محمود خیلی ساده درست کردی.
باید یک چیزای بهش اضافه کنی:19:
این را یه مدت پیش برای وبلاگم درست کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمود خیلی ساده درست کردی.
باید یک چیزای بهش اضافه کنی:19:
این را یه مدت پیش برای وبلاگم درست کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقلال تهران 5 - 1 استقلال اهواز
قلعه نویى: به داور ایرانى كمك مى كنیم
امیر دوست ندارد بازیكنان استقلال از خود بى خود شده و مغرور شوند. براى همین با این جملات به استقبال بازى دشوار مقابل استقلال اهواز مى رود: استقلال تهران راه سختى را براى قهرمانى در ادامه لیگ برتر پیش رو دارد و من مطمئن هستم نام استقلال و صدرنشینى این تیم انگیزه بازیكنان حریف را افزایش مى دهد. قلعه نویى درباره بازى دوستانه با ذوب آهن نوین هم توضیحاتى دارد: آنها عملكرد قابل قبولى را به نمایش گذاشتند به طورى كه در دقایقى از بازى استقلال را تحت فشار قرار دادند. این بازى براى كادر فنى از اهمیت فراوانى برخوردار بود.
سرمربى استقلال در باره بازگشت رضا عنایتى افزود: «اگر قرار باشد این بازیكن در ایران بازى كند جایى بهتر از استقلال وجود ندارد البته باید مشكل قرارداد عنایتى با باشگاه النصر امارات برطرف شود تا بتوانیم با این بازیكن وارد مذاكره شویم.»
قلعه نویى كه حواس اش به همه جا هست بار دیگر لازم مى داند توضیحاتى درباره برنامه ریزى سازمان لیگ حرفه اى بدهد: محمدى تلاش بسیارى را براى برگزارى منظم این رقابت ها و حضور قدرتمند نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا انجام مى دهد اما تعطیلى مسابقات در مواقعى اجتناب ناپذیر است.
به نظر مى رسد زمان برگزارى برخى از مسابقه ها غیر منطقى است و فشارهاى دیگران باعث این گونه برنامه ریزى ها شده است.
قبلاً برنامه هاى رقابت ها مشخص نبود اما سازمان لیگ برنامه هاى تیم ها را به آنان ارائه كرده است تا باشگاه ها بتوانند بازیكنان را در شرایط مسابقه نگه دارند.
وى در مورد زمان نامناسب دیدار تیم استقلال برابر ملوان در اول فروردین ۸۸ گفت: این برنامه ریزى متاثر از فرصت هایى است كه قبلاً از دست دادیم، معتقدم كه نباید براى بازى با سنگاپور لیگ ۱۰ روز تعطیل مى شد.
قلعه نویى به شدت موافق حضور داوران ایرانى در دربى است: موافق حضور آنان در این بازى هستم، ایران داوران شایسته اى دارد كه مى توانند این دیدار را قضاوت كنند.
البته باید در طول ۹۰ دقیقه بازى همه به داوران كمك كنند تا آنان سربلند از این آزمون خارج شوند.
استقلال شنبه باید در اهواز یك بازى دشوار با همنام خود برگزار كند. امیر با این جملات به استقبال این بازى رفته است: باشگاه استقلال اهواز خانه دوم ماست اما بازى سختى را پیش رو داریم.
استقلال اهواز بازیكنان جوان و مربى عاشقى به نام اكبر میثاقیان در اختیار دارد و تنها براى تثبیت موقعیت خود در صدر جدول برابر حریفان قرار مى گیریم.
قلعه نویى از حضور ۵ بازیكن استقلالى در تیم ملى بسیار خوشحال است.
واكنش او به ملى پوشان استقلال بیانگر رضایت قلعه نویى از شرایط موجود است: بسیار خوشحالم كه پنج بازیكن از تیم استقلال در تیم ملى حضور دارند و به اعتقاد من باید نفراتى كه به تیم دعوت مى شوند افزایش پیدا كند زیرا در تیم استقلال بازیكنانى بازى مى كنند كه استحقاق حضور در تیم ملى را دارند.
