خیلی ممنون.بعدش من چطوری می تونم پرو بشم؟با AI یکم بازی کردم ولی نمیشه.نمی دونم چرا؟:41::19:
یکم در مورد کار با هیروی Rexxar توضیح میدید؟منظورم ایتم بندی.استراتژی و ...
خیلی ممنون.
Printable View
خیلی ممنون.بعدش من چطوری می تونم پرو بشم؟با AI یکم بازی کردم ولی نمیشه.نمی دونم چرا؟:41::19:
یکم در مورد کار با هیروی Rexxar توضیح میدید؟منظورم ایتم بندی.استراتژی و ...
خیلی ممنون.
DotA Allstars v6.67b Rev2c AI:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات:
1. Fixed the actual skill when Puck`s trying to use Dream Coil with scepter (last fix just added Dream coil to the scepter`s spells dream team).
2. Track`s buff was not visible when in range of tracked enemy
3. Track`s visual on enemy head was not disappearing after Track`s 30 sec end
4. Fixed Soul Steal channeling text in the tooltip
5. Added passive icon for Strygwyr's Thirst
6. Added passive icon for Plague
7. Fixed a rare Mac issue with shared Soul Ring
8. Fixed casting distance exploits with Skewer
9. Changed Soul Ring icon / added the new icon to the map
10. Nerubian Weaver: Added Hardened passive skill icon of the swarm bugs (BTNHardenedSkin.blp)
11. Nerubian Assasin: Added Missile Speed of Carrion Scarabs (undeadunitfunc)
12. Nerubian Assasin: Impale damage reduced from 80/160/230/300 to 80/140/200/260(6.67)
13. Game-wide sound gets muted when Global Silence is used (173422)
14. Fixed memory leak (6.67c) in Silence trigger. (tnx PhaseLock)
15. Curse of the Silent now displays a buff indicator
16. Bristleback - Warpath maximum stacks increased from 4 to 5
17. Fixed error in Broodmother`s item build - she was staying with Wraith and RoR at late end game. Now buys HoT and Linken`s Sphere
18. Fixed the prices of some recipes/items for the AI:
- Manta Style Recipe increased from 500 to 600
- Dagon Recipe decreased from 1350 to 1300
- Sange Recipe decreased from 800 to 750
- Yasha Recipe decreased from 800 to 750
19. Added some new items in Pugna`s item build (now he buys scepter... what a smart guy)
20. Fixed Mekansm not healing Visage's Familiars
ببخشید حواسم نبود تو پست قبلی لینکارو اشتباه زدم بفرمایید:
[PHP]http://www.playdota.com/forums/attachment.php?attachmentid=18362&d=1277021825[/PHP]
[PHP]http://www.plunder.com/map-67-download-0fc9195f11.htm[/PHP]
من برنامه Garena auto clicker رو ميخواستم...هموني كه موقع Join شدن تو روم خودش تند تند كليك ميكنه!
ممنون
Garena Auto Clicker:
کد:http://www.4shared.com/file/245968207/dc7a6481/GAC.html
با ai نمیشه پرو شد. بهترین بوت به نظر من نورماله. واس پرو شدن باید با آدم بازی کنی. بوت خیلی بازیش تابلوه.نقل قول:
درمورد رکسار.
توی همون تاپیکی که تو امضام نوشتم هستش. (فعلا نیست ولی هرچه زودتر برات ردیف میکنم)
خیلی ممنون اقا کیان(اسم رو تو قسمت ساخت بازی دیدم:31:)اگه ممکنه در مورد Teraxex drow ranger هم توضیح بدید.نقل قول:
موفق باشید.
چشم:40: اونم حتم:40:ا فعلا مشغول ساخت یه بازیم وقت تایپ ندارم. ولی فرصت گیر آوردم بقیه ی هیرو هارو هم مینویسم.نقل قول:
آقا این کیان خودش از من آیتم میپرسه.
در ضمن کی میگه بهترین بوت نرماله؟؟(به غیر از تو؟!:27:)
بابا قرار نیست همه از اول همه چی رو بدونن خوب همه با پرسیدن یاد میگیرن
دیشب واسه انتی میج اواتار رفتیم دیگه ایلیدان نمیشه خیلی بد شد دیگه جذابیت نداره :دی
sub-zero70 استاد ما تو دوتا. ما که کاره ای نیستیم.
به خاطر عده ای آدم بی فرهنگ تاپیک آموزش های دوتا رو بستن. شرمنده از همتون.
احتیاج به بستن تاپیک نبود...نقل قول:
بالاخره توی دوتا ایتم های زیاد و هیرو های زیاد موجب اختلاف نظر هایی میشه که هر کی تجربه ش بیشتر باشه به 100% نزدیک تره...
و تا بحث و تبادل نظر نباشه نمیشه به ایتم درست رسید...
هیچ کی هم نباید خودش رو علامه ... حساب کنه... اگر هم نظری داره با احترام به تفکر دیگران نظرشو بیان کنه..
