مودم صفحات زیادی داره که تنظیم بشن منظورت کدوم صفحستنقل قول:
تو 95 درصد موارد چراغ dsl ثابته
مودم هم تندا d152 هستش
از کدوم یک از این قسمتا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مودم صفحات زیادی داره که تنظیم بشن منظورت کدوم صفحستنقل قول:
تو 95 درصد موارد چراغ dsl ثابته
مودم هم تندا d152 هستش
از کدوم یک از این قسمتا ؟
شما وقتی اینترنت قطع میشه تایم اوت می ده؟نقل قول:
اول تایم اوت میده بعد دیستنشین نات ریچبل یا همین چیزی بعد پینگ میادنقل قول:
اینم بگم جدیدا امتحان کردم وقتی این مورد پیش میاد یعنی تایم اوت ، اگر بلافاصله دیسکانکت کنم و دوباره کانکت بازم باید مراحل قبل طی بشه یعنی پینگ به اولین سرور Isp رو faild یا همچین چیزی میزنه
بعد که چند تا زد کانکت میشه یعنی چه دستی دیسکانکت کنم چه بذارم خودش مجدد وصل شه فرقی نمی کنه و باید این زمان طی بشه
اقا پویا من منتظر جوابتون هستم ضمنا یه سوال دارم مودم شما پس از روشن کردن چند دقیقه طول میکشه تا کانکت بشه؟مال من اوایل 2 دقیقه زمان میبرد اما الان چند وقته که 4 تا 5 دقیقه ای زمان میبره تا کانکت بشه اینترنتم پارس انلاین هست!به نظر شما مودمم مشکل پیدا کرده؟؟؟!!
از مشخصات خطت توی مودم عکس بذارنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
ببخشید سوالتون رو ندیده بودم.
بله با آپدیت از بین میره. شما از کانفیگش عکس بگیر که همه چیز رو مثل اولش برگردونی. بعد از آپدیت کردن بهتره یکبار Factory Reset کنید این رو من نمیگن خود شرکت سازنده میگه.
در مورد گارانتی هیچ ربطی نداره که چون از کیفیت محصولاتش مطمئن هست سه سال گارانتی می کنه یعنی میشه گفت شاید اون هم شاید 0.00000000001% به خاطر این باشه. ولی بیشتر به خاطر تبلیغات هست. به فرض خود من بین این دو مودم
1- 8968 سه سال گارانتی به فرض 170000 تومان
2- 8968 یک سال گارانتی به فرض 160000 تومان
مورد یک رو انتخاب می کنم چرا چون اولی تا سه سال گارانتی داره با اینکه 10 هزار تومان گرونتر هست ولی باز هم به نظرم می ارزه.
اما وقتی پاتون به شرکت باز بشه برای گارانتی انقدر می پیچونند قضیه رو که آخر شما باید بهشون خسارت هم بدی :n02: اغلب زیر بار نمی رند که به گارانتی مربوط میشه و میگن شما فلان کار رو کردی و از شرایط گارانتی خارج شده یا اینکه قبول می کنند ولی درست حسابی کار انجام نمی دهند.
یک خاطره از گارانتی براتون بگم البته بی ربط هست به مودم. زمانی که مادربورد خریده بودم مشکل داشت بردمش گارانتی اول که حدود 2-3 هفته طولش دادند بعدش تماس گرفتند گفتند هیچ مشکلی نداره بیا بگیرش من هم رفتم اونجا مسئول اومد که جلو خودم مادربورد رو تست کنه. اول بگم که مانیتورش به سمت خودش بود و طوری نبود که من ببینم بعد یارو اومد قطعات رو گذاشت روش ولی کارت گرافیک نزاشت روش گفت خب درسته کار می کنه ویندوز اومد بالا گفتم بدون کارت گرافیک اومد بالا ؟ :n13: نمی دونم من رو احمق فرض کرده بود یا اصلا احتمال نداده بود که اسلات کارت گرافیکش خراب باشه. :n24: خلاصه بعد کارت گرافیک رو گذاشت روش و تست کرد و خوشبتانه مشکلی هم نداشت واقعا. البته بعد از 2-3 هفته معطلی !
ولی اون شرکتی که گفتید رو نمی دونم خدمات پس از فروشش چطوریه نمی شناسم شاید خیلی خوب باشه شاید هم نه.
راستش تا حالا دقت نکردم چقدر طول می کشه ولی مثلا من کامپیوتر رو روشن می کنم و مودم رو باز می کنم تا ویندوز (8.1) بالا بیاد یک 10-15 ثانیه بعدش مودم وصل میشه. همون حدود 2-3 دقیقه طول می کشه.
اون موقع که 2 دقیقه طول می کشید هم از همین پارس آنلاین اینترنت داشتید ؟ چون معمولا آی اس پی های مختلف سرعت کانکت شدنشون فرق می کنه. خط تون جدیدا نویز پیدا نکرده ؟
برای این مورد هم آپدیت کنید شاید درست بشه. کلا باید آپدیت کنید :n02:
ولی بعید می دونم از مودم باشه فقط در صورتی که اون داغ شدن مشکلش واقعا از مودم باشه ممکنه به همون خاطر این مشکل رو هم پیش آورده باشه.
دوست عزیز اگر از بنده سوالی داشتید پی ام بدید بهم چون اونطوری زودتر می بینم پیام تون رو ولی اگر سوال کلی داشتید همینجا بپرسید که دوستانه دیگه هم راهنمایی تون کنند :n16:
این دقیقا اون چیزیه که در موردش صحبت می کنم
و احتمالا 99 درصد هم به خود isp مربوطه :n15:
در حین پینگ اگر 172 یا 192 پینگ بشه یعنی شما ارتباطتون با مرکز ISP قطع شده و مودم در اون زمان داره داخل خودش پینگ میکنهنقل قول:
اما اگر بزنه request timed out یعنی ارتباط شبکه برقراره اما ارتباط با سرور یا اون سایت برقرار نیست.( زمان پینگ کردن یک سایت ، در هر بار از یه مقداری که بگذره این پیغام میاد. یعنی زمان درخواست تموم شده)
این میتونه بخاطر نویز بالا باشه ، یا خود ISP یا خطوط منطقه ای و... ( خیلی ناجوره:n04: )
اون 172 مودم نیست سرور اول یا آ ی پی اول iisp هستش کلا رنجش مربوط به isp یهنقل قول:
نویز هم در حد متوسطه یعنی اعداد بالای 15 هستش
این قسمتی از نتیجه tacert هستش
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\sh>tracert 8.8.8.8
Tracing route to google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms Tenda.Home [192.168.1.1]
2 40 ms 40 ms 40 ms 172.16.18.26
3 40 ms 41 ms 47 ms 172.16.18.25
4 41 ms 40 ms 40 ms 172.16.30.1
5 121 ms 83 ms * 10.21.252.150
C:\Users\sh>
موردتون خیلی عجبیه!! ولی اگر از مرکز مخابراتی یا ISP باشه اونطوری که میگید هر چند دقیقه DC میشه خیلی عجیب ترهنقل قول:
شما از قسمت wan service گزنه add رو بزنید و یه عکس بذارید (البته بعد از تنظیم کردن)
و اینکه با پشتیبانی در این مورد صحبت کردید؟