[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه آمار از دانلود رایگانت بده:n01:نقل قول:
دوستان من تعرفهم رو از 256 به 1 مگ تغییر دادم ولی سرعت هیچ تغییری نکرد
قبلا هم 200-250 بود الان هم همینطوره. بقیه هم این مشکل رو دارند ؟
طرحهای نامحدود هایوب چطوره ؟ تعریفی داره ؟
سرعت باید یه چیزی بین 400 تا 500 باشه.نقل قول:
نا محدوداش بدرد عمش میخوره:n02:
آره چند بار هم گفتن!نقل قول:
من چند وقتی هست سرعت شبانه 60 فیکس هستش
واقعا؟؟؟نقل قول:
از پارس که ملت راضی نیستن زیاد
سلام
دوستانی که 1 مگ دارنسرعت شبانه ١ مگ چقدره
شبی چقدر دانلود میکنن
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
مثلا 8 مگ های وب!!!!
دزدی در حد توان
اها ... نه .نقل قول:
ببین سرعت 256 بین 110 تا 240 ایناست . 1 مگ هم 240 تا 400 . اما 512،60 !!!!
سلام من ساکن تهران هستم ( مرکز مخابرات امامت ) و قصد دارم از های وب سرویس بگیرم تا به امروز فقط از adsl استفاده کردم حالا چی بگیرم wirelesse wimax adsl wirelesse wimax امکان جابجایی داره؟ مثل مبین نت مودم جیبی داره؟ دانلود شبانه مهم نیست سرعت ، عدم قطعی و از همه مهمتر پینگ پشتیبانی خیلی مهمه
پینگ وایمکس ایرانسل خوبه، یه سر به تاپیکش بزن! حتی اگه سرعت بالا بگیری، میشه از دانلود شبانش استفاده کنی (1 مگ شبانه 130) در مورد قطعیش اطلاعی ندارم
مودم یکی از دوستانم برای تست گرفتم
پینگ ایرانسل خوب نبود و شدیدا سرعت نوسان داشت
پینگ متغیره یه روز خوبه یه روز بد یه روز تایم اوت میده.نقل قول:
سرعت هم دوتا پست بالاتر اگر نگاه میکردین ببینید 8 مگ اما فاجعه هستش تازه adsl
این تازه تست صبح هستش که خلوته و سرعت بهتر و پینگ پایین تره دیگه از ظهر به بعد منهدم میشه.
پشتیبانی هر وقت زنگ بزنید باید زیاد منتظر بمونید چون مشکلات کاربرا زیاده بنده بعضی وقتا تا 40 نفر هم صبر کردم.سواد کافی ندارن مثل بقیه جاها هر مشکلی میندازن تقصیر خودت
در مورد قطعی من زیاد دارم البته همه قطعی ندارن اما برای من تو روز 2 تا 3 باری قطع میشه
تو تهران حداقل کیفیت خوبی نداره اکثر مراکز .
تصمیم با خودتون
Sent from my iPhone using Tapatalk
شبانه یک مگ در کمترین حالت 2.4 گیگ و در بیشترین حالت 4.5 گیگ دانلود میشه کرد.نقل قول:
تو یه هفته شاید یکی دو روز بشه ۳۰۰ ولی بقیه فیکس ۶۰نقل قول:
شبی بیشتر از ۷۰۰ مگ نمیگیره
حالا نمیدونم شانس منه یا همه اینجورین
امروز سرعت من داغونه پینگ هم بالای 420
سرویس دینامیت یا همون ترقه خودمون
دقیقا شما با کدوم بخش سازمان تنطیم صحبت کردید که این قیمت ها رو به این صورت برای شما محاسبه کردند؟نقل قول:
طبق مصوبه 181 سرعت 1مگ با ترافیک 18 گیگ در یک ماه دقیقا : 58700 تومان محاسبه می شود
یه چیزی رو متوجه شدم ... نسبت به آسیاتک که داشتم این انگار خیلی آپلودش الکی بالاست . برای شما هم اینطوریه ؟
با وب گردی عادی و یا دانلود هم وضع همینه ... چیکار کنم ؟!
یک ماه ۵۸ تومن؟! شما مطمئنی؟!!! این isp ها تقریبا یک سوم این حجم رو برای یک ماه به نصف این قیمت دارن ارائه میدن!نقل قول:
تو این تبصره ذکر نشده که ۱ مگ رو حق دارن بین چند نفر به اشتراک بذارن؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من همیشه بین 200 تا 250 هست سرعتمنقل قول:
بگم روی 8 مگ ببندن سرعتم بیشتر میشه؟
الان رو 6 مگ بسته شده
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
برا من معمولا در هفته 2-3 شب روی 440-450 هست و 3-4 شب هم روی 250.نقل قول:
سرعتم رو هم روی 4 مگ بستن.
پس من چیکار کنمنقل قول:
با های وب تماس گرفتم گفتن جای خالی ندارن! گفتم پس چرا تبلیغ میکنید!
دیگه موندم چیکار منم
نمیدونم از کجا باید adsl یا وایمکس بگیرم
ایرانسل های وب مبین نت آسیا تک:n05:
ظاهرا زیاد از های وب راضی نیستن فکر کنم باید از لیستم خط بزنمش
باور کنید منم گیج شدم از کجا بگیرم چندین شرکت و امتحان کردم . کلا نت تو ایران معنی نداره یک مقدار سیگنال هستش که از چندتا سیم میاد خونه بگیر نگیر داره!!همشون افت و خیز دارن اما های وب به قول خودتون تبلیغ می کنه فقط. اگر مجبور نبودم از های وب میرفتم چون مرکز مخابراتمون پورت خالی برای شاتل و پارس نداره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من اینترنتم از های وب تازه وصل شده. هی چراغ اینترنتم میپره. توی پنل میزنه "عدم رعایت تعداد مجاز اتصال همزمان" . قضیه چیه؟؟؟؟
نقل قول:
دوستان من هم تازه های وب اومدم این مشکل رو دارم"عدم رعایت تعداد مجاز اتصال همزمان" مشکل چیه:n16:
من از شرکت آسیا تک دارم مال منم زیاد اینجور میشه،فکر میکردم فقط مال منه که این مشکل رو داره اما حتی مخابرات و شرکت های دیگه هم این مشکلات رو دارننقل قول:
اینو به من هم گفتن. پشتیبانی میگفت از مودم های TP هست این مشکل ولی بعید میدونم!نقل قول:
من مودم دی لینک دارم ولی همین الان تو اکانتم دیدم که امروز صبح این مشکل رو نوشته بودنقل قول:
آخرین رویداد عدم رعایت تعداد مجاز اتصال همزمان
خب یه نفر زنگ بزنه 1565 بپرسه دیگه. من این چند روز سر مشکل اکانتم کلی دعوا داشتم باهاشون. دیگه روم نمیشه زنگ بزنم :n27:
دوستان خواهشا کمک کنید
الان با اینترنت گوشیم وصل شدم
گوشیم وصل کردم به pc!!!!!!
نظرتون راجب ایرانسل و مبین نت چیه
من اصلا دانلود ندارم برام پینگ مهمه + زیاد قطعی نداشته باشه نوسان سرعت نداشته باشم
من چیکار کنم به هر شرکتی زنگ میزنم میگه جا خالی نداریم دیگه موندم چکار کنم
شاتل که آشغاله
آسیاتک از وقتی مثلا دیتاسنتر زده ( هاهاهاها اونم چه دیتاسنتری!!! ) کلا مزخرف شده
دیگه موندم چیکار کنم
شماها نظری ، پیشنهادی ندارید
پارس آنلاین بخر بهشون بگو: پینگ گیم هم فعال کنند.نقل قول:
جاجی اون برای اینه که شما به غیر از کامپیوتر اصلی که اینترنت روش وصل هست داری از سیستم دومی و سومی استفاده میکنی مثلا وایرلس برای گوشی و ... وقتی اینجوری استفاده میکنی اینو که گفتی میزنه برای همه هست برای منم میزنه ولی وقتی فقط از همین سیستم اصلی استفاده میکنم اینو نمیزنه . شما اصلش برای این مورد برای 3000 تومان در هر ماه بدی تا اینو نزنه :n10:نقل قول:
به پستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رجوع کنید
فوق افتضاح :n24: سرویس 8مگ تست با سرور داخلی
دوستان یه سوال. این اپراتورها یا این مسئولین فروش و ... دسترسی کامل به اطلاعات و دیتاهی رد و بدل شده مارو دارن ؟!
یه دوستی با های وب همکاری داره حتی ریز سایتهای مورد استفاده من رو داره !! چطوریاست ؟!
واقعا نمیدونم چی بگم این فروم هم به زور باز میشه :n30:زنگ زدم پشتیبانی قول دادن که به مرکزمون پهنای باند اضافه کنن حالا نمیدونم راست میگن یا نه
گول حرفای این پشتیبان ها رو نخور ایولقزوین از همون اول که من اومدم های وب هر شب همین بساطه:n09:نقل قول:
از ساعت ۶-۷ امشب سرعت افت فوق العاده شدیدی داره و پکت لاس هم خیلی زیاده. عملا سایتهای خارجی باز نمیشه و سایتهای داخلی هم به زور باز میشه. دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
Sent from iPhone ~ Tapatalk