با بخش پشتیبانی که صحبت کردمنقل قول:
گفتن 16 گیگ تموم بشه میشه 128 KB
سرویس من art 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با بخش پشتیبانی که صحبت کردمنقل قول:
گفتن 16 گیگ تموم بشه میشه 128 KB
سرویس من art 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تازه میخوام بیام شاتل بسته اولیه art بگیرم یا eco؟؟؟
کلا یک راهنمایی بکنید برای ورود به شاتل
مرسی
نقل قول:
مشخصا سرویس های اکو بهترن
البته یک ماهی میشه کیفیت جالب نیست
شما سوال خاصی دارید بپرسید در خدمتتونم
من سرویس نامحدود گرفتم ولی اسمش نامحدود میگن بعد 16 گیگ سرعت کم میشهنقل قول:
یه سوالی که داشتم الان میشه برای سرویس های eco اکانت شاتل لند خرید و از اپلود سنتر سایت استفاده کرد
نقل قول:
اره ولی اپلود سنتر استیبل نیست ! و سرعتش کم وزیاد میشه
در ضمن فایل بالای 2 گیگ هم نمیشه ریموت کرد !
در مورد سرویس های ارت :
البته از 16 گیگ بیشتر می تونید دانلود کنید اون حداقل ترافیکیه ک شاتل تضمین میکنه اگه مصرفتون در طول ماه پخش باشه تا 25 گیگ محدود نمیشید البته اگه محدود شدید میتونید با پرداخت تفاوت قیمت ب سرویس بالاتر برید و از محدودیت در بیاید ولی خب سیستم روتون حساسه و اگه دوباره دانلود حجیم بکنید محدود میشید
و بازهم آپلودسنتر از کار افتاده! ... :n27:
یا خدا خودت ختم به خیرش کن! ... دفعه قبل که از دسترس خارج شد بخش آپودسنترش محدود به ریموت یک لینک همزمان شد!...
ببینیم اینبار قراره چی اضافه و چه چیزهایی حذف بشه!...
پشتیبانی اشتباه گفته! من خودم چند ماه آرت 1 داشتم و ماهی 37 تا 40 گیگ مصرفم بود و سرعتم محدود نشد ؛ راز محدود نشدن اینه که شما بکوب دانلود نکنی و مصرفت روزانه بیشتر از 1گیگو 400 مگ نشه....نقل قول:
آرت ٥ رو به نظرت روزى چقد بايد مصرف كنيم؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
معمولا تا 2 برابر اون حجمی ک شاتل نوشته محدود نمیشی (ب شرط اینکه مصرفت در طول ماه پخش باشه و بکوب دانلود نکنی )نقل قول:
سرویس اکو شبانش نامحدوده یا سقف مصرف داره؟ یا اگر زیاد دانلود کنن سرعت میاد پایین؟
آرت ٥ رو به نظرت روزى چقد بايد مصرف كنيم؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سقف مصرف داره. به فكر دانلود حجيم نباشيد اگه متعادل مصرف كنيد محدود نميشيدنقل قول:
سلام
من تا الان سرویس اکو داشتم الان میخوام بیام آرت ۱.
سرعت دانلودش مثل اکو هرچقد که خط بکشه هست یا ۱۲۸ تا ۱۰۲۴ که تو سایت نوشته؟
سقف استفاده از ترافیک چند گیگه؟
آخرین و مهم ترین سوال: میارزه؟ :دی
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلامنقل قول:
من دو هفته پیش این کار رو انجام دادم. از اکو 128 به آرت 1. سرعت روی یک مگ بسته میشه و سرعت دانلود حدود 140 هست. محدودیت 16 گیگ اعلام شده ولی میگن مداوم دانلود نکنی اصلا محدود نمیشی
وصل کردمنقل قول:
این ۱۰ گیگ ترافیک که نوشته تموم بشه محدود میشم؟ قضیه چیه؟
یعنی سرعت به حداقل سرعت گفته شده میرسه، 128 که سرعت دانلود میشه 16 کیلوبایت :n02: در واقع قطع میشهنقل قول:
البته همونطور که گفتم میگن دانلود ها پیوسته و مداوم نباشه مشکلی نیست. مثلا یه روز 24 ساعته نباید بزنی دانلود
درکل تموم بشه محدود میشم یا پیوسته نباشه تموم بشه هم محدود نمیشم؟D:نقل قول:
نه معمولا محدود نمیشهنقل قول:
برای کسی که مصرف ماهانه حدود 60-80 گیگ داره ( روزی 2-3 گیگ ) art3 یا art5 به درد میخوره ؟ ( نمیخوام سرعتش محدود بشه )
من آرت ۳ دارم و ماهی ۵۰ گیگ مصرف و محدود هم نشدم ،شما آرت ۳ بگیر اگر دیدی محدود شدی برو روی آرت ۵ . البته سرعت دانلود آرت ۵ هم بیشتره .باز اگر سرعت بالا برات مهمتره آرت ۵ ،ولی خب شما فکر الان های وب فشفشه ۷۰ گیگ داره باقیمت یک ماهه ۴۰ تومن، حالا شما فکر آرت ۳ نهایتش ۲۰۰ کیلوبایت سرعت بده و قیمت یک برج هم درمیاد حدود ۴۷ تومن ، از لحاظ اقتصادی فشفسه های وب هم به صرفه تره هم با سرعت حتی اگه ۵ مگابیت هم سرعت بده باز دوبرابرهنقل قول:
دانلود ها پشت سر هم نباشه یعنی روزی کمتر از 2 گیگ همون ارت3 خوبه.نقل قول:
من ارت 3دارم و مصرف وب گردی و اینستا بالاس محدود می شم
آرت 5 بگیر که خیالت راحتتر باشه..من آرت 5 داشتم تا ب حال محدود نشدمنقل قول:
آرت 6 رو هم دوس دارم تست بزنمنقل قول:
درسته های وب قیمتش بهتره ولی از نظر سرعت تک کانکشن و کیفیت فکر کنم شاتل بهترهنقل قول:
من الان صبانت دارم ولی مصرف ترافیکم زیاده قیمتش برام زیاد میشه
نه روزی کمتر از 2 نیست بین 2 تا 3 هستنقل قول:
دانلود ها پشت سر هم نباشه یعنی روزی کمتر از 2 گیگ همون ارت3 خوبه.
من های وب نداشتم اما شما برای آرت ۵ باید با مالیات چیزی حدود ۷۰ تومان برای هرماه بپردازید و سقف سرعت دانلودتون هم شاید به ۲۸۰ کیلوبایت برسه. به نظر من ماهی ۷۰ تومن با این سرعت نمیصرفه.نقل قول:
این سرعت خیلی برام مهم نیست ، سرعت تک کانکشن و وب گردی خیلی برام مهم ترهنقل قول:
به شخصه نت از یه شرکت دیدم که سرعتش رو 2 مگ بوده ولی صفحه ها عالی باز میشدن ولی نت دیدم رو 6 مگ بوده اصلا وب گردیش خوب نبوده
---------------------------------------------------------------
حالا این ارت 5 روزی چقدر باهاش میشه دانلود کرد که ادم محدود نشه ؟
من از آرت ۵ اطلاع ندارم اما خودم آرت ۳ دارم که با مالیات هر برج حدود ۴۷ تومان درمیاد و ماهانه حدود ۵۰ گیگ مصرف دارم و میشه گفت روزانه به طور میانگین ۱.۵ گیگ مصرف داریم ،سرعت اون هم حداکثر ۲۰۰ کیلوبایت هست. اما من در آینده ممکنه تخلیه کنم و برم شرکت دیگه ،چون با ۴۷ تومان این سرعت اصلا به صرفه نیست،کافیه یک نفر درحال وب گردی باشه و منم بخوام اینستاگرام ببینم دیگه میشه اعصاب خورد کن.نقل قول:
پس همون ارت 5 بگیر که خیالت راحت باشه و ماهی 68تومنهنقل قول:
دوستان من سرویس یک ساله شاتل گرفتم پارسال 16 مگ و بزودی تموم میشه ... این چند وقت آخر بعد از عید که سرعت ما از 16 کم شد روی 8 ، چند ماهی هم هست که از ساعت 2 تا 4 صبح شبانه کیلوبایتی هست که اصلا نمیشه سایت باز کرد و گفتن به خاطر مصرف زیاده ، ما 5 روز مودمو خاموش کردیم ، چهار روز نبودیم خونه درست نشد که نشد ... حالا به نظرتون برای تمدیدش چیکار کنم ؟ جشنواره هم که نیس ، باشه هم برای مشترکین فعلی نیس ... بریم رو یه شرکت دیگه ؟
این شاتل دیگه شاتل قبلی نیستنقل قول:
بهتر کوچ کرد
اون دویست سایت داخلی هنوز هم با بسته شاتللند رایگان حساب میشه؟ یا نیمبها طبق این بندی که نوشته:
چون قبلا گفتن تا صد گیگ رایگان حساب میکنه. الان استفاده از سایتهایی مثل آپارات و آیونت چطور محاسبه میشه؟ کسی میدونه؟نقل قول:
* گفتنیست، قیمت ترافیک داخلی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به صورت نیمبها (نصف تعرفه ترافیک اینترنت “بینالملل”) محاسبه میشود. افزون بر این، با هدف جلب رضایت مشتریان عزیز، بسته ویژه ترافیک ایران هماکنون با قیمت ۱۰,۰۰۰ تومان در دسترس کاربران قرار دارد. برای دریافت این بسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. خود مخابرات همچین چیزی داره؟ نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه :)) یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟
درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه :)) یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟
دوستان ترافیک رایگان شبانه داره شاتل ؟
و اینکه اگه داره چه ساعتایی رایگانه ؟
در سرویس های اکو اگه 7 هزار تومن بدید، خدمات ترافیک تشویقی شبانه براتون فعال میشه و از 1 تا 8 صبح می تونین از اینترنت به اصطلاح رایگان شبانه استفاده کنید.
نقل قول:
نقل قول:
میگم چرا جدیدا دانلود میکنم از ترافیکمم کم میشه بس قضیه اینه
چطور باید فعال بشه این شبانه ؟ تو سایتش پیدا نمیکنم
سلامنقل قول:
کیفیت اینترنت(خواه شاتل و یا هر سرویس دهنده دیگه ای) توی هر شهر و حتی محله فرق میکنه.بهتره آمارشو از یکی از ساکنان شهر خودتون بگیرید تا اینجا.
من فقط میدونم الان با این سرعتهای خوبی که اکثر سرویس دهنده ها دارن میدن سرعت 65 کیلو بایت یعنی صفر حالا میخواد محدود باشه ترافیکتون یا نامحدود.من بالای همچین نتی ماهی دوریالم حاضر نیستم بدم