منبع: روزنامه ایران ورزشی
ورمزیار: قهرمانى استقلال قطعى نیست
تهران IranSport.Net - صادق ورمزیار مربى صباى قم طى گفت و گویى اظهار داشت: انتقادات طنزآمیز فیروز كریمى از بازیكنان در پایان بازى مغرضانه نیست همیشه زبان طنز تأثیر بیشترى دارد تا اینكه مربى به طور مستقیم از بازیكنش انتقاد كند. وى در خصوص بازى این هفته مقابل مقاومت شیراز ادامه داد: براى این دیدار برنامه خاصى در نظر گرفته ایم و با توجه به اینكه ۳ امتیاز این مسابقه براى ما حائز اهمیت است تنها به دنبال كسب ۳ امتیاز هستیم؟ آنها نیز از بازیكنان باهوش و فورواردهاى سرعتى بهره مى برند كه براى كنترل آنها برنامه هاى خاصى داریم.ورمزیار اضافه كرد: تیم هاى اول تا ششم جدول هنوز شانس كسب قهرمانى دارند و صبا این پتانسیل را دارد كه به بدشانسى هایش پایان دهد و به صدر برسد.ورمزیار قهرمانى استقلال را قطعى ندانست و گفت: درست است كه استقلال در این چند هفته نتایج خوبى كسب كرده اما بازى هاى حساس این تیم هنوز باقى است البته منكر بازى هاى زیباى استقلال نمى شوم اما آنها خوش شانس هم بوده اند.
قلعه نویى: استقلال متكى به جان واریو نیست
تهران IranSport.Net - امیر قلعه نویى سرمربى تیم استقلال تهران گفت: تیم من متكى به یك یا ۲ بازیكن نیست. قلعه با اشاره به عدم حضور جان واریو در بازى این تیم مقابل استقلال اهواز گفت: جان واریو بازیكن بسیار خوبى است و به تیم نیز كمك هاى زیادى كرده است اما استقلال متكى به یك بازیكن نیست و ما یك تیم هستیم ضمن این كه ما بازیكن بزرگى چون جبارى را در تركیب خود داریم.وى ادامه داد: در اهواز كار سختى را در پیش داریم زیرا تیم استقلال اهواز از مربى دلسوزى مانند میثاقیان بهره مى برد و بسیار متفاوت تر از نیم فصل اول بازى خواهد كرد ضمن اینكه از شرایط میزبانى هم بهره مى برد. وى افزود: من تركیب تیم را در مقابل اهواز به صورت كاملا هجومى مى بندم و مایلم تا در این دیدار نیز با هر ۳ امتیاز كامل از زمین مسابقه خارج شویم تا بتوانیم همین اختلاف امتیازى را با سایر رقبا حفظ كنیم.قلعه نویى در ادامه با تاكید براینكه فعلا به دربى فكر هم نمى كند گفت: تیم ما قبل از بازى با پرسپولیس ۲بازى حساس دارد كه ابتدا باید از این بازى ها سربلند بیرون بیاییم سپس در خصوص دربى فكر مى كنم. قلعه نویى درخصوص زمان دربى كه پیش از این باشگاه استقلال با آن به مخالفت پرداخته بود گفت: صحبت هایى با عزیز محمدى انجام دادیم كه بسیار مفید بود و به تعامل رسیدیم ضمن آنكه باید پذیرفت كه تنها عزیز محمدى درباره زمان دربى تصمیم گیرنده نیست. وى در رابطه با جذب عنایتى و صحت و سقم مذاكرات او با تیم هاى دیگر اظهارداشت: در خصوص عنایتى صحبتى نمى كنم و فقط مى گویم عنایتى به محض اتمام قرارداد خود با الوصل قطعا به استقلال ملحق مى شود. مربى تیم استقلال در خصوص تیم ملى عنوان كرد: جاى بسیار خوشحالى براى من است كه۵ بازیكن از تیم استقلال در تیم ملى حضور دارند و به اعتقاد من باید نفراتى كه به تیم دعوت مى شوند افزایش پیدا كند زیرا در تیم استقلال بازیكنانى بازى مى كنند كه استحقاق حضور در تیم ملى را دارند. قلعه نویى در رابطه با داور دربى كه از گزینه هاى داخلى استفاده مى شود گفت: پیش از این نیز گفته بودم كه داور ایرانى هم مى تواند قضاوت دربى را بر عهده بگیرد و امیدوارم همه هواداران ۲ تیم با حمایت خود از داور كارى كنند داور ایرانى بتواند از این آزمون سخت بیرون آید. وى در پایان درخصوص رینالدو اظهار داشت: او مدت یكماه بود كه بازى فشرده انجام نداده بود و باید آماده مى شد اما در حین انجام تمرین مصدوم شد كه مصدومیت وى تا چند روز آتى بر طرف مى شود و او مى تواند استقلال را همراهى كند.
برگزارى مسابقه فوتبال در اول فروردین نیاز به بررسى دارد
تهران IranSport.Net - مدیركل امنیتى- انتظامى استاندارى تهران گفت: برگزارى مسابقات لیگ برتر در روز اول فروردین نیاز به بررسى دارد.كلام الله خلخالى گفت: ما فقط در تجمعات بزرگ كه بر روى شهر اثر گذار است مانند مسابقه ۲ تیم استقلال و پرسپولیس كه همه شهر را به تب و تاب مى اندازد دخالت مى كنیم. در حال حاضر برنامه هاى خود را تا روز ۲۲ بهمن و مسابقه بین پرسپولیس و استقلال در ۲۵ بهمن تنظیم كرده ایم، فرض بر این است كه این دیدار آخرین تجمع بزرگ ورزشى است، البته از هم اكنون براى ۲ ماه دیگر برنامه ریزى نمى كنیم، اگر برنامه لیگ برتر در اختیار كارشناسان ما قرار گیرد، آن را بررسى خواهیم كرد.وى افزود: فدراسیون فوتبال و كلیه نهادهایى كه برنامه هاى آنها با مسائل شهرى تلاقى دارد باید با ما هماهنگ كنند خصوصاً انجام مسابقه در روز اول فروردین كه نیازى به بررسى دارد.
فكرى : هر ۲ استقلال براى ۳ امتیاز بازى مى كنند
تهران IranSport.Net - مربى تیم فوتبال استقلال تهران گفت: هم ما و هم استقلال اهواز به ۳ امتیاز بازى روز شنبه نیاز داریم.محمود فكرى عنوان كرد: نماینده شهر اهواز هم خانواده استقلال است و ما از آنها به عنوان برادر یاد مى كنیم اما با توجه به شرایط جدول چاره اى جز شكست حریف نداریم. وى اضافه كرد: ما به دنبال قهرمانى هستیم. در این راه باید در بازى هاى خارج از خانه نیز پیروز شویم. فكرى در خصوص اینكه آیا قرار است براى آنالیز بازى هاى حریفان استقلال به لیگ قهرمان راهى عربستان شود، گفت: باشگاه تاكنون چنین چیزى را نخواسته اما اگر آنها صلاح بدانند این كار را انجام خواهم داد.
تاریخ مخابره پیام:پنجشنبه 10 بهمن
انصاریان: افتخار می کنم که شاگرد قلعه نویی بودم.
مدافع پر سر و صدای فوتبال ایران پس از جدایی از استقلال، اینبار با پیراهن تیم آبی اهواز به مصاف تیم سابق خود می رود. علی انصاریان هر کجا که باشد نسبت به پیراهن آن تیم تعصب دارد و شنبه نوبت اوست تا مقابل مهاجمان استقلال بایستد. رکورددار بخیه می خواهد بهترین بازی اش را مقابل تیم قلعه نویی انجام دهد.
• اول از وضعیت خودت بگو.
- خدا را شکر وضعیتم خوب است اما بیماری پدرم باعث شده مدام میان راه تهران و اهواز باشم. به هر حال با تیم تمرین می کنم. از لحاظ آمادگی بدنی مشکلی ندارم، هر چند که تمام فکر و ذکرم معطوف به سلامتی پدرم است.
• شنبه در یک بازی حساس باید به مصاف استقلال بروید. این بازی را چطور پیش بینی می کنی؟
- شرایط استقلال خیلی خوب است. جدول حاکی از عملکرد خوب این تیم در طول فصل دارد. گل های این تیم بر اساس هماهنگی به ثمر می رسد و بازی کردن مقابل این استقلال واقعاً سخت است اما با این حال تیم ما هم آمادگی پیروزی در این میدان را دارد. اگر چه ما بازی قبلی مان را به مقاومت باختیم اما هرگز استحقاق این باخت را نداشتیم. استقلال اهواز اگر ۱۰ نفره نشده بود هرگز تن به شکست نمی داد.
