سلام
امروز بدون اینکه لینک ADSL بپره اینترنتم قطع و وصل میشه
مشکل از چی هست؟
Printable View
سلام
امروز بدون اینکه لینک ADSL بپره اینترنتم قطع و وصل میشه
مشکل از چی هست؟
واقعا این مشکل خیلی اذیت میکنه
دارم وب گردی میکنم مثلا 20 ثانیه هیچی وا نمیکنه و کلا نت قطع میشه
بعد مجددا وصل بشه
با دقت هم بررسی کردم مشکل از نویز نیست و از آخرین باری که مودم رو ریستارت کردم لینک نپریده:n35:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت تو سایت صبا سرعت خط رو 11 مگابیت نشون میده اما موقع تمدید سرعت مناسب خط رو 2 مگابیت اعلام میکنه و میگه اگر سرعت بالاتر بخری ما فقط سرعت 2 مگابیت رو تضمین میکنیم و مسولیتش با خودته و تا این پیغام رو تایید نکنی نمیشه سرعت بالاتر تمدید کرد. این هم جدید ترین روش کلاه برداری. مراقب باشید اگر موقع تمدید سرویس این پیغام رو تایید کنید و سرویس سرعت بالا بخرین دیگه نمیتونین به سرعت کم اعتراض کنید
دوستان صبانت پرفایل گیم داره ؟ وضعیت گیمش چجوریه ؟
دوستان صبانت توی تهران چطوره؟
من تا حالا از صبانت اشتراک نداشتم
قطع و وصلی، حجم دزدی یا افت سرعت نداره؟
خط منم وصل شد!16mb
الا یه مشکلی که هست اینه وقتی twitch.tv رو نگاه می کنم بدون مشکل بعضا سرعتش خیلی پایین میاد 10 دقیقه ای خوب نشون میده می بینم با یه برنامه سرعت دانلود من بینه 400-500kb هست ولی بعضا یدفعه افت میکنه به 200 . زیر این.... بعد میرم سایت رفرش می کنم باز درست میشه و....
اینم کیفیت خط من انگار رو 14مگ بستن ولی مشکلی نیست!
بعده یه مشکل دیگه ای هم که هست وقتی با idm دانلود می کنم پینگ میره بالا 300 اینا موندم تو گیم اینا اذیت نکنه این تست نکردم!!
سوالم اینه که الا این مشکل twitch.tv و پینگ رو با تماس میشه حل کرد یا واسه ای همه هست!!؟؟بعد جا داره بگم خط رو 16مگ کنن یا همین 14 خوبه واسه قطع وصلی نداشتن!
بعد پروفایل گیم چی داره یا نه؟اگه با فعال کردن سرعتم بیاد رو 8مگ و پینگ نره بالا هنگام دانلود راضی ام من:n23:
idm از نهایت ظرفیت خط برای دانلود استفاده میکنه به همین خاطر موقع دانلود پینگ بالا میره و برای همه همینطور هست مشکل اون سایته از vpn که استفاده میکنید هم میتونه باشهنقل قول:
ممنون از جواب!!
فعلا تنها مشکل من الا این twitch.tv هست که اصلا نمیشه بالاتر از 480 نگاه کرد زنده!!بعضا واسه نیم ساعت میشه 720p60 نگاه کرد بعضا یا بیشتر مواقع نه!!موندم مشکل از چیه دقیقا تو پارس انلاین 1080p60 مشکلی نداشت!
سرعت تک کانکشننقل قول:
از idm کانکشن کردم 1مکس و سرعت دانلود اومد رو 500-600 ولی بازم باید کافی باشه واسه دیدن 720 ولی رو 480هم قطع وصلی دارم!!:n13:
به پشتیبانی هم زنگ می زنم میگن اگه دانلودت خوبه پس نباید ایراد داشته باشه!!مشکل از سایته!
موقع دیدن ویدیو های که زنده نیست مشکلی ندارم شاید بعضا یه قطع وصل کوچیک داشته باشم اونم رو 720p60 ولی لایو رسما 360یا480 بالاتر از اون امکان نداره:n13: