احیانا صبانت نیست؟ :27:نقل قول:
بی خود خودتو الافشون نکن.
خودت پاشو برو مخابرات مرکزی شهرتون قسمت اموردیتا یه نامه بنویس که می خوای درخواست جمع آوری بدی و رانژه فلان شرکت بشی.
حداکثر 2 روزه کارت راه میفته.
Printable View
احیانا صبانت نیست؟ :27:نقل قول:
بی خود خودتو الافشون نکن.
خودت پاشو برو مخابرات مرکزی شهرتون قسمت اموردیتا یه نامه بنویس که می خوای درخواست جمع آوری بدی و رانژه فلان شرکت بشی.
حداکثر 2 روزه کارت راه میفته.
صبانت نیست - اما یه شرکت مذخرفیهنقل قول:
مرسی از راهنمایی - فردا میرم مخابرت همین کارو می کنم
عجب گیری کردیما :41:
من که هر شب با 300مگ 1500 مگ دانلود می کنم و دیس کانکت هم نمیشه:31:فقط 1 یا 3بار شدهنقل قول:
ببخشید دوستان. من همیشه سرویسم رو ماهانه فعال میکنم.نقل قول:
امروز تو یه چیز شک کردم. اینکه مثلا سرویس 3 ماهه 5 گیگ میگیریم. (مثلا همین EP1-5-5gig ) هر ماه 5 گیگه دیگه که میشه 3 ماه 15 گیگ ؟؟ یا کلا 3 ماه 5 گیگه؟؟
یعنی هیچ کس تو تهران از سرویس با سرعت 128 و حجم 4 گیگ استفاده نکرده ؟ ( POL-128-4G )
فرقش با 128 3گیگ چیه ؟ ( POL-HU-3GB )
سرویس های پارس فقط تو حجم ترافیک با هم فرق دارن وگرنه مگه همه خاصیت burst ندارننقل قول:
دیگه چه فرقی داره !!!!:24:
من این دوره که اینترنتم رو تمدید کردم دیگه سرویس3گیگ pol hu رو ندیدم به جاش سرویس pol 128 4g بود من تمدید کردم و بهم 4 گیگ داد باهمون 16800 تومن!؟اکسی این اتفاق براش افتاده؟
راستی 2 ماهی میشه سرعتم خیلی خیلی کم شده حدود50 در روز و شب حدود19
قبلا سرعتم عکس توی امضام بود یادش بخیر:41:
خودم امروز اینو گرفتم . با هم هیچ فرقی ندارن سرعتشون یکیه قمیتشون یکیه فقط حجمش بیشتره .نقل قول:
توصیه میکنم اینو بگیرین
الان رفتم تو پنل نگاه کردم دیدم 2.9 گیگ واسم مونده و اینم بعد از گرفتن 2.9 گیگ یه دی سی کرده !!!نقل قول:
این که خیلی مسخره ست :13:
من همه ی لینک هام از مدیا فایر و تقریبا شبی 3 گیگ میگیرم
لینک های مدیافایر جورین که اگه یه بار دی سی بشه دیگه کار نمیکنن تا زمانی که لینک جدید بهش بدی
منم که سیستم رو میذارم واسه دانلود و میخوابم و دیگه نمیشه نصف شب بلند شد و لینک جدید بش داد!!!
واقعا خیلی مسخره ست!!!الان من چجوری باید از مدیا فایر دانلود کنم وقتی مرتب دی سی میشه:13::13:
فردا زنگ میزنم پشتیبانی ببینم چی میشه
دوستان این دی سی کردن ها واسه شما هم اتفاق میافته ؟؟ از چه حجمی واستون شروع میشه ؟؟
متأسفانه همینطوره که شما میگید. واقعاً مسخرستنقل قول:
اره برا منم خیلی دیسی داره اما شب ها نه شب ها سرعت پایین اما دیسی نهنقل قول:
دوستان . سوال به این واضحی و اسونی.نقل قول:
اذیت نکنین و جواب بدین. :46:
یادمه هفته پیش ساعت حدود 12 قبل اینکه وقت رایگان شروع بشه سرعت اینجور بودنقل قول:
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما چند روزه خیلی بد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسم : 256 پارس
FP2-4X1 سه ماهه
متاسفانه اونجور که میخوای نیستنقل قول:
کلا 3 ماه 5 گیگه :20:
سلام دوست عزیزکد:نوشته شده توسط danialsalehi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوستان. من همیشه سرویسم رو ماهانه فعال میکنم.
امروز تو یه چیز شک کردم. اینکه مثلا سرویس 3 ماهه 5 گیگ میگیریم. (مثلا همین EP1-5-5gig ) هر ماه 5 گیگه دیگه که میشه 3 ماه 15 گیگ ؟؟ یا کلا 3 ماه 5 گیگه؟؟
این سرویس برای کل سه ماه 5 گیگ میده , نه واسه هر ماه.
نقل قول:نقل قول:
ممنونم عزیزان. لطف کردید.
خب اینجوری که ماه به ماه سفارش بدیم خیلی خیلی به نفعمونه ؟؟
اونوقت چه دلیلی داره کسی بره 3 ماهه سفارش بده؟؟ فقط برای 3 درصد تخفیف؟؟
فکر کنم اگر elp باشه 5 گیگ برای کل 3 ماهه هست. اما اگه elp نباشه هر ماه 5 گیگنقل قول:
فکر میکنم مطمئن نیستم
سلام
من تمدید موقت کردم و 5 روز وقت + 1.5 گیگ ترافیک داد.