• پس از جدایی از استقلال این برای اولین بار است که مقابل تیم سابقت به میدان می روی. چه احساسی داری؟
- من یک سال خیلی خوب را در استقلال سپری کردم که هیچ وقت آن سال را از یاد نمی برم. اگر آن سال کنجکاو و باهوش بودیم حتماً قهرمان می شدیم. شیرینی بازی در استقلال را هنوز احساس می کنم اما من در حال حاضر بازیکن استقلال اهواز هستم و همه می دانند که انصاریان در هر تیمی که باشد نسبت به آن تعصب بالایی دارد.
• استقلال اهواز در دور رفت ۶ گل از آبی های تهرانی خورد. نتیجه دور رفت چقدر در این بازی تاثیرگذار است؟
- من آن موقع هنوز به عضویت استقلال اهواز در نیامده بودم اما الان شرایط تیم ما به نسبت گذشته خیلی فرق کرده است. ما باید با پیروزی مقابل استقلال ثابت کنیم که آن بازی فقط یک اتفاق بوده است. بطور قطع در اهواز نمی گذاریم استقلالی ها راحت بازی کنند.
• استقلال خطرناک ترین خط حمله را دارد. چگونه می توانی به عنوان یک مدافع با این مساله کنار بیایی؟
- قطعاً وظیفه ما مقابل مهاجمان استقلال سخت تر است. آمار گل زده این تیم نشان می دهد که ما روز سختی را مقابل آبی های تهرانی داریم. آنها در هر بازی به راحتی گل زده اند اما با این حال اگر ما دچار اشتباه نشویم مهاجمان استقلال هیچ کاری نمی توانند انجام بدهند. تمام سعی و تلاش ما این است که به مهاجمان استقلال فرصت گلزنی ندهیم.
• کدام یک از مهاجمان استقلال از دید شما خطرناکتر هستند؟
- زود است در این خصوص صحبت کنیم اما به هر حال استقلال مهاجمان و هافبک های خوبی دارد که می توانند در تغییر نتیجه بازی تاثیرگذار باشند.
• انگیزه انصاریان در تقابل با تیم سابقش چقدر است؟
- همه ما انگیزه زیادی برای بازی شنبه داریم. اوج گرفتن استقلال اهواز و ماندنش در لیگ برتر می تواند کمک بزرگی به فوتبال خوزستان کند. ما فقط برای فوتبال بازی کردن به مصاف استقلال می رویم. تیم میثاقیان هیچ وقت ضد فوتبال نیست. در اهواز بازی راحتی را برای استقلالی ها نمی گذاریم تا آنها روز سختی را دنبال کنند. مطمئنم تماشاگران بازی زیبایی را شاهد خواهند بود.
• نگفتی، خودت برای این بازی انگیزه شخصی هم داری؟
- من به اینکه زمانی شاگردی امیر قلعه نویی و مرفاوی را کردم افتخار می کنم اما این بازی شرایط خاص خودش را دارد. فقط دوست دارم بهترین بازی ام را مقابل استقلال انجام بدهم.
• به فکر گلزنی هم هستی؟
- بیشتر دوست دارم در تیمم مثمرثمر باشم اما با این حال برای گلزنی به استقلال هم تلاش می کنم.
• استقلال اهواز می تواند تیم قلعه نویی را شکست دهد؟
- ما تمام سعی و تلاشمان را خواهیم کرد تا برنده این بازی باشیم. من هم فوتبالیستی نیستم که اصلاً به باخت فکر کنم. تنها به امید پیروزی تیم خود پا به این میدان می گذارم.
• نتیجه بازی شنبه چقدر در آینده استقلال اهواز تاثیرگذار است؟
- قطعاً با پیروزی مقابل آبی های تهرانی می توانیم امتیازات از دست رفته را جبران کنیم. با بردن استقلال، جایگاه تیم ما هم بهتر می شود تا با شارژ روحی به مصاف دیگر حریفانمان برویم.
