فرستادم واست.نقل قول:
Printable View
فرستادم واست.نقل قول:
چرا speed انقد پایین بسته شده ؟
کسی علتشو میدونه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه مودمو ک ریست کردم شد 1 مگابیت ، بعدشم کامپیوترو ریستارت کردم شد 5.4 مگابیت !
داستان چیه دقیقاً ؟!
من روزانه 800 مگ با سرعت 115 کیلوبایت میگیرم، از این مرز که گذشت میشه 40 کیلوبایت سرعتش.نقل قول:
به نظر من طرح خوبیه - اگه خوره ی دانلود نیستی میتونی در حد گاهی یه فیلم یا موزیک و... دانلود کنی و باقی اوقات بدون نگرانی از تموم شدن حجم آنلاین ویدئو ببینی یا موزیک گوش کنی یا از viber و تماس ویدئویی و... استفاده کنی. من ویندوز آپدیت و اینجور چیزا رو هم همیشه روشن میزارم :) فکر نمیکنم با اینکه قیمتش مناسب نیست بازم کسی از دوستان بتونه توی شرکت دیگه ای سرویس بهتر از این رو بهتون پیشنهاد کنه - اگه هست بگید (نامحدود).
آقا من سرعت دانلود شبانه و پینگ واسه بازی کردن خیلی واسم مهمه. چه سزویسی بگیرم که هر دوتاشون خوب باشه؟ شبانه ترجیحا نیم بها نباشه، کاملا رایگان باشه.
راستی قبلا دسترسی به ریز گزارشات داشتم از report.asiatech.ir اما الان ریدایرکت میشه به crm - کسی میدونه آدرس جدیدش چیه؟
من امروز طرح ۱۲۸ ۶گیگ ۳ ماهه رو ثبت کردم، خواستم بدونم سرعت دانلودش تو روز چقده؟ شب اصن برام مهم نیست.
این شتاب ۱.۵ مگابیتی که فروشنده میگفت چیه؟ به گفته ی خودش با این سرعت دانلود میکنه؟ درسته آیا؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
اون شهاب هست.آره البته تو تایم روزانه ولی یه خورده کمتر.اصلا طرح هایی که زیر 10 گیگ در ماه هستن شبانه ندارن.حدودا میشه گفت روزانه 300 میره.نقل قول:
یعنی هیچکس نیست راهنمایی کنه؟ حداقل بگید 1مگ یا 512 در ساعت رایگان با چه سرعتی دانلود میکنند؟نقل قول:
از من میشنوی طرف اسیاتک نیا یه شزکت مضخرف با قیمت های خیلی بالا که حداقل باید بالای 10 گیگ در ماه بگیری تا شبانه داشته باشه و در ضمن سرعت شبانشم هیچ حسابو کتابی نداره همه شرکتا شبانه 2 مگو رو 250 میدم به مشتری اما این شرکت رو 120 لیمیت کرده به نظر من همون های وبو نگه داری خیلی بهتره :n16:نقل قول:
سرویس 512 شبانه رایگانش سرعتش حدود 60هستنقل قول:
سرویس 1024 شبانه رایگانش حدود 90هست