حالا سوالم اینه اگه من تو این 5 روز 500 مگابایت مصرف کنم موقع خرید از حجم من 1.5 گیگ کم می کنه یا 500 مگ؟
دوستان چن روز دیگه یه ماه کاری تموم میشه و هنوز نت مارو وصل نکردن.
هروقت زنگ میزنم میگه 2 هفته دیگه
حالا این 2 هفته ها تا کی میخواد تمدید بشه خدا میدونه:13:
هر چقدر استفاده کنین از قرارداد بعدیتون همون قدر کم میکنهنقل قول:
سلام
من تمدید موقت کردم و 5 روز وقت + 1.5 گیگ ترافیک داد.
حالا سوالم اینه اگه من تو این 5 روز 500 مگابایت مصرف کنم موقع خرید از حجم من 1.5 گیگ کم می کنه یا 500 مگ؟
سلام
بچه ها این سرویس POL با سرویس های معمولی چه فرقی میکنه ؟؟؟ ظاهرا ارزون تره !!!!
فقط از لحاظ حجم ترافیک با هم فرق دارن !!:46:نقل قول:
چه فرقی ؟ کدوم بهتره ؟نقل قول:
فرقشون فقط تو مقدار ترافیک هست وگرنه پارس چون جلوی سرعت رو باز گذاشته شما با هر اکانتی تا 200 هم میره البته به مرکز مخابراتی هم بستگی داره !!!نقل قول:
اگه بخوام سرویس سه ماهرو یک ماهه کنم باید چیکار کنم.تو سایتشون فقط سرویسای بالاترو برای تمدید گذاشتن.
نقل قول:
فک کنم بهتره به خود شرکت مراجعه کنی!!!!!!!!:8:
کلا برای تغییر سرویس از حد بالاتر به حد پایین تر باید حظوری برید و تقاضا بدید
من چند شب از 12:31 تا 1 وبگردی کردم کم نکرد امشب که برای اولین باز گذاشتم دانلود بشه نامردا از ترافیکم کم کردند.حواستونو جمع کنید
اینجا ایران است و بس
این دی سی کردن ها که بر اساس ترافیک باقیمونده س بد جوری رو اعصابه!!!
هر شب داره از حجم دانلودم کمتر میشه!!!
میبخشید شما چقدر ترافیک روزانه دارین؟؟؟نقل قول:
این دی سی کردن ها که بر اساس ترافیک باقیمانه س واسه شما هم اتفاق میافته؟؟؟
فکر کنم فقط واسه من اینجوریه:41:!!!!
شما چه سرویسی استفاده میکنید؟سرعت دانلودتون چنده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما سرویستون چیه ؟
اره رفته رو اعصاب برای منم دی سی میشهنقل قول:
شما به پشتیبانی زنگ زدی؟
نه هنوز!!نقل قول:
یه چند روز گذاشتم تا ساعت 6 دانلود کنه که الکی گیر ندن که شما اصلا چرا تا 7 دانلود میکنین بعد زنگ بزنم!!
خوش به حالت. من که مدتیه 1 گیگ بیشتر نمی تونم دانلود کنم.نقل قول:
فکر کنم منطقه ما خیلی شلوغ شده. قبلاً کسی adsl نداشت. الان خیلی ها adsl گرفتن. من از روی تعداد شبکه های وایرلسی که تو همسایگی خودمون جدیدا اضافه شده این موضوع رو متوجه شدم. مثل اینکه دیگه باید خواب دانلود بیشتر از یک گیگ رو ببینم :41:
امیدوارم نطقه شما شلوغ نشه مثل اینجا :10:
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
:31: ایول عجب نکته ظریفی رو رعایت کردی شما.نقل قول:
کس نمیدونه چرا بعضی مواقع از ساعت 00:31 تا 1 و از اون طرف 6 تا 7 صبح یه بار رایگان حساب میشه یه بار از ترافیک کم میکنه؟
من قبلش رو هنوز تست نکردم و هروقت خواستم تست کنم وسط کار دیسکانکت شدم و نتیجه نگرفتم ولی 6 تا 6:55 رو میدونم که رایگانهنقل قول:
سشما اگر 7 دیسکانکت کنی کل ترافیک دانلودی 6 تا 7 رو از حسابتون کم میکنه
نقل قول:
پس این قانون و تایم مشخصی نداره؟:2:
نه اتفاقا همیشه 6-7 رایگان نیستنقل قول:
من خودم چند روز پیش حدود ساعت 2 تا دقیقاً 6:55 کانکت بودم از 6 تا 6:55 هرچی استفاده کرده بودم ازم کم کرد(البته منکرش نمیشم که چندباریم استفاده کردم ولی کم نکرد)
چون ترافیکمم کمه دیگه ارزش این ماجراجویی ها رو نداره. :31:
کلا دیگه ساعت دانلود من 1:00 تا 6:00 صبحه هرچند سرعتمم توی شب بیشتر از 30-35 نمیشه
یعنی باید برم نمایندگی:18:نقل قول:
اون از اتصال سرویس که گفتن باید مودمو بیاری اینم از این.این پارس انلاینم دلش خوشه.فکر کردن مردم بیکارن برای یه ADSL هی پاشن برن این ورو اونور.
یه زنگ بزنم ببینم چیکار باید بکنم.:41:
(ببخشید اگه پست نا مربوط دادم.دلم گرفته بود:10:)