حالا شما پست هاتون رو ویرایش کنید و شوخی های کوچیک را ازش اجتناب کنید...
اقا ALI هم اگر دیگه تکرار نشه تاپیک را باز خواهند کرد.
ممنون.
صحیح. والا من که هیچی نمیدونم. هر چی میدونم مدیون sub-zero70 یه چندتا دیگه از دوستانم.:11:
اصلا ایشون بود گفت وارکرفتی هستو مپی به نام دوتا.:11:
کلا این dark^knight همیشه دلش دعوا میخواد فکر میکنه خیلی زورش زیاده. اگه ایشون اون گندکاری ها رو نمی کرد اصلا این طوری نمیشد:13:
راستی ما چی نوشتیم که ویرایش کنیم؟؟//؟؟//؟؟
چاكرم.من كه تا آخر تابستون DotA رو ترك ميگم.(دليل:آشنا شدن با بازي جذاب Shaiya)
ميگن كه اسپل هاي اين فونيكس(هيروي جديد) كه ميخواد بياد شبيه اسلايره!و حتي يكي از اونا عين واسه اسلايره.(اميدوارم هيرو تقليدي نباشه.)
آموزش هیروی Goblin Techies رو بزارید.
بچه ها کسی میتونه واسم اکانت گلد گارنا تهیه کنه؟ بهم پخ بده
اگه دلار و حساب پول امریکا داری فقط مشخصاتو کامل کن و next بزن.نقل قول:
سلام
چطور میشه آنلاین بازی کنی ؟
من هستم.
می گم حالم از بعضی ادم ها تو این بازی به هم می خوره.اولا فقط بلدن به تازه وارد ها فحش بدن و سعی نمی کنن بهشون یاد بدن.
انگار که خودشون حرفه ای و پرو متولد شدن و یه زمانی هیچی بلد نبودن.اه.:13::2:
از رو بیکاری میخوام بیام دوتا
فقط در حد 4-5 بار با یه نوب بازی کردم (خودم نوبم لول) :دی
اما dday زیاد بازی کردم با cyrex هم حرفه ای هستم (cyrex کلا حرفه ای لول) اما خب چیزی از کمبو های دو تا نمیدونم ... مثلا قوی ترین هیرو چیه ؟ agility ? منظور اینه قوی ترین توی agility چیه و از این جور سوالا
هیروی قوی و ضعیف توی دوتا وجود نداره...با هر هیرویی که بلد باشی بازی کنی میشه قویترین و با هر کدوم که بلد نباشی میشه ضعیف ترین...اگه میخوای دو تا رو درست یاد بگیری برو توی بازی Random- بزن که یه هیرو برات بیاد بعد برو یاد بگیر که این هیرو ایتم هاش چیه و چجوری باید باهاش بازی کنی...کلا باید بلد باشی که با همه ی هیرو ها بازی کنی
راستی دوستان این کنکور 4 روز دیگه تموم میشه نمیخواید تیم تشکیل بدید؟من که کل تابستون رو بیکارم
برنامه garena رو دان کن مثل گیم نت بازی کننقل قول:
بیخیال همه نوبیم بالاخره دست بالا دست زیادهنقل قول:
cao-caox رو تو گارنا ادد کن بازی میکنیم بیخیال
هروی قوی تو دوتا وجود نداره هر هرویی برداری بالاخره هرویی هست که بزنتشنقل قول:
این درسته که هروی خیلی قوی وجود نداره ولی بهتره با یه هرو کامل یاد بگیری بازی بیاد دستت رفلکست بره بالا بعد میتونی با همه بازی کنی مسلما با رفلکس پایین و نداشتن ای پی ام نمیتونی با هرو اینتله بازی کنینقل قول:
این موضوع که سرزش از 6 سال پیش که دوتا اومد و هنوز سرش بحثه هیچ وقت به نتیجه نمیرسه که کدوم هیرو قوی تره. در کل همه هیروها قوین ولی هیروی ضعیف وجود نداره ولی خودتون قضاوت کنین ursa warrior یا troll warlord یا dragon knight و بعضی هیروهای دیگه که انتی خیلی از هیرو ها هستند و تو بازی تک به تک میتونن شکستشون بدن با بقیه یه اندازه قدرت دارن؟؟؟
درسته همه ی هیرو ها قوین و هیرو ضعیف نداریم.به نظر من کار با یه هیرو رو خوب یاد بگیر کاملا باهاش اشنا بشو بعد برو سراغ یه هیرو دیگه.همه ی هیرو ها رو اینطوری خوب یاد می گیری.من خودم دارم با traxex drow ranger کار می کنم.
درو هروی سختیه میتونی با یه هروی اسونتر شروع کنی زودتر یاد بگیرینقل قول:
مثل پیتلرد
سنتر وارچیفت و ....
ببین دوست من از صفحه اول این تاپیک که بیای جلو همش بحث سر این بوده و هستنقل قول:
درسته تو یه سری پچ ها یه سری هرو باگ بودن و نمیشد زدشون واسه همینه که هی پچ جدید میاد و ایتمها هی عوض میشن
همین پیتلرد قبلن وقتی 6 میکرد هر کی تو دروازش بود رو با خودش میبرد واسه همین دشمنا که دنبالش میکردن 6 میکرد تو فانتین همه رو میکشت ولی تو پچهای بعدی اصلاح شد
به نظر من skelleton king خیلی خوبه :دی دیروز چند دست باهاش بازی کردم ... علاوه بر اینکه خودش هیل میکنه unitaye فریندلی هم هیل میشند ..
بله ولی با انتی میج به راحتی میشه زدشنقل قول:
من كه هيروي اصليم فعلا Slark و Ogre Magi و Storm Spirit هستش.
به خصوص Storm.
هرکسی با این هیرو بازی کنه عاشقش میشه و میگه هیروی اصلیم اینه که راست هم میگه ولی هیچ وقت نمیتونه دربرابر کسی که واقعا هیروی اصلیش استورمه مقاومت کنه.نقل قول:
آره اکلتون کینگ ان اولا که آدم بازی کنه میگه عجب هیروی قوی. اصلا آدم نمیمیره باهاش ولی راحت حتی بدون آنتی میج هم میشه راحت زدش.نقل قول:
اسکلت که فقط هیکله.من با همین traxex می زنمش.چرا کار با درو سخته؟یکم کار کنی اسون می شه.برای مثال من از لول 1 اش برای harass هیرو های طرف استفاده می کنم در اول بازی.اگه Melee باشن نونم تو روغنه و کاربردش در اواسط و اواخر می شه کند کردن دشمن و گرفتنش و finish کردنش.و کمک به دوستات که از هیرو های دشمن فرار می کنن.من از برای کند کردن دشمن و ایجاد راه فرار برای دوستم استفاده می کنم.سایلنس (لول 2) هم که می دونید به چه درد می خوره.معمولا نباید در ابتدای رویارویی با دشمن زدش ولی بعضی وقت ها اگه با لیچ در افتادی باید اول سایلنس کنی.دو لول اخر هم که درو رو یه غول شکست ناپذیر می کنن.
یه اموزش کوچیک دادم ها.:31:
موفق باشید.
سلام بدجوري هوس كردم بازي كنم داش سهراب .. ببينم ميتونم بازي رو گير بيارم يا نه !بگو كيا garena مياي يه دست بزنيم ياد قديمانقل قول:
می شه Command های بازی رو بگین؟
نه دوست من ترکس انقدر هم خوف نیست طرف شما میلی هم که باشه میتونه راحت بزنتون دوست داری امتحان میکنیم من نایت استاکر وا میستم شما ترکس واستانقل قول:
من اکثرا شبا تو جی جی هستم
به به ببین کی اینجا بابا ما کوچیکیم داشتی از اینجا رد میشدیم گفتیم یه سلامی عرض کنیم والا اکثر شبا 10:30 تا 12 هستم ولی هر وقت شما دستور بدی انلاین میشم به شرطی که اون ریپلیس پوک رو از سیستمت پاک کنی :31:نقل قول:
من الان 1 ساعت میرم راندوم میزنم 2 به 2 :دی
راستی easy سخته یا insane ? خیلی بازیا بوده (مپ منظورمه) توی ai آسون از insane سخت تر بوده لول
من که نگفتم خیلی خوبه.اتفاقا خیلی هم fragile هست دو سه تا کمبو بزنی روش می میره.کلا هر هیرو ای مزایا و معایبی داره.تازه من نوبم شما کاملا حرفه ای و پرو هستی و به همراه چند نفر دیگه تاپیک رو می چرخونید.من که چیزی نیستم.نقل قول:
مسابقات ESWC بزودی در کشور فرانسه آغاز میشه. از ایران هم تیم Reborn به این رقابت ها اعزام شده.
این هم جدول بازی ها :
اینا خیلی حرفه ای هستند ؟ :دی
میگم مثل اینکه دوتا از wow بزرگ تره ها ... هیچکس واسه wow مسابقه نزده
حرفه ای بودن باهاش سخته. همه با demon کیل میدن ولی یکی 30 تا یکی 10 تا.نقل قول:
ایدی من تو گارینا:sorooush
نوب هستم از الان گفته باشم.:11:
بابا اين حرفا چيه سهراب جان .ما مخلصيم D: والا فعلا بازي رو گير اوردم اين پچ 1.24b رو دارم ميگيرم امشب به احتمال زياد بيام منم .نقل قول:
به به ببین کی اینجا بابا ما کوچیکیم داشتی از اینجا رد میشدیم گفتیم یه سلامی عرض کنیم والا اکثر شبا 10:30 تا 12 هستم ولی هر وقت شما دستور بدی انلاین میشم به شرطی که اون ریپلیس پوک رو از سیستمت پاک کنی