اگه انلاک باشه نباید فرقی با اورجینالش داشته باشهنقل قول:
Printable View
اگه انلاک باشه نباید فرقی با اورجینالش داشته باشهنقل قول:
ممنون بهترین گزینه پس استفاده از مودم B612 و سیم کارت FD هستش درسته ؟نقل قول:
این که از چه نوع مودم و سیم کارتی استفاده کنید بستگی به خودتون داره ، شما قصد دارید از fd استفاده کنید یا td ؟ مصرف ماهیانتون چند گیگ هست ؟نقل قول:
من قصدم اینه که سرعت بالا داشته باشم بالای 50 یا 60 مگ ، مصرفم زیاد نیست ولی سرعت برام مهمهنقل قول:
اگر بخواهید از FD استفاده کنید که هزینه ی بیشتری باید برای بسته هاش بپردازید ولی سرعت رو باید تست کنید .معمولا fd پهنای باند بیشتری بهتون میده اما این امکان هم وجود داره که در منطقه ای سرعت td بیشتر باشه ولی برای 50 مگ یا بیشتر خیلی روی td حساب باز نکنید.با توجه به تراکم بالای کاربرها احتمالش ضعیفه بتونه چنین سرعتی بده.نقل قول:
نقل قول:من شنیدم این B612 که دیجی کالا می فروشه مودم های آنلاک شده مبین نت هست.نقل قول:
یعنی اورجینال هواوی نیست.
اولی که درسته چون یه زمانی مودم مبین نت ارزان بود و دی جی کالا هم سو استفاده میکرد ولی فکر نکنم بازم فرقی باشه چون احتمالا همشون ساخت یک شرکت هستند فقط نرم افزاری متفاوت میشن.نقل قول:
مگه اصن تو ایران FDD جایی به صورت گسترده راه افتاده؟ تا جایی که میدونم شبکه همه شون الان TDD هست و تفاوت FDD و TDD هم در اینه که در FDD کانال دانلود و آپلود جدا هستن و نتیجتاً در هر زمان هر دو کار همزمان میتونه توسط مودم انجام بشه در حالی که توی پروتوکل TDD در یک لحظه هر آنتن مودم تنها قادر به ارسال "یا" دریافت اطلاعاته؛ البته این وقفه توسط cpu مودم طوری کنترل میشه که شما چیزی متوجه نمیشین ولی مثلاً توی بازی یا وقتی آپلود دارین بیشتر مشهود باید بشه اینکه تک کانال هست. خود من وقتی آپلود میکنم پینگم میره بالا که به خاطر همین تک کانال بودن TDD هست، اگر ایرانسل پوشش FDD رو راه بندازه دیگه موقع دانلود شاهد کندی آپلود و موقع آپلود شاهد کندی دانلود و پینگ نخواهید بود (مودم من i60 هواوی هستش fdd ساپورته و شمالغرب تهران).نقل قول:
دوست عزیز توضیحات تی دی و اف دی رو برعکس دادید ( طبق گفته دوستان، در بحث هایی که سر این موضوع شده)نقل قول:
FDD همون 4G موبایله و در مورد راه افتادنش دیگه توضیح نمیدم
TD هم همینه که پیش شمارش ۹۴۱ هست
سرعت FD بالاتر از TD هست درسته ؟ همچنین فک کنم هزینه بسته هاشم گرون تر باشه . میدونید تفاوت سرعتش چقدره ؟نقل قول:
سیمکارت اصولاً فقط تراشه ای حاوی اطلاعات مورد نیاز جهت اتصال به شبکه سلولی هست و تعیین کننده تکنولوژی مورد استفاده نیست. اینکه شرکت ها سیمکارت های اینترنت ثابت رو از همراه جدا کردن فقط سیاست کاری و اقتصادیشون هست که در دیتابیسشون تعریف کردن چه سیمکارتی اجازه استفاده در چه شبکه ای رو داشته باشه.نقل قول:
گوشی تلفن همراه یا مودم اینترنت ثابت شما میتونه از تکنولوژی های TDD-LTE و / یا FDD-LTE در فرکانس ها (باندها) ی مختلف ساپورت کنه.
ساپورت سخت افزار شما از فرکانس مورد نظر و ارائه خدمات توسط اپراتور شما در اون فرکانس هست که تعیین میکنه شما از چه تکنولوژی تحت پروتوکل LTE استفاده کنید.
توضیح تفاوت TDD و FDD رو در پست قبلی دادم. FDD-LTE ارتباطی پایدارتر و سرعت بالاتری رو هم در انتقال دیتا هم در پردازشش میتونه ارائه بده ولی به دلیل اینکه باید "زوج فرکانس" بهش تخصیص داده بشه (یکی برای downlink یکی برای uplink) هزینه بالاتری داره. نتیجتاً تا این لحظه تا جایی که میدونم داخل ایران اپراتورها اغلب آنتن هاشون در فرکانس بالا رو به صورت TDD-LTE کانفیگ کردن که فقط از "تک فرکانس" برای هم downlink هم uplink استفاده میکنه و این باعث کندی ارتباط و تأثیر دانلود و آپلود روی هم به خاطر وقفه ی مورد نیاز جهت انجام هر دو توسط CPU دستگاه شما میشه. یعنی دستگاه شما اگر از FDD-LTE هم ساپورت سخت افزاری کنه عملاً آنتن ها فکر نمیکنم جاهای زیادی ساپورتش کنن که استفاده کنید (حداقل در فرکانس بالا)...
4G+, 4.5G, TD-LTE و این اسامی فقط اسامی تبلیغاتی برای تفکیک میان سرویساشون هستن. عملاً ایرانسل باید حداقل برای اینترنت ثابت فرکانس بالا شبکه ش رو FDD کنه ولی فقط داره در یه فرکانس بالا TDD میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به سایتی که شما دادی میشه نتیجه گرفت که فقط 2 شرکت Irancell و مبین نت مجوز TD-LTE دارن و بقه شرکت های ارائه دهنده TD-LTE از فرکانس های آنها استفاده میکنند . خب مثلاً اگه شرکت ایرانسل توی TD-LTE بد باشه میشه نتیجه گرفت که شرکت هایی هم از اون دارن سرویس میدن بده ؟ یا نه ، اونا پهنای باند خودشونو دارن و ربطی نداره ؟نقل قول:
ایرانسل سرویسش بد نیست و کیفیت شبکه و تجهیزاتشم خوبن. شرکت های اینترنتی مثل آسیاتک که الان دارن مودم LTE ثابت میدن تا جایی که میدونم همه reseller شرکت ایرانسل محسوب میشن و سیم کارت و مودم رو ایرانسل فراهم میکنه ولی داخل دیتابیسشون، سیمکارتا و مودمایی که مثلاً آسیاتک میفروشه رو لاک میکنن که با سیمکارتای ایرانسل یا دیگر شرکتا کار نکنن.نقل قول:
و بله از همون فرکانس ها و شبکه ای استفاده میکنن که مودم های ایرانسل استفاده میکنن؛ نتیجتاً هر مشکلی شبکه TDD ثابت ایرانسل داشته باشه در مثلاً منطقه شما، اونا هم دارن و پهنای باند هم توی آنتن منطقه احتمال زیاد اشتراکیه و فقط در پهنای باند شبکه ملی و اینترنتشون شاید از هم جدا باشن (با توجه به پکیج های فروخته شده).
سلام بله خارج از کشورهنقل قول:
مثلا این آدرس:
eu.ss.btc.com
پینگ بهش زدم 115 شد با اینترنت شاتل ، اگه ایرانسل هم در همین حد باشه خوبه
همونطور که قبلا گقتم سرعت دانلود هم برام مهم نیست و قطع و وصلی و همین پینگ برام مهمه
حالا دوستان چه پیشنهادی میدید برای جایی که خط تلفن نیست؟ همین ایرانسل رو بگیرم؟
مودم 2101 پلاس رو خریداری کنم یا ارزش داره i60 تهیه کنم؟
ممنون:n40:
i60 و ۲۱۰۱ هیچ فرقی باهم ندارننقل قول:
متاسفانه الان دسترسی تست پینگ ندارم اما ۱۱۵ ممکنه
ممنون ، خب مثلا i60 رو دیدم سایت دیجیکالا زده بود قابلیت نصب 2 انتن خارحی ، هرچند که داخل عکسهاش ندیدم چنین چیزی داشته باشهنقل قول:
ی نفر هم میگفت این مورد هواوی هست و قویتره اما مدلهای پایینتر مثل 2101 ضعیفتر هستند ، هرچند که نمدونم ضعیفتر در چه موردی....
سرعت گیگابیتی i60 بکارم نمیاد اما در اینده میخوام 6 دستگاه بهش متصل کنم و نمیخوام از نظر پردازشی کم بیاره و باعث بالا رفتن پینگ بشه ، چون در ماین همین پینگه که مهمه و نداشتن قطعی
نقل قول:
اون آنتن های خارجی که روی این مودم نصب میشه دقت کنید برای تقویت سیگنال wi-fi دستگاه هست.
آهان وای فای که زیاد به کارم نمیادنقل قول:
ممنون میشم شما هم نظرتون رو بفرمایید که برای مواردی که گفتم که پینگ و قطعی فقط برام مهمه ایا همین ایرانسل خوبه و کدوم مودم رو تهیه کنم؟
از این سخنان خردمندانه که زیاد داریمنقل قول:
اما شخصا، ۴-۵ مدل رو تو یک روز تست کردم، یکیش رو هم روز بعد،
i60 هیچ مزیتی/عیبی نداره، بجز اینکه وایرلس خوبی نداره
اگه من بخوام انتخاب کنم، نسخه ۲۱۰۱ رو بر میدارم.
خیر دوست عزیزنقل قول:
انتن های خارجی برای تقویت سیگنال اینترنت هست نه وای فای و فقط بر روی fd کار میکنه
ممنون ، به دلیل قیمت کمتر 2101 رو برمیدارید؟نقل قول:
تشکر،به کدوم قسمتش وصل میشه من داخل عکسا چیزی ندیدم؟نقل قول:
پشت مودم i60 یک قاب یا درب داره که بازش میکنید و زیرش جای ۲ تا سوکت sma انتن هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلهنقل قول:
اصولا وقتی که چیزی برای پرداخت بیشترم دریافت نکنم، ارزون تر رو بر میدارم.
البته در این مورد خاص، به خاطر پوشش بهتر وایرلس هم هست...
یه سوال در مورد واین PV فرستادم، لطفا جواب بدین
خیلی خوبه و احتمالا باید تاثیر خوبی روی آنتن دهی داشته باشه درسته؟ روی وایرلس که اونایی که آنتن داخلش داشتن یا آنتن خارجی متصل میشد تفاوت زیاد بود (مگراینکه خوده روتر قدرت زیادی رو می داشت) چون برای زیرزمین میخوام اگه انتن دهی خوبی نسبت به بقیه داشته باشه همین رو تهیه می کنمنقل قول:
خدمتتون پاسخ داده شدنقل قول:
من استفاده نکردم. بقیه که استفاده کردن بد نبودهنقل قول:
باید انتن با کیفیت داشته باشید و توجه به این مورد که انتن چه فرکانسی رو پوشش میده
برای کار شما dsl گزینه بهتری هست دسترسی دارید بهش؟
خط تلفن نداره برای همین اومدم سمت موارد دیگه که تا اینجا طبق گفته دوستان همین tdlte ایرانسل رو بگیرم و احتمالا همین i60 که میشه انتن هم بهش متصل کردنقل قول:
آنتن چه مدلی پیشنهاد میدید؟
اگر استیبل بودم اینترنت وپینگ براتون مهم هست برین سمت مبین نتنقل قول:
من در حال حاظر هم مبین نت دارم هم ایرانسل
به قاطعیت تمام میگم مبین نت پینگ بهتر و اینترنت استیبل تری داره ولی تو سرعت ایرانسل حرف اول رو میزنه
نکته: این نظرات بر اساس تجربه شخصی و همینطور موقعیت مکانی من هست که میتونه واسه شما منفاوت باشه
انتن توی بازار زیادهست از رنجقیمت ۱۵ تومن تا ۳۰۰ تومن
اکه خیلی وضعیت انتن ضعیف باشه کاربرد داره در غیر این صورت انتظار بالایی ازش نداشته باشید
انتن دست ساز هم میتونید درست کنید
مبین نت مثل ایرانسل مودم tfi60 ارایه میده
