من نمیخام تاپیک رو به هم بریزم ولی برای بعضی اینترنت 4 مگ نامحدود میدن 30 هزراتومن تو مخابرات البته بابات باید بالا بالا باشه(به چشم خودم دیدم)
Printable View
من نمیخام تاپیک رو به هم بریزم ولی برای بعضی اینترنت 4 مگ نامحدود میدن 30 هزراتومن تو مخابرات البته بابات باید بالا بالا باشه(به چشم خودم دیدم)
قضیه چیه به ما هم بگید خبنقل قول:
یکی دیگه از اعضای پشتیبانی لو رفته؟تا حالا که 2تاشون لو رفتن
خواستم اطلاعات شخصی رو پاک کنم پاک کن کشید تا بالا :n09:نقل قول:
مثل اینکه میخوان تو تعرفهها تغییری بدن چون تو پارتاک لیست سرویس ها و تعرفه ها رو برداشتن
از امروز صبح قبل از قطعی ها اینطور شده بودنقل قول:
توکه پارتاک نداشتی قضیه چیه؟؟:n13:نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه ولی چشمم آب نمیخوره ! همیشه تغییرات رو هم شب ها انجام میدن ! جغدن اینا :n15:نقل قول:
بچه ها من الان داشتم تو پرتک محاسباتی انجام میدادم که به یه نتیجه خیلی خوب رسیدم .به صرفه ترین سرویس 1 مگ 5 گیگ هست .چرا ؟
چون شما پول سرویسش رو دیگه نمیدی و فقط پول 5 گیگ رو میدی که هر گیگش حدود 3700 درمیاد یعنی از ترافیک اضافه هم که میخری ارزونتره
هم اینکه شبانه داره و شبانش فعلا تضمینیه .
شارژخوریش هم عادیه .
اونایی که با من موافقن تشکر بزنن:n09:
مگه تو خود صفحه ( زمانی که اصلا وارد نشدی ) اون بالاش ننوشته تعرفه ها . اونو میگی دیگه . اون که نیاز به وارد شدن نداره هر کسی میبینه .نقل قول:
مخابرات خوزستان فکر کنم اصلا زیر نظر اشنای اول نباشه
چون توی لیست نمایندگی استان ها اصلا خوزستان رو نداره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بخاطر همین باشه که هر روز یه فیلمی داریم باشون و هیچ نظارتی هم نیست :n24: