امابهم توت فرنگی ندادیه غذابرام آورد
Printable View
امابهم توت فرنگی ندادیه غذابرام آورد
سلام میشه بگیدروزتولدخودمون بایدچیکارکنیم
نقل قول:داداشم منظورت از این دو تا پست چیه گیج شدم؟نقل قول:
فک کنم هیچ کار،فقط یه سری تبریک از دوستات میاد به صندوق پستتنقل قول:
پس لطفا سیو شو بزار ما هم استفاده کنیم.وای چه قدر دلم می خواد شهرو ببینم.
شهري در كار نيست...
اين بازي به اندازه كافي در همين دهكده كار براي انجام دادن داره...
ديگه شهر نمي خواد...
اقا رمز ها رو باید چه جوری وارد کرد:n13::n13::n13:
اینم یکی از دموها که فک کنم خیلیها دیده باشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا جف به همسرش میگه که یه نقاشی کشیده و به یه مسابقه فرستاده و برنده شده برای همین میخواد یه حراج بزرگ بزنه !
مردم که اعلامیه رو میبینن فکر میکنن که جف حراج زده چون دیگه نمیخواد کار کنه و از بد حسابی اونا خسته شده بنابر این میان و حسابهاشون رو صاف میکنن و ازش میخوان نره!
اینجا هم جف قضیه رو برای همسرش تعریف میکنه و خوشحال میشه که اعلامیه تخفیف یه همچین نتیجه ای داده!!:n02:
-------------------------------------------
ببخشید اگر تکراری بود.
دوستان ما فرمول 64 تا غذا رو داریم.اما من فکر میکنم بیشتر باشه
اگر دقت کنین وقتی که به رستوران میرید و میخواید غذا سفارش بدید همه ی غذاها رو میتونیم درست کنیم بجز set meal .پس 100% این غذا رو هم میشه درست کرد.در مورد نوشیدنیهای رستوران هم همینطور.
فک میکنم فرمول داروها رو هم باید بدست بیاریم و میتونیم اونها رو هم درست کنیم
داروها خودشون 4 تا هستند و اگر اون نوشیدنی که اسمش رو حضور ذهن ندارم و set meal رو هم درست کنیم رو هم میشه 70 تا و لیست غذا هم پر و تکمیل میشه:26:
نظر مثبتتون چیه؟
خواهشا واسه پیدا کردن فرمول غذاها و داروها کمک کنید!
فکر کنم داروها با استفاده از علف آبی و سبز درست بشه :n13:
اینم یکی دیگه از دموها:
همه در مورد یک دزد حرف میزنند
اینجا که چون به اندازه کافی با دوق دوست هستی که بتونی وارد آشپزخونه بشی به آشپزخونه میری و میبینی که یه گربه از توش میاد بیرون(همون گربه ای که همیشه در رستوران وله).بعد که میای بیرون:
و معلوم میشه که دزد همون گربه هه بوده!
سلام بچه هااگه کسی روزتولدش نبودبایدچیکارکرداین ماهیگیرتولدش روزدوشنبه است دوشنبه هاهم که ناپدیدمیشه:n27:
هیچکار نمیشه کرد،سال دیگش ببر،راستی دوشنبه که تعطیل نیست یکشنبه تعطیله!:n02:
ماهیگره هیچ وقت روز تولدش نیست من این بازی تا سال 15 بازی کردم هیچی نشد که نشد :n27:نقل قول:
سلام بچه هااگه کسی روزتولدش نبودبایدچیکارکرداین ماهیگیرتولدش روزدوشنبه است دوشنبه هاهم که ناپدیدمیشه:n27:
آره انگار هر سال دوشنبه هست :sq_24:
شرمنده واسه پست قبلی:sq_17:
سلام:n12:
تراینر 3 ، شخصيت تمام بازی با تاریخ تولدشون اونم 100 % تست شده توست خودم ، دموی بیشتر بازی ، اینم آخرین ورژن ePSXe V.1.7.0 (آپدیت جدید 100% فارسی شوده)،خوب اینم آخریش کتاب الکترونیکی آموزش مبدل ePSXe با ترایلر که دوستان گفتن من بزارم از زیر دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد همه فایلها : .p30centers.ir
با تشکر
محمدرضا
سلاممن این بازی رو خیلی وقت پیش بازی کردم و یادمه که به greg(?) روز تولدش هدیه دارم، طبق گفته اون کتاب لوحه خانه باید اتفاقی میوفتاد تو روز تولدم ولی همش دروغ بود!
یادمه تو سایت رسمی اش خوندم که اشتباه سازنده است و همین 64 غداست به خاطر همین و یه موضوع دیگه مزرعه 100 در 100 نمیشه.نقل قول:
این بازی قشنگه که اینقدر پست خورده ؟
چه سبکیه ؟ اگه خوبه ما هم بگیریمش .
بله
من از 9 سالگي كه PS 1 گرفتم از طرفدار هاي اين بازيم...
سبكش خاصه!
اینم داروی دوم که با فروش 60 تا گل سبز به دست اومد
این بازی فقط واسه پی سیه؟امتیازش چنده؟
نقل قول:
بازی برای ps1 هست که با املیتور رو pc بازی میکنن
البته من رو ps3 بازی میکنم
سلام
من بعد چندسال هوس کردم دواره این بازیو برم...ولی اکثر بچه ها می گن که اصن شهری وجود نداره...ولی یه عده هم می گن که رفتن...مثلا من چند سال پیش از رفیقم سوال کرده بودم که گفت رفته شهر....حالا دیگه نمی دونم...الان دوباره تصمیم گرفتم بازی کتم....
شهر رو کسی ندیده
ولی ایتم مخفی تا دلت بخواد داره
آره شهر که فک کنم خالی بندیه...ولی اگه بشه بازیو درست تموم کرد می شه تا چند سال دیگه هم بازی کرد....
سلام من تازه عضو شدم وقتی خونه رو تا آخر بزرگ میکنی پنج تا صندلی داره چرا؟
:n18:
داداش چه سوالایی می پرسیا...حال 5تا صندلی یا 6 تا ... چه فرقی می کنه؟
سلام به همه طرفدار هاي اين بازي خفن
من چند سال پيش اين بازي روكامپيوتر تا 72 %بدون گيم شارك و رمز ترينر تا سال دوم رفتم خيلي دوست دارم بدونم تهش چي مي شه كسي مي تونه با سيو كمكم كنه ؟
اصلا شهر ميره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه جوونمرد پيداشه يه كمكي بده!!!!!!!!!!!:n16:
آقا يكي 6871 امين جواب رو بده من منتظرم ديگه :n05:
ممنونم دمت گرمنقل قول:
[QUOTE=110hk;7442148]سلام به همه طرفدار هاي اين بازي خفن
من چند سال پيش اين بازي روكامپيوتر تا 72 %بدون گيم شارك و رمز ترينر تا سال دوم رفتم خيلي دوست دارم بدونم تهش چي مي شه كسي مي تونه با سيو كمكم كنه ؟
اصلا شهر ميره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه جوونمرد پيداشه يه كمكي بده!!!!!!!!!!![/QU:n16:OTE]
پس چي شد اون همه كاربر مشتاق:n13:
شهر نمیره عزیزم
عليك سلام
ممنونم از جوابت
يعني برا مريض شدن كارن هم شهر نمي ره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقل بايد كه بازي تموم شه اينطور نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!:n23:
درست نيست امير جان
تازه اول بازي ميگه مزرعه 100%اما چطور 100%ميشه
راستي اگه سيو پيدا كردي ما رو بي نصيب نذار
سلام داداش من تو یه تاپیک که به احتمال زیاد همین تاپیک بود خونده بودم که مزرعه دار به خاطر اینکه نسخه اصلیش نیست نمیره به شهر بعضی ها هم گفته بودند که مزره دارشون 178 مگه ولی نسخه دلفین HARVEST MOON BACK TO NUTUR حجمش 212 مگه یعنی می تونه این نسخه فرقی با بقیه نسخه ها داشته باشه ممنون می شم جواب بدید در ضمن ترینر هایی هم قبلا گذاشته بودید فکر کنم زمانشنون گذشته دانلود نمیشن لطفا اگه می شه و دارید کامل ترین ترینر موجود برای هاروست مون دلفین بزارید بعد هم توضیح بدید کی کی به سوالات پاسخ میدید. :n16:
سلام داداش خب من یه سیو از اینترنت گیر آوردم که با ترینر ساخته شده و به نظر من خیلی خوب هست چون همه چیزش 99 هست و در صد بازیش هم 22% که با پول 999999999 که تو بازی بهت داده می تونی 9 تا گاو و 9 تا گوسفند و 4 تا مرغ بخری که خودش 22% است که تو یه روز گیرت میاد و البته یه نکته بسیار مهمتر به نظر خودم اینه که قلب کارن رو تونسته تو 24 روز نارنجی کنه که این خیلی خوبه البته بگم که این سیو برای نسخه دلفین هاروست مون هست و پسوندش MEM هست نصبش هم خیلی ساده است بعد از خارج کردن از وینرر پوشه SAVE DATA رو تو پوشه هاروست مون که معمولا تو C:/ PROGRAM هست کپی کن :n16:
سلام
شهر که کلا خالی بندیه و ربطی به ورژنش نداره....شایدم راست باشه...ولی تو اینترنت هیچ عکسی از شهر نیست....ولی اگه بتونی بازیو خوب تموم کنی می تونی تا چند سال دیگه(فک کنم 15 سال) بازی کنی...شایدم جاهای جدیدی تو نقشه باز بشن و بشه مزرعه ی جدیدی خرید...من خودمم دارم الان بازی می کنم الانم تابستونم....یه دونه از مرغامم تخم طلا می زاره فعلا.....حالا تا آخر برم ببینم چی می شه تهش....:n26:
ببینید شهر که من ندیدم و احتمالا نیست
اما درصد بازی به 100 میرسه اما الان نمیتونم ثابت کنم
ولی خودم رو ps1 گلخونه دوم رو زدم کنار خونه نجار ((gotz)) و حوضچه رو تبدیل به 1 مسطتیل با ظرفیت 150 ماهی کردم
الان بازی رو ps3 دارم بازی میکنم و نسخه اوجیتال رو از سایت PSN دانلود کردم که حجمش کلا 68 مگ هست
اگه تونستم گلخونه بزنم حتما عکس میزارم
سیو رو ps3 تبادل میکنم
و البته چیزایی میدونم که اگر بگم متهم به دورغ میشم برا همین تا نخوایید نمیگم
اما توصیه میکنم به هیچ عنوان رمز نزنید
نقل قول:
میشه با 100 % بازی رو تموم کرد اما باید راحش پیدا بشه که باید بازی از 3 سال گذشته باشه
چون تو سال سوم چند ایتم جدید ازاد میشه