• قهرمان پایان فصل از دیدگاه تو کدام تیم است؟
- خیلی زود است که بخواهیم در خصوص قهرمان لیگ حرف بزنیم. با این حال به عقیده من هر ،۴ ۵ تیم صدرجدول شانس قهرمانی در لیگ را خواهند داشت.
• خودت تجربه بازی در پرسپولیس و استقلال را داری. با توجه به این موضوع دوست داری کدام یک از این ۲ تیم قهرمان شوند؟
- تمام بازی های این ۲ تیم را دنبال می کنم. همانطور که از پیروزی استقلال اهواز خوشحال می شوم از بردهای استقلال و پرسپولیس هم شاد می شوم. واقعاً برایم فرقی نمی کند کدام یک از این ۲ تیم قهرمان شوند. من الان بازیکن تیم میثاقیان هستم و وظیفه ام بر این است که در خدمت این تیم باشم. امیدوارم بتوانم به عنوان یک مهره موثر در استقلال اهواز کار کنم.
• حرف خاصی نداری؟
- نه، فقط امیدوارم شنبه یک بازی خوب را بتوانیم مقابل استقلال رقم بزنیم. تمام سعی و تلاش ما پیروزی در این میدان است.
هفتهی شانزدهم لیگ برتر فوتبال عربستان
حریف استقلال با 4 گل حریف پرسپولیس را درهم کوبید
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
هفتهی شانزدهم لیگ فوتبال عربستان چهارشنبه شب با انجام شش دیدارانجام شد.
به گزارش ایسناغ در این دیدار تیم الشباب حریف پرسپولیس درلیگ قهرمان آسیا در یک دیدار حساس در خانه با نتیجه 4 بر صفر مقابل الاتحاد حریف استقلال مغلوب شد. در این دیدار نایف هزازی در دقایق 24 و 43 و سلطان النمری در دقایق 46 و 90 گلهای الاتحاد را به ثمررساندند.
در دیگر بازیها تیم الهلال حریف تیم صبا قم درلیگ قهرمانان برای از دست ندادن صدرجدول موفق شد در خانه تیم الاهلی با تک گل دقیقه 47کریستیان ویلهیلمسون مهاجم سرشناس خود مقابل الاهلی به برتری برسد و با تفاضل گل بهتر نسبت به الاتحاد در صدر باقی بماند.
تیم الاتفاق حریف تیم سپاهان درلیگ قهرمانان آسیا نیز درمقابل تیم ته جدول آبها با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد.
در دیگر بازیها النصر یک بر صفر الرائد را برد، الحزم سه بر صفر بر الوظنی غلبه کرد و نجران و الوحده به تساوی دو بر دو رسیدند.
جدول ردهبندی لیگ عربستان
1- الهلال 18 بازی 43 امتیاز تفاضل 30+
2- الاتحاد 18 بازی 43 امتیاز تفاضل 27+
3- الشباب 18 بازی 30 امتیاز
4-الاتفاق 16 بازی 26 امتیاز
5- الاهلی 15 بازی 25 امتیاز
6- النصر 15 بازی 24 امتیاز
7- الوحده 15 بازی 20 امتیاز
8- الحزم 16 بازی 16 امتیاز
9- نجران 17 بازی 15 امتیاز
10- الرائد 16 بازی 12 امتیاز
11- ابها 16 بازی 10 امتیاز
12- الوظنی 16 بازی 9 امتیاز
مدیرعامل باشگاه الجزیره امارات ؛
همراه استقلال به مرحله بعد می رویم
بازی استقلال و صباباتری در چارچوب رقابت های لیگ برتر یک تماشاگر ویژه داشت؛احمد سعید المرزوق مدیرعامل باشگاه الجزیره کلی راه از امارات تا ایران آمده بود تا از نزدیک بازی شاگردان امیر قلعه نویی در یکی از پراهمیت ترین رقابت های لیگ برتر را شاهد باشد. مدیرعامل الجزیره برای این کار دلیل منطقی دارد. آنها کمتر از دو ماه دیگر باید در قالب جام باشگاه های آسیا با استقلال ایران دست و پنجه نرم کنند. او که در طول سه سال حضور در الجزیره با این تیم سه عنوان قهرمانی را به دست آورده در سفری دوروزه به تهران، امکانات و توانایی های فنی نماینده ایران را مورد ارزیابی قرار داد تا با انتقال این اطلاعات به کادر فنی تیمش آنها را در شناخت بهتر حریف شان یاری کند.
المرزوق درباره علت حضورش در تهران می گوید؛ «هفته گذشته در کوالالامپور با مدیران تیم های همگروه الجزیره نشست داشتیم و در همان جا با مسوولان باشگاه استقلال نیز دیدار کردیم. همان زمان قرار شد به ایران بیاییم تا از هتل های موجود بازدید کنیم و برای محل اقامت تیم الجزیره در زمان سفر به تهران تصمیم بگیریم. در هر صورت الجزیره برای نخستین بار است که در لیگ قهرمانان آسیا شرکت می کند و به عنوان یک باشگاه تمام حرفه یی تاکنون تجربه سفر به ایران را نداشته است.باید تمام جوانب این سفر را بررسی کنیم.»
مدیرعامل باشگاه الجزیره در مورد دلیل انتخاب دیدار استقلال با صباباتری قم هم می گوید؛ «استقلال تیم پرافت و خیزی است اما اکنون یکی از بهترین و بزرگ ترین تیم های ایران است و امروز تلاش می کنیم شناخت اولیه یی از این تیم کسب کنیم. در ضمن می دانستیم به زودی دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس برگزار می شود و در آن بازی نمی توان استقلال را به طور کامل محک زد چرا که بی تردید نمایش استقلال در آن بازی بسیار متفاوت خواهد بود. اما بازی با صبا می تواند توانایی های واقعی استقلال را به ما نشان دهد.» او پس از تماشای بازی در مورد نماینده ایران در جام باشگاه های آسیا می گوید؛ «استقلال در این بازی نشان داد تیم خوبی است و از حمایت تماشاگران زیادی برخوردار است. در هر صورت نظر ما این است که استقلال باز هم تغییراتی در ترکیب خود خواهد داشت و به همین دلیل یک بار دیگر به همراه یکی از دستیاران «براگا» سرمربی الجزیره سفری به ایران خواهیم داشت تا بهتر استقلال را مورد تحلیل قرار دهیم چراکه تحلیل این تیم نیاز به کار بیشتری دارد.» احمد سعید المرزوق تیم الجزیره را یکی از قدرتمندترین تیم های تاریخ فوتبال امارات می خواند و در مورد این باشگاه می گوید؛ «الجزیره یکی از قدرتمندترین باشگاه های امارات است که از سال 1974 تاسیس شد اما عاملی که سبب شده تاکنون مطرح نباشیم این است که در لیگ فوتبال امارات قهرمان نشده بودیم. سال پیش با ترکیبی از حمایت های مالی و کارهای تاکتیکی، فنی و استفاده از مربیان سطح بالا، الجزیره قهرمان لیگ امارات شد. ما بازیکنان بزرگی در اختیار داریم که روحیه قهرمانی در آنها موج می زند. رافائل سوبیس برزیلی از جمله این بازیکنان است. بدون تردید سرمایه شیخ منصور آل نهیان مالک باشگاه پشتوانه بزرگی برای ماست. امسال در آسیا تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا نام الجزیره را بیش از گذشته بلندآوازه کنیم.» المرزوق درباره همگروه شدن با استقلال ایران و الاتحاد عربستان می گوید؛ «ما از همگروه شدن با تیم های عربستانی و ایرانی استقبال می کنیم چرا که همواره در برابر تیم های عربستانی نتایج خوبی گرفته ایم. ضمن اینکه ورزشگاه آزادی برای تیم های اماراتی همیشه خوش شانسی آورده است و ما در این ورزشگاه یا مساوی گرفته ایم یا حداقل با نتیجه یی قابل جبران بازی را واگذار کرده ایم.» او در پایان ابراز امیدواری می کند تیم الجزیره به همراه استقلال از ایران از این گروه به مرحله بعدی رقابت های جام باشگاه های آسیا صعود خواهند کرد. تیم الجزیره هم اکنون صدرنشین رقابت های باشگاهی امارات است.