من با اینکه نامحدود دارم اما حجم مصرفی رو نشون میده
Printable View
من با اینکه نامحدود دارم اما حجم مصرفی رو نشون میده
نقل قول:
متاسفانه همونطور که دوستان گفتن مودم جیبی برای شرایط فعلی مبیننت یا حتی ایرانسل یه انتخاب بهینه نیست و مثل تخممرغ شانسی هست که بگیر و نگیر داره. یعنی شما تا سیگنالتون قوی نشه مشکل رو دارین.
اما در مورد تعویض دکل هم من به کنترلپنل مودم شما آشنا نیستم، ولی اگه مشابه رومیزیها باشه که با تغییر اون ۴ فرکانس استاندارد میشه به دکل دیگه وصل شد. یعنی یکی رو نگه میدارین و باقی رو حذف میکنید. منتهی اینکار رو خود بخش پشتیبانی دقیقتر انجام میده چون با توجه به موقعیت مکانی شما، اطلاعات دقیق آنتنها رو داره و میتونه سریع بگه کدوم فرکانس جواب میده.
اما باز هم بگم که این تغییر برای مودمهای رومیزی که قویتر هست، جواب میده و به احتمال زیاد حتی اگه بتونید فرکانس رو عوض هم بکنید، باز به نتیجه نمیرسید.
پس وضعیت شما برعکس من هست که حجمی دارم ولی الان روزها هست که اطلاعات حجم باقیمونده رو بهم نشون نمیده و باید زنگ بزنم پشتیبانی و بپرسم.نقل قول:
خودشون اعلام کردند مشکل دارند ...نقل قول:
سلام دوستان
یک عدد مودم مبین نت مدل green packet DX-350 دارم که میخوام بفروشم.کسی خواست لطفا پ.خ کنه
مال من درسته و حجم رو دقیق نشون میده.
نقل قول:
برای من هم دراه کم کم اضافه می کنه ...
الان 10 مرداد رو آورده !
ممنون دوست عزیز. سرعت ثابت هست؟ قانون Fair Use Policy داره؟ چون کسی که نامحدود میگیره مسلماً برای دانلود میخواد.نقل قول:
دوستان تفاوت دو طرح CB43 و CB1102 که هر دو 1 مگ نامحدود هستن چیه؟
دوست عزیز شما قرار بود مودم را پس بدی چی شده قیمت پایین خواستش نمایندیگی:n13:نقل قول: