:
من تا هفته پیش نتم شب و روزش یکی بود فرقی نداشت یهو پوکید اصلا ip عوض نمیکنه و در طول روز پینگ 700-800 با dcنقل قول:
!
برا منم قبلا 2بار اینجور شد و هر بار 1یا 2ماه طول میکشید تا درست بشه فقط برا بعضی از کاربرا این اتفاق میفته نمیدونم دلیلش چیه دفعه اول تخلیه و رانژه کردم درست شد ولی دفعه بعد گذاشتمش بعد از تقریبا 2ماه خودش خوب شدنقل قول:
دقیقا همینجوره , اصلا فلسفه اینکه شرکت ها از اول اومدن شبانه مجانی گذاشتن اینه که این ساعات ساعات بی باری و مرده شبکه هست و میخواستن با استفاده از این ساعات مشتری جذب کنننقل قول:
اما چه کنیم که طمع پول اجازه نمیده هیچ چیزی درست پیش بره
فرشاد واسه تو هم ایپی قفل میشد همینجوری؟نقل قول:
من قبلا یک بار به مدت 2 هفته نتم خراب شده بود اما ایپی قفل نمیشد پینگ هم به این وحشتناکی نشده بود فقط پینگ نوسان و تایم اوت وحشتناکی داشت در طول روز
این ایپی 2.189 با وجود پینگ داغونی که داره ولی اصلا تایم اوت نداره!
نه برا من ip قفل نمیشدنقل قول:
فرشاد اینقدر توی تاپیک بغلی تست سرعت نزار , اونا خودشون الان عزادارن:n02:نقل قول:
بعدشم یهو دیدی بقیه ای اس پی ها به مخابرات فشار اوردن یهو دانلود روزانه هم برداشتن فقط بتونیم صفحه لود کنیم:n08:
چیزی که مشخصه اینه که این تاپیکا در تیررس کارکنان ای اس پی هاست پس بهتره زیاد مانور ندیم:n09:
آره راست میگی مخابرات باید از خداش باشه شبانه 5و10مگ مشتری جذب کنه خیلی واسش سود آوره جای اینکه مودم رایگان و 3ماه رایگان بده ولی امان از دست شرکتای حسود احتمالا همونا سنگ انداختن و نزاشتن مخابرات 5و10مگو با شبانه بدهنقل قول: