512 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آآآآآآ!نقل قول:
آواتور رو چرا عوض كردي ؟ نشناختمت اولش:n02:
منم بايد برم يه فكري كنم! مركز مخابرات نزديكه پياده مي رم ببينم چي ميگه:n02:
اين آدر وردس! يعني چراغ لينكت خاموش بشه كه خب مسلما وقتي لينك نداشته باشه اينترنت هم نداري!نقل قول:
یکی از فانتزیام اینه امشب بازی رو از طریق نت ببینم:n05:
کسی تا حالا با 512 نامحدود بازی دیده ؟
باهاش بازي نديدم ولي ازش بازي ديدم:n02:نقل قول:
خب اينطور كه نميشه گفت ميشه يا نميشه! خب چه كيفيتي مي خواي ببيني؟ مثال بزنم فرض كن شبكه داخلي مي خواي ببيني شبكه 3 سه تا استاندارد پخش داره 64 و 128 و 256 كه هر سه رو ميشه با 512 ديد. يه استريم ديگه هم داره كيفيت بالاتر كه 500 هست تقريبا ميشه با 512 ديد. يه ذره ممكنه گير داشته باشه.
حتما بايد سرور داخلي باشه كه پينگ بياد پايين وگرنه بيشتر از استريم 256 كيلوبيت رو نميشه ديد.
حداكثر استريم هم 500 پس نميشه فول اچ دي تصاوير رو دريافت كرد!
دوستان بهترین سرویس در کوی طالقانی (اهواز) چی هست ؟؟؟
ممنونم
بچه ها برای من کندی سرعت رفع شده حالا دیگه نمیدونم مشکل مخابرات حل شده یا چون بقیه کاربرایی که باهاشون شیر هستم استفاده نمیکنن سرعت اینقدر بالاست .مال شما ها تغییری در سرعت وبگردی نکرده ؟
شبکه 3 که 90 میذاره ولی شبکه ورزش بازی رو میده.نقل قول:
شبکه ورزش رو حالا میگردم ببینم میشه آنلاین دید یا نه:n29:
یعنی آواتارمو برگردونم؟نقل قول:
نقل قول:
آواتور مثل مسواكه!
ولي خوب با اون قبليه ارتباط برقرار كرده بوديم:n02:
شما چطور ثبت نام کردید؟
سریع وصل کردن
من یه هفته پیش حضوری مرکز ولیعصر ثبت نام کردم برای 2 مگ نامحدود همون روزم بانک پرداخت کردم شماره فیش و طرف وارد کرد...
تا دیروز خبری نشد با چه مکافاتی 2020 داخلی 1 (بخش فروش) و بعد از 40 دقیقه انتظار تونستم با اپراتور صحبت کنم جریان گفتم گفت هزینه پرداخت کردی
گفتم اره گفت تایید نشده:n04: هیچ دوباره مشخصات فیش و براش خوندم گفتم حالا کی؟ گفت یکی دو روز اینده حتی امروز دوباره رفتم
مرکز ولیعصر طرف قول داد پیگیر شه که امروزم خبری نشد
دوستان با توجه به تجربشون کجا برم میتونم سریع وصلش کنم
اهواز مخابرات علامه هست( کسی اینجا بچه حصیراباد- چهارصد دستگاه-طالقانی-20متری شهرداری-اسیاباد-سلطانمنش-منبع اب)ایا راضی هستین کمـــــــــــــــــــــــ ـک؟؟؟؟؟؟؟
خاستم adsl2مخابرات بگیرم گفتم ولی تحقیق بعد خرید
نامحدود باشه 512سرعت دانلود چند میده میگن بستگی داره به مخابرات منطقه شما داره
پینگ پایین
ایا قطعی زیاد داره؟؟؟؟
این adsl مخابرات مثل اینکه راه های جدیدی یاد گرفته مثلا قبلا تعرفه 2گیگ میگرفتیم واسه 1ماه کلی دانلود میکردیم الان با 2گیگ فقط صفحه باز میکنیم اخرش 1گیگ دیگه باید بخریم چه برسه به اینکه دانلود هم بکنیم یا اینکه قبلا دانلود شبانه و روزانه سرعتش یکی بود الان شب که میشه سرعت رو کم میکنن تازه برا دانلود شبانه 10 بار باید مودمو خاموش روشن کنی تا وصل شه
دوست عزیز، آدرس خونه ات رو هم داری میدی دیگه :n02:نقل قول:
هر کدوم از بچه ها مال اون منطقه بودن، باید تا حالا میومدن و جواب میدادن، یه ریسک کن، برو سرویس بگیر، خدا کریمه.:n16:
شما چطور ثبت نام کردید؟
سریع وصل کردن
من یه هفته پیش حضوری مرکز ولیعصر ثبت نام کردم برای 2 مگ نامحدود همون روزم بانک پرداخت کردم شماره فیش و طرف وارد کرد...
تا دیروز خبری نشد با چه مکافاتی 2020 داخلی 1 (بخش فروش) و بعد از 40 دقیقه انتظار تونستم با اپراتور صحبت کنم جریان گفتم گفت هزینه پرداخت کردی
گفتم اره گفت تایید نشده:n04: هیچ دوباره مشخصات فیش و براش خوندم گفتم حالا کی؟ گفت یکی دو روز اینده حتی امروز دوباره رفتم
مرکز ولیعصر طرف قول داد پیگیر شه که امروزم خبری نشد
دوستان با توجه به تجربشون کجا برم میتونم سریع وصلش کنم
بچه ها الان دارم بازیو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم اما قطع میشه هی
نمیشه کیفیتو آورد پایین ولی قطع نشه ؟
با سرعت دانلود 2مگابایت
طبق تجربه ای که من دارم اگر شما اینجور پیش برید 1 یا 2ماه معطلتون میکنن تنها راهش رفتن به مرکز adsl ضحی کیش و صحبت با رییس هستنقل قول:
عجب... اینترانت برای شما...نقل قول:
ولی عکس مال هفته ی پیش هست...
قبلا چنین اتفاقی افتاد ولی دوباره عادی شد و دیگه این سرعتو ندیدمنقل قول:
میشه درباره اینترانت توضیح بدید و اینکه چطور این اتفاق میفته؟نقل قول:
اینترانت که شبکه ی داخلی هست... همین شبکه ی ملی اطلاعات که میگن.نقل قول:
توضیح خاصی نداره... این شبکه قراره و البته شده، زیرساخت شبکه کشور باشه... با سرعتی که میگن میخوان به 150مگ برسونن، جدا از اینترنت، تمام کشور به هم متصل خواهد بود.
سروش پسريم مشكل لينكت حل شد دان استريم رو كم كردن؟نقل قول:
دوباره زيادش كردن؟
من خسته شدم ديگه بس كه اين لينك در رفت و شده! امشب نزديك 10 بار اينطور شده:n03:
صبح بخیر.
کاملاً از سرویس 512 راضی هستم.خدا ازش راضی باشه:n08:
من برم صبحانه بزنم به بدن که برم دنبال یه لقمه نون حلال:دی
منم 2 هفته پیش حضوری ثبت نام کردم کیانپارس هنوز خط هم رانژه نشدنقل قول:
یکشنبه رفتم گفت تا فردا دیگه وصله، الان پس فرداست و هیچ
حضوری برو کیانپارس اونجا پیگیرترن
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
مال من از دیشب تاحالا قطه:n14:
.............
امروز مسئول زیتون کارمندی یقولایی داده ببینم چی میشه...نقل قول:
من ایام عید اصفهان بودم روز جمعه تلفن و ثبت کردم شنبه صبح باهم تماس گرفتند هماهنگ کردن ساعت 3 بعدازظهر هم اومدن وصلش کردن.
نمیدونم والا این جریان مخابرات اهواز چیه !!! خوبه حالا یعنی خصوصی شده ولی وضع اهواز هنوزم مثل قدیم افتضاحه
من دو سال پیش رفتم خطی رو که قبلا داشتم و تخلیه شده بود درخواست دادم وصلش کنن و هزینه ها رو هم همه رو دادم....الان دوسال گذشته و من همچنا منتظرم که بیان...به نظرتون تا تا دوسال دیگه میان وصلش کنن؟نقل قول:
واسه خط تلفن که 8 روز طول کشیدنقل قول:
دوستان یه سوال، از صبح تلفنمون قطع شده، داره رانژه میشه؟؟
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
جدی میگی داداش ؟؟؟؟؟؟؟ :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
برو کیانپارس رسید رو ببر بشون نشون بده...... واقعا" کــــــــه..................
برای من دو سال پیش رفتم ثبت نام کردم روز پنجشنبه بود بعد از 1 ساعت خطم رانژه شد شنبه ساعت 8 اومد برام یوزرم رو فعال کرد :n01:
مشکل چیه؟نقل قول:
کدوم چراغ مودم خاموشه؟
منظورم خط تلفن بود نه اینترنت...البته الان یک سال و نیم میشه دقیقش...چون نوروز سال 91 رفتم درخواست دادم .نقل قول:
به نظر شما اگر 1مگ رو روی 17مگ ببندن خوبه؟قبلا 2مگ داشتم downstream:3071 بود و شب و روز سرعتم یکی بود اما این ماه 1مگ گرفتم downstream:17000 شد و برا دانلود شبانه سرعت میاد پایین .به نظر شما دلیلش همین هست؟
من یک مگ محدود دارم.... برای من اینجوری بستن... چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدس میزنم شما افت سرعت شبانه نداشته باشی چون رو 1مگ بستن اما متاسفانه مال من روی 17مگ هست که روز ها سرعت عالی و شبها کند و 110kB به پایین وقطعی زیادنقل قول:
مودمو ریست کردم دوباره نصبش کردم وصل شد:n19:
زنگ زدم به پشتیبانی الکی گفتم سرعت سرور داخلی 10 و خارجی 20 گفت بهم عصر زنگ بزن بهم بگو تا ببرمش بالا:n09:
بهش بگم چی رو ببره بالا و چی رو بیاره پایین ؟
قبلا که 256 داشتم بهش گفتم سرعتو ببر بالا سرعتو برد بالا :n26:
یه چیز دیگه
vci و vpi خود به خود بعضی وقتها عوض میشه و من مجبورم دوباره کانفیگ کنم مودمو
دلیلش چیه ؟
کسی هست این مشکلو داشته باشه ؟
دیگه جدیدا" به راحتی پهنای باند رو میبرن بالا ولــــــــــــــــی برای دانلود شبانه با اکانتینگ محدود میکنن مثلا" برای من روی دو مگه ولی شبا همون یه مگه خودمو بم میده