دوست عزیز چه تعرفه ای رو پیشنهاد میکنید؟؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز چه تعرفه ای رو پیشنهاد میکنید؟؟نقل قول:
بستگی داره شما چه سرعتی بخوای!نقل قول:
اگر میخوای سرعتت 2مگ باشه همون 128 رو بگیر تا 2مگ باز هست.
سرویس ماهانه ک سرعت و قیمتش مناسب باشه چی خوبه؟نقل قول:
همین 128 رو بگیر..البته 3.5 هم بابت شبانه میگیرن که قیمتش فرق چندانی با سرویس 1مگ نداره.نقل قول:
عزیز یه سرویس بگو که با 10 مگ 10 گیگی 8 تا 10 رایگانه آسیاتر برابری بکنه:n13:نقل قول:
نمیگم پینگ آسیاتر خوبه ولی من تو یک ماه با همین 2 ساعت نزدیکه 140 گیگ دانلود کردم:n02::n04::n02: حالا کدوم طرح با ماهی 60 تومن شبیه به همچین سرویسی میده؟؟؟:n23::n23:
البته تو یه هفته گذشته شبکشون داغون شده و بزور میشه 2 گیگ دانلود کرد:n21:
این همه شرکت هست.نقل قول:
هر جایی بغیر از آسیاتر.
منم منتظرم تا این 15 روزم تموم شه
قراره یه شرکتی سرویس 16 مگ (برای یوزر خانگی) ارائه کنه بزودی......
اگه نامحدود میخوای پ خ بده تا معرفی کنم.
الان راه افتاده یا قراره بعدا راه بیفته ؟ ، تو سایت خود آسیاتک که من ندیدم همچین چیزی رو.نقل قول:
بله چقدرم اشغاله من دیشب فرودگاه امام بودم اومدم وافای سرچ کردن یهو پیغام اومد اگه مشترک اسیاتر هستید با وارد کردن یوزرو پسورد خودتون حالشو ببرین رایگان .نقل قول:
منم دو ساعت هر چی وارد کردم نشد که نشد همونجا زنگ زدم پشتیبانی الکی شرو ور گف که نه شما اشتبا میزنید و ازین حرفا خلاصه قبول کرد مشکل از خودشونه .
منم گفتم چون مفتی میدین دکوری گزاشتین مشترک جذب کنین؟
شما فک کردی این دزدا مفتی به ما مشترکا چیزی میدن؟!!!!!!!!!!
آقا من یه مودم دیلینک خریدم زده 20 هزار تومن تخفیف واسه مشترکین آسیاتک تا آخر سال من که اینترنتم پارس آنلاینه کسی رو هم نمیشناسم آسیاتک داشته باشه بعد از پست من اولین نفری که درخواست بده کدش رو واسش میفرستم بره حالش رو ببره!!!!!!!!
دستت درد نکنه بده من . پ.خ کن .:n02:نقل قول:
اتفاقا هفته بعد تصمیم دارم بیام آسیاتک (البته اجباری چون شرکت دیگه در منطقه ما سرویس نمیده)