من مخابرات هم دارم،اصلا" با نت مخابرات کاری نمی تونم بکنم،نه می شه f b باز کرد نه می شه وبگردی کرد،https سرعتش پایین،اصلا" هیچی،فقط خوبه ازسرور داخلی بزاری دانلود کنه.نقل قول:
Printable View
من مخابرات هم دارم،اصلا" با نت مخابرات کاری نمی تونم بکنم،نه می شه f b باز کرد نه می شه وبگردی کرد،https سرعتش پایین،اصلا" هیچی،فقط خوبه ازسرور داخلی بزاری دانلود کنه.نقل قول:
سرعتاش همه یکیه،اما اگه یک خط داری و هر جا هستی،همون جا بمونی بهتره،اگه کارت با سرور داخلی هستش مخابرات بین 200 تا 400 سرعت می ده به شمانقل قول:
نقل قول:دوستان عزیز یه ضرب المثل معروف هست میگه در دیزی بازه حیای گربه کجا من همین الان تو بدی اوضاع سرعت تک لیتک دارم 60-80 سرعت می گیرم از سرور خارجی و با 5-6 لینک سرعتم به 380 می رسه و مطمینم برا 70 درصد کاربر ها هم همینطوره حالا من نمی دونم دوستان چرا توقعشون اینقدر بالا رفته تمام شرکت ها 128 نا محدود با قیمت مخابرات سرعت دانلودشون 16 هست و با قیمت دو برابر مخابرات نهایت 60 و در چنتا شرکت تا 90 هم میره اما با کلی محدودیت که یه 20-30 گیگ دانلود کردید باز سرعت میشه 16 از نظر وب گردی هم که اره درسته از شرکت های دیگه ضعیف تره ولی دیگه اونقدر هم بد نیست الان اگه سری به تاپیک های دیگه هم بزنین وضعیت کلی اینترنت ایران داغونه و همه دارن تو شرکت های دیگه هم می نالننقل قول:
من مخابرات هم دارم،اصلا" با نت مخابرات کاری نمی تونم بکنم،نه می شه f b باز کرد نه می شه وبگردی کرد،https سرعتش پایین،اصلا" هیچی،فقط خوبه ازسرور داخلی بزاری دانلود کنه.
دیگه حداقل دارین به دوستان دیگه مشاوره می دین به طور کامل سیاه نمایی نکین واقعیت ها رو بگین بزارین طرف خودش سبک سنگین کنه ببینه براش می صرفه بیاد یا نه نه اینکه جوری بگین طرف دو پا هم قرض کنه در بره
بله.maskot جان به همین صورت است،اما من وضعیت خودم را شرح دادم،شما امتحان کنید از ساعت 12 ظهر به بعد سایت speedtest اصلا" باز می شه یا نه،من اینترنت مخابرات و فقط واسه دانلود سرورای داخلی نگه داشتم.کیفیت اینترنت و سرعت تک لینک به شما نشان می دهد،شما از سایت speedtest که تست می گیرید سرعت تک لینک را به شما نشان می دهد،شما وبهایی که باز می کنید،سرعت باز شدن صفحات به سرعت تک لینک مربوطه،پینگ هم که دیگه گویای این مسئله هست،اما اگه قیمت و بزاریم کنار،در حال حاضر بد کیفیت ترین سرویس واسه مخابراته،آسیاتک و شاتل و کلا" همه isp ها از نظر کیفیت بهترن.نقل قول:
من تاحالا از سرویس های دیگه استفاده نکردم،اگر بخوام جای مخابرات از جای دیگه سرویس بگیرم ،از کی بگیرم بهتره؟تنکابن:n05:
دانلود رایگان،سرعت،نسبت هزینه کدوم شرکت بهتره؟(جز مخابرات):n13:
دوست عزیز بهترین کار اینه یه سر به تاپیک شرکت های دیگه بزنی و مشکلات کاربرای اونا رو بخونی و سوالتو اونجا بپرسی اینجا همه مثل خودت مخابرات دارند شاید نتونن جواب کاملی بهت بدننقل قول:
دیروز از سامانه رسیدگی به درخواست ها و شکایت نوشتم که سرعت خیلی پایینه و.... . جواب: باسلام
بعلت محدود بودن پهنای باند وسرعت این مشکل وجود دارد مسئولین ذی ربط در حال رفع مشکل می باشند.
امروز سرعت بشدت افت کرده حتی پی سی ورلد هم به سختی باز میشه.
خدارو شکر مشکل پینگ حل شد. مخصوصا پینگ داخلی.
مشکل پینگ حل شده ولی سرعت دانلود از سرور داخلی هنوز پایینه
سلام من الان اینترنت مخابرات دارم 256 شش ماهه 24 گیگ اما از سرعت دانلودش راضی نیستم
می خواستم وضعیت نامحدود رو بدونم یک خط جدا هم دارم به نظرتون اینو وصل کنم سرعت بهتر می شه؟
نه فرقی نداره فعلا مخابرات داغونه ،1مگ با 128،محدود با نا محدود فرقی نداره:n21:نقل قول:
اختلال در سرویس اینترنت و دیتا در سطح استانبه دلیل قطعی پیش آمده در ارتباطات دیتای زیرساخت استان با تهران، سرویسهای دیتا و اینترنت استان با اختلال زیاد مواجه می باشد، همکاران دیتا از طریق ارتباط با زیرساخت پیگیر موضوع می باشند ... اخبار تکمیلی با دریافت اطلاعات بیشتر به اطلاع مشترکین گرامی خواهد رسید
من دیروز از پنلم پیام دادم که چرا سرعت پایینه اینو بهم گفتن
با سلام. همچنانكه مي دانيد مخابرات مانند ساير شركتها اينترنت خود را از شركت زيرساخت خريداري مي كند.طي روزهاي اخير و بعداز تماس گرفته شده مشخص شد مشكل از پر بودن اينترنت در مسير اين شركت است كه قول مساعد دادند تا چند روز اينده حل مي شود.ما هم پيگير رفع مشكل هستيم و مطمئن باشيد بزودي سرويس مخابرات بسيار مطلوب خواهد شد. البته كندي سرعت از روز گذشته تاكنون بدليل قطعي ارتباط شركت زيرساخت مابين بابل تهران بوده است كه تلاش آن شركت در رفع مشكل است.ضمنا مخابرات اينترنت خود را از شركت مزبور دريافت مي كند
پینگ بهتر شده ولی تایم اوت کم و بیش هست :(
همین یه متن رو دارن چون واسه من هم دقیقا همین رو فرستادن!!!!نقل قول:
اینا کارشون کپی هست برای همه اماده دارن و کپی میکنن:n02:
مخابراته دیگه خیلی با حاله تو ایم زمینه
سرور داخلی رو تست کردم به حالت عادی برگشته.
بعد از ظهر که داخلی و خارجی یکی بودن.
حیف شد من بعداز ظهر نبودم که حسابی دانلود کنم ولی الان دارم حال میکنم:n09:
سرعتم با 4 تا لینک شده 180 داخلی
من که اگه چند تا لینک بزارم تا 500 میتونم دان کنم.نقل قول:
برای مثال سریال که دان میکنم 10 تا لینک میزارم برا دانلود سرعت میشه 500.
داخلی که تک لینک به طور میانگین 250 هستش.
الان اوضاع من خرابه
فردا تلافی رو سر مخابرات در میارم
خودت که میدونی مخابرات یعنی نوسان خوبه دیگه 2 ساعت سریال ها رو گذاشتم رو دانلود الان حدود 1 گیگ گرفتم
این ماه میخوام مخابرات بووووووووووووووووق :n02:کنم
اینم پینگ امروز اون یکی سرویسم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسایی که بچه مازندران ساری هستند کسی اینترنت نامحدود داره؟
1 مگ یا 2 مگ
اختلال در سرویس اینترنت و دیتا در سطح استانبه دلیل قطعی پیش آمده در ارتباطات دیتای زیرساخت استان با تهران، سرویسهای دیتا و اینترنت استان با اختلال زیاد مواجه می باشد، همکاران دیتا از طریق ارتباط با زیرساخت پیگیر موضوع می باشند ... اخبار تکمیلی با دریافت اطلاعات بیشتر به اطلاع مشترکین گرامی خواهد رسید
با پیگیری های بعمل آمده همکاران محترم اداره دیتا اختلال پیش آمده که از ساعت 19 روز جمعه 21 تیرماه ایجاد شده بود در ساعت 13 روز شنبه 22 تیرماه رفع گردید.
اما خودمونیما،هنوز مخابرات هیچ استانی سروریس 20 مگی نداده اما مازندران داده:n09:
وقتی مخابرات استان مازندران رتبه دوم دیتا کشور رو میگره و بیشترین کاربر قابل نفوذ مازندرانی ها هستن بعد از مازندران تهران رتبه دوم قرار داره.................
باید مخابراتش همچین حالی بهمون بده
دوستان سلام من سرویس 1ساله دارم ماهیانه 8گیگ که 8ماه گذشته میتونم تغییر سرویس بدم یا نه؟؟
میتونی ارتقا بدی یعنی 256 هست میتونی 512 بگیری
خوب پولش رو چی جوری باید بدم؟؟؟نقل قول:
سلام.
اوضاع سرعت توی استان شما چطوره الان؟
یا همینطوری رو قبض میاد یا نقد
ولی چون قراردادت با مخابرت رو فبض همون رو قبض میاد هزینت
از نظر سرعت داخلی که همه شرکتا خوبن مخابرات مازندران که نامحدودش از محدودش سرعتش بیشتر هبالای 100 128روگفتم چون فرقی بین سرویس هاش نداره از نظر سرعت
خارجی بعضی روزا 400 بعضی روزا 20 نوسان داره دیگه
ولی با این هزینه ای سرعت رو بهمون میدن خوبه
فعلا" که ظاهرا" دوستان با گذاشتن چند لینک با سرعت 400-500 دانلود می کنن و راضی هستندنقل قول:
امروز یک نکته جدید کشف کردم،با ایتنرانت مخابرات gmail باز نمی شه:n18:نقل قول:
حسین جان من پول یک سال رو دادم روی قبض نمیاد میشه یکم بیشتر توضیح بدینقل قول:
اگر میخوای یکساله رو انصراف بدی بری یه سرویس دیگه بخری که رهشو خودت میدونی در صورتی که رو قبض میمومد
اگر پرداخت کردی 2 ماه مونده مثلا ماهی ازت 10000تومن گرفتن این دوماه میشه 20تومن اگه شما یه سرویسی برداری که یه ماهش 20 تومن باشه دو ماه میشه 40 تومن چون 20 تومن دادی 20 تومن دیگه رو باید پرداخت کنی باز به این مخابرات اعتباری نیست یه مرکز میبنی اینو انجام میدن یه مرکز دیگه میبینی که میگن امکان نداره
در ضمن واسه چی میخوای ارتقا بدی سرعتا که یکه فرقی نداره
برای من که خیلی وقته یا از طریق اون پایین قسمت سرعت کم کلیک میکنم میرم داخل یا m.gmail.comنسخه موبایلی میرمنقل قول:
دمت گرم حسین جان. ولی سرعت یکی از رفیق هام که مخابرات داره 1مگ هم هستش سرعتش با من فرق داره برای اون 700دانلود میکنه من 100نقل قول:
الان شما این لینک رو تنها به IDM بدین ببینین چه سرعتی دانلود میشه:نقل قول:
من با 80 دانلود میکنم همین لینک رونقل قول: