دوست عزیز زنگ بزنید پشتیبانی تا راهنمایتون کنند...نقل قول:
Printable View
دوست عزیز زنگ بزنید پشتیبانی تا راهنمایتون کنند...نقل قول:
الان ترمز رو بکشیم بعد باید چیکار کنیم؟نقل قول:
اینجا آخه ایرانه اونم اصفهانش. قطعا طرح دیگه ای نمیذارن که بهتر باشه. اونم با این قضیه ۹۹ درصد دیگه واضحه که شبانه رایگان نخواهند داد. البته این یک درصد هرچند زور داره اما چیز زیادی نیست. من الان تردید برای انتخاب زمانشه. یکماه ۴ گیگه اما سه ماهه کمتر و ۶ماهه بازم کمتر!
....
دوستانی که ثبت نام کردند و طول کشیده زنگ کششون کتید. توی قراردادش نوشته ۲۴ ساعته موظفند وصل کنند.
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
اینطور که یکی از بچه ها میگفت امکان خرید حجم اضافه هست پس مشکلی نیست که چند ماهه سرویس بگیرید.نقل قول:
ولی نظر من اینه که برای ماه اول یک ماهه بگیر ببین وضع چطوریه اگه خوب بود از ماه بعدش چند ماه بگیر
دوستان من ۱۲ هم برام زده اما هنوز الان ۱۴ هم هست هیچ خبری نیست
اخه کدوم خری قانون گزاشته که باید کپی کارت ملی رو فکس کنن؟
اقا تلفنشون چنده؟
سلام
من 11هم ، یک ماهه ی طرح بهاره رو زدم ولی هنوزفعال نشده ،2020 هم زنگ زدم گفت خودشون برات زنگ میزنن .
قضیه ی این کارت ملی و کپی شناسنامه چیه ؟؟
ما که موقع ثبت نام زرین همه رو دادیم .
مدارک ببرم خرازی حله چی میخواد
همین الان زنگیدم 2020 .
میگه یا باید صبر کنی خودشون زنگ بزنن و یوزر و پس رو بهت بدن یا خودت بری مخابرات به زور ازشون بگیری .:n09:
من که کارم شده هر روز زنگ زدن به 2020 هر دفعه ای هم یک چیزی می گویند.. این دفعه می گه نه اصلا نیاز به کارت ملی و این چیزها نیست و این چند روزه برات فعال می کنند و بهت زنگ می زنند..فقط یک چیز جدیدی که در پنل برام تغییر کرده تاریخ انقضا هست .. این طرح بهاره را من هشتم سفارش دادم و تاریخ انقضا را اون موقع هشت پنج زده بود ولی الان که دوباره نگاه کردم دیدم یک هفته به انقضا اضافه کردند و شده پانزده پنج.. یعنی شاید فردا احتمال داره فعال کنند و زنگ بزنند..
باعرض سلام من اینترنت مخابرات طرح زرین دارم ایا این طرح دانلود شبانه دارد با تشکر
شبانش 99 درصد رایگان هست و 1 درصد از حجم استفاده شده رو از ترافیکت کم میکنه
اونایی که قبلا مشترک مخابرات بودن برا یوزر و پسورد نیازی نیست برن مخابرات که من دفعه قبلی که زرین داشتم طرح کمپین رو اینترنتی درخواست دادم وارد پنل که شدم یزور نیم رو کنار طرح نوشته بود پسورد رو هم از توی پنل رفتم قسمت تغییر پسورد و یه پسورد دادم و حل شد (قسمت تغییر پسورد ورود به پنل رو نمیگم ها)
البته یادم نیست که فعال بود یا زنگ زدم برام فعال کردن این رو مطمئن نیستم ولی یوزر و پسورد رو اینجوی میشه بدست اورد
خودمم یکی از این طرح ها رو میخوام ولی چون شک دارم فعلا تو اتخاب دست نگه داشتم و گرنه تست میکردم خبر میدادم اخه طرح کمپین رو دارم که شبانش 100 رایگان هست و میتونم تمدید کنم برا همین موندم چیکار کنم
این حرف را به من هم یکبار گفتن ...این افرادی که به عنوان کارشناس میاند پشت خط شاید خیلی هاشون یک دیپلم هم نداشته باشند ..اخه این طرح بهاره که هنگام ثبت نام خودش یوزر را بهت میده و پسورد را هم خودت انتخاب می کنی ...نقل قول:
به نظر من اگر من جای شما بودم صدرصد کمپین را تمدید می کردم با شبانه صدرصد رایگان و نقد را ول نمی کردم و نسیه را بچسم..من قبلا طرح های کمپین قبلی را به خاطر پرداخت روی قبض ثبت نام نمی کردم و منتظر طرحی بودم که هم شبانه رایگان داشته باشه و هم پولش روی قبض نیاد و برای همین این طرح جدید را گرفتم و گر نه قبلا ها طرح کمپین را می گرفتم...نقل قول:
کسانی که طرح جدیدو ثبت نام میکنند باید حداقل یه هفته صبر کنید تا باهاتون از یکی از شرکت های وابسته به مخابرات تماس بگیرن. خططون هم رانژه باشه باز باید صبر کنید تا تماس بگیرن و همون موقع وصل نمیشه. بعد هم که تماس گرفتن باسه دادن یوزر پسورد یا میگن ادرس بدید تا خودمون بیایم که هزینشم 5 الی 15 تومن میگیرن یا ادرس میدن که خودمون بریم یوزر پسورد بگیریم و تلفنی یوزر پسورد نمیدن (بی شرفا). ما که هر هر وقت طرحی ثبت نام کردیم به همین منوال بوده.
میتونستید کمپین رو ثبت نام کنید و هر ماه که شارژ اتوماتیک میشد هزینه رو اینترنتی تسویه کنید که دیگه رو قبض نیاد.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم این قابلیت رو تازگی اضافه کردن البته نه اینکه خیلی تازه باشه ولی چند ماه پیش بود و اون موقعی که طرح کمپین رو میدادن این قابلیت نبودش
منم فردا میرم همون کمپین رو یکساله تمدید میکنم
یکم اون طرح بهاره که مودم رایگان داشت وسوسم کرد ولی اخرش به این نتیجه رسیدم کمیپن رو مجدد شارژ کنم(شبانه رو میتونستم روی یه خط دیگه که کمپین داره استفاده کنم ولی هر جوری حساب میکنم روزانش هم همچین مالی نیست مودم هم که دارم ترافیک اضافه هم معلوم نیست چند حساب کنن پی بیخیال شدم)
راستی کسی طرح با مودم رو گرفت و مودم رو خواست بفروشه قیمت مناسب بده میخرم (برا کسی میخوام)
من دیشب ساعت 11 ثبت نام کردم امروز ساعت 9 باهام تماس گرفتند! کپی کارت ملی رو فقط میخواستند که اونم فکس کردم و تمام شد منتها طرف به من گفت شبانه نداره!! طرح بهاره یکماهه شبانه نداره! زنگ زدم 2020 میگه تا جاییکه میدونیم داره! ببینید ما با کیا داریم یه جا نفس میکشیم.نقل قول:
ساعت شبانه رو هم میگه 12 تا 7 صبح! خلاصه هرکی یه چیزی میگه.
اینم نتیجه تست که البته ما فیبر نوری هستیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب هم شبانه رو میذارم.
من رفتم مخابرات برام فعال کرد و یوزر و پس روبهم داد .
این تست سرعت طرح زرین در روز :
این هم تست سرعت طرح بهاره :
اگه فرصت کردم امشب یه تست شبانه هم میگیرم و یه فایل هم میزارم برا دانلود تا ببینم چقدر ترافیک کم میکنه .
از شما هم فیبر نوریه؟؟؟نقل قول:
نمیدونم:n13:نقل قول:
به احتمال زیاد .
بزنم به تخته چه پینگ های خوبی دارید شما
مال من صفحه به زور باز میکنه البته تازگی تست پینگ نگرفتم
سرعت دانلود برا من که فیبر هست با طرح کمپین حدود 300 تا 320 میشه البته گاهی تا 350 هم میره یعنی تقریبا تا سه مگ باز هست و چون فیبر هست طرح بهاری رو هم بگیرم همینه و بیشتر نمیشه
امروز هم رفتم کمپین رو زدم یکسال دیگه تمدید کردم
یکی که فیبر نیست و این بهاری رو گرفته تست بزنه ببینم 10 مگ رو میده یا نه اگه نه باید بره اعتراض کنه
راستی به نظر من (با توجه به تجربه ای که از چند تا خط که همشون مخابرات هستن دارم شبانه و روزانه مخابرات فرقی نداره! اگرم احیانا شبا جایی کندتر بود بیشتر به نظر من به خاطر سرور هست)
با تشکر
سرعت خوبه اما تست که میگیرم هربار یه چیزی میشه نتیجش!
کسی میدونه ساعت شبانه دقیقا از چه ساعتیه؟ 2020 گفت 12 مخابرات گفت 1 بعضیا هم گفتند 2.. اطلاع رسانی در حد خیار!
شبانه برا طرح کمپین 1 تا 7 بود ولی توی طرح بهاره نوشتن 2 تا 7
یه بدی مه پنل مخابرات داره اطلاعات روز رو نشون نمیده و امروز رو باید فردا چک کنی پنل قبلی مثل پنل سایر شرکت ها مصرف انلاینت رو هم نشون میداد چه برسه به اطلاعات روز
دوستانی که طرح کمپین با شبانه رایگان دارند بهتره همون ظرح را تمدید کنند و سراغ طرح جدید نروند (البته خطوط فیبر نوری) خطوط قدیمی هم در طرح جدید حتما مسیر سرویسشون را بیان کنند .
خب من امروز رفتم مخابرات و سرویس بهاره را فعال کردم سرعتش هم مثل همون زرین 2 مگ هست.
سلام
طرح بهاره شبانش چی شکلیه؟
99% چیه دیگه؟
شبانه طرح بهاره رو کسی استفاده کرده؟؟سرعتش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من حدود ۲۵۰ کیلو تورنت دانلود کردم دیشب. خوبه.نقل قول:
توی صفحات قبل نوشتیم توضیحاتو. ۹۹ درصدش رایگانه.نقل قول:
خطوط شما فیبر نوری است ؟ تغییری در پورت شما اعمال نشده ؟ لطفا اسپید تست قرار بدید...نقل قول:
از شارژتون به اندازه ی همون 99 درصد کم شده ؟نقل قول:
سلام
من ميخوام طرح بهاري اينترنتي ثبت نام كنم ولي نياز به شماره توزيع خط داره اما من به قبض تلفنم دسترسي ندارم (المثني قبض را از دفتر خدمات ارتباطي گرفتم ولي شماره توزيع نداشت) حضوري هم رفتم مركز مخابرات خرازي ولي گفتن حتما بايد طرح بهاري اينترنتي ثبت نام كنيد...
راهي براي دريافت شماره توزيع خط هست؟
دوستان سلام
من دیشب شبانه ی طرح بهاره رو تست کردم ، از نظر سرعت تفاوتی با روزش نداشت .
ولی ولی ولی ....
من دیشب 2400 MB دانلود کردم ولی با این که نوشته 99% رایگان ، از من 240 MB شارژ کم کرد ، یعنی 90% رایگان بود .
من هم کفری شدم زنگ زدم 2020 ، قضیه رو که برای طرف تعریف کردم بعد از 15 دقیقه بالاخره به این نتیجه رسید که من درست میگم و سیستم اشتباه کرده ، بعدش هم گفت رسیدگی میکنیم و نتیجه رو اطلاع میدیم .
از دوستانی که طرح بهاره 99% رایگان رو گرفتن و براشون فعال شده خواهش میکنم همین امشب تست کنن که اگه اونها هم مشکل من رو داشتند ، 2020 رو زنگ کش کنیم :n24:
عجب پس 10 مگ شد دو مگ حدس میزدم این مخابرات پدر مادر نداره
1- دوستان شبانه داره 1 ماهه ؟ از شارژتون چقدر کم شده
بله فیبر نوری هستم.. نه بابا هیچ تغییری در پورت ایجاد نکردند و دان استریم مودمم از 5 سال پیش تا به حال هیچ تغییری نکرده و 2 مگ هست .. و از اول هم معلوم بود حالا ما که فیبر نوری هستیم و بهونه لازم برای عدم تغییر را دارند ولی تو صفحات قبلی دوستان گفتند که شب قبلش طرح بهاره را ثبت نام کردند و فردا صبحش بهشون زنگ زدند که طرحتون آماده هست..خب خود این موضوع نشان میده که عملا کاری به رانژه و پورت ندارند و فقط یک تغییر نرم افزاری در سیستم خودشان میدهند.. با این حال من زنگ زدم 2020 و یارو گفت پیگیری می کنیم... سرعت دانلود و اسپید تست هم از من دقیقا مثل زرین هست ( چه پینگ چه حداکثر سرعت) ولی اگر بعد شد یک عکس هم می گیرم..نقل قول:
قبضی که از دفاتر خدماتی میگیری چیز خاصی نداره فقط شناسه قبض و پرداخت داره و به درد این کار نمیخورهنقل قول:
شما که رفتی خرازی بهشون میگفتی توزیع رو نداری خودشون میتونستن بهت بدن (حالا یا مستقیم تو سیستم خودشون داشتن یا راهنماییت میکردن کدوم قسمت بری تا ازشون بگیری)
اما الان باشو برو امور مشترکین مخابرات منطقه خودتون و درخواست قبض کن (دقت کن اونجا قض رایگان هست و مثل دفاتر نیست که پول بگیرن) همون وقتی هم نگاه کن شماره توزیع رو داشته باشه که اگه نداشت بهشون بگی تا بهت بدن (ولی از اونا که بگیری داره چون من تازگی رفتم گرفتم داشت)
خوب تقصیر خود بچه ها هست که هیچی نمیگن برن بگن شما که نمیتونید 10 مگ بدید غلط کردیدکه زدید سرویس 10 مگنقل قول:
من میترسم این شبانه هم مورد دار باشه
خوب شما که خطط رانژه بوده و نیازی به معطلی نداشته ولی برا تغییر داون استریم هم نیازی به کار سخت افزاری نیست نرم افزاری کم و زیاد میکنن چون یادمه یه زمانی که از شرکت های دیگه adsl گرفته بود گاهی اوقات که کیفیت خط کم میشد خودشون میگفتن داون استریم رو کم کردیم تا بهتر بشهنقل قول:
شما اگه اعتراض نکنی در حق خودت ظلم کردی پول 10 مگ میدی سرعت دو مگ بهت میدن من بودم همین الان میرفتم تو کار شکایت همون چند روز پیش هم شکایت کردم ازشون ولی هنوز خبری نشده!!!
==========
دوستان این طرح با مودم رایگان بهاری رو میتونید ثبت نام کنید؟
من رفتم برا کسی ثبت نام کنم اون اخر که شماره تلفن و توزیع رو دادم امکان سنجی هم نوشت میشه سرویس بگیریم اما تون تعرفه رو که مخواستم انتخاب کنم نوشته بود تعریف نشده!!!
برا طرح زرین و بهاره بدون مودم مشکلی وجود نداشت
میشه یکی تست کنه ببینه برا بقیه هم اینطوری هست یا نه؟
با تشکر
داداش خط فیبر رو بیشتر از 2مگ انگاری نمیدن خود پدر سوختشون باید اطلاع رسانی میکردن من میدونستم گندش در میادنقل قول:
حالا خط من فیبر نیست بزار بیبنم چند میشه Downstream البته خط من بیشتر از 3.5 مگ نمیکشه اونم زوری
والا من هنوز نمیتونم و نفهمیدم چجوری از توی این سایت احمقانه میشه حجم مصرفی رو در ساعت دلخواه پیدا کرد!نقل قول:
سلام دوستان
من از ایرانسل گرفتم.
1 سال 2mb به 165 هزار تومان با 24gb
1 تا 7 هم رایگان داره
سرعتش هم خوبه حدوده 240kb
سلام
داداش منم همین مشکل دارم نمی دونم چیکار کنم ؟؟؟؟
:n13::n13:
دوستان کجا باید بریم واسه ثبت نام طرح بهار؟؟؟