به این نکته خیلی توجه کنید هر انتن در رنج فرکانسی خاصی کار میکنه
برای مثال اکثر انتن های موجود در بازار از رنج فرکانسی td پشتیبانی نمیکنه و اگر این انتن روی این شبکه td وصل کنید هیچ تغییری رخ نمیده
سوالی بود دریغ نفرمایید
مبین نت اینجا رو پوشش نمیدهنقل قول:
بله درسته منطقه ها متفاوته و اینجا فک می کنم کمتر کسی روی TD باشه و اگه خود نت ایرانسل مشکلی نداشته باشه مطمعنن خوب جواب میده
چه مدل آنتن هایی رو شما پیشنهاد میدید؟ قیمت هم هرچی کمتر بهتر ف میخوام روی Td باشم که خلوتتره ، البته هنوز مودم تهیه نکردم همین i60 رو تهیه می کنم از ایرانسل و بعد اگه دیدم انتن دهی ضعیفه آنتن ها رو خریداری می کنم
ممنونم:n40:
من مودم 2101 پلاس دارم و یه مودم adsl Tenda dh301 .آیا میتونم مودم تندا رو به 2101 وصل کنم و به عنوان روتر استفاده کنم؟
بله مشکلی نیستنقل قول:
سلام شخصا با همین مدل این کار رو انجام دادم d301نقل قول:
فقط توجه کنید که پورت یک یا چهار مودم این قابلیت رو داره ( دقیق یادم نیست)
اگر انتن واسه شبکه td lte میخواین به کارتون نمیاد و فقط هزینه الکی میکنیدنقل قول:
من تا الان هیچ انتنی توی بازار ندیدم که از شبکه td lte پشتیبانی کنه و فقط از شبکه fd lte پشتیبانی میکنه
بهتره که dhcp مودم ایرانسل پلاس رو خاموش کنید و فقط از dhcp تندا استفاده کنید همینطور اگر ip دسترسی به ۲ مودم یکسان هست ای پی یکی از مودم ها رو تغییر بدین تا واسه دسترسی به تنظمیات هر مودم با مشکل برخورد نکنیدنقل قول:
همینطور وای فای ایرانسل پلاس رو واسه مدیریت بهتر کلاینت ها خاموش کنید
یا بجای dhcp از ip static استفاده کنید
سلام
دوستان برای مصرف خانگی ایا مودم GP2101 Plus
پیشنهاد می شود ؟
مشکلی که نداره
نه مشکلی ندارهنقل قول:
توی مودم های ارزان ایرانسل یکی از بهترین ها هست
قبلش از پوشش شبکه توی منطقه مطمئن بشید
به نظرتون چقد اختلاف هست بین td و fd؟ از نظر پینگ و استیبل بودن اینترنت میگمنقل قول:
من حدس میزنم td بهتر باشه چون خلوته
خیلی تفاوتی ندارهنقل قول:
td میتونه از نظر پینگ و استیبل بودن بهتر باشه
ولی بهتره قبلش مطمن بشید
اگه مودم i60 روبکیرین از این بابت خیالت راحته که به هر ۲ شبکه دسترسی داری
نکته ازاردهنده واسه من اینه که jitter ایرانسل توی td افتضاح هست
به نظر من اگه کسی قصد استفاده از اف دی رو داره، مودم انلاک بازار رو تهیه کنه به نفعشه...
حداقل اگه جا به جا شی بعدا آپشن دو تا اپراتور دیگه رو هم داری
خریدن مودم آنلاک خیلی هم خوبهنقل قول:
اما مشکلی که درمورد td هست اپراتور سیم کارت td به تنهایی به شما نمی فروشه... همراه با مودم خودش هست.
ممنون ، چیزی که من میدونم jitter برای من مشکل ساز نمیشه فقط همین پینگ هست که برام مهمه که خیلی بالا نره فک می کنم زیر 140 باشه هیچ مشکلی نباشهنقل قول:
ممنون ، مگه i60 ایرانسل آنلاک نمیشه؟ چون داخل این انجمن آموزشی ازش دیده بودمنقل قول: