سلامنقل قول:
هر کاری کردم نشد لطفا یه نفر راهنمایی کنه بد جوری گیرم:11:
Printable View
سلامنقل قول:
هر کاری کردم نشد لطفا یه نفر راهنمایی کنه بد جوری گیرم:11:
اگه خیلی کنترل پنل مودم برات مهمه و هیچ طوری هم رمز یادت نمیاد باید فکتوری ریست کنی!نقل قول:
یه دکمه کوچک هست چند ثانیه نگه داری فکتوری ریست میشه. برای مودم های مختلف فرق میکنه که باید دفترچه راهنمای مودم رو نگاه کنی.
بعد از فکتوری ریست هم باید مودم رو دوباره کانفیگ کنی.
140 تا البته با لینک های premiumنقل قول:
که میشه ساعتی 500 مگ و 6 ساعت میشه 3 گیگ
نبود؟؟!نقل قول:
اقا من 512 داشتم و کم کم داره شارجش تموم میشه . میخام بدونم 1mb یا بالاتر داره ؟ اگه داره چی طوری خودم شارج کنم ؟ حوصله نمایندگی ندارم خدایی
green packet است؟ برای اون قدیمی ها firmware گذاشته بودن نه اینها. خیلی ها دارن استفاده میکنند. فکر نمیکنم مشکل با آپدیت firmware حل بشه.نقل قول:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
اگر صفحه میاد و پسورد رو اشتباه میزنید و یادتون نیست میتونید مودم رو ریست و دوباره تنظیم کنید.نقل قول:
هزینه رو به حسابشون میریزی و قبل از این که طرح قبلی تموم بشه درخواست طرح جدید رو میدی تا دوباره قبلی تمدید نشه.نقل قول:
تعرفهها هم در سایتشون هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلاً اگر 1024 8 گیگابایت بخواید 40000 + 4% مالیات که میشه 41600 میریزی به حسابشان.
سلام.
چند تا سوال داشتم.
تا چقدر فاصله از دکل خوب جواب میده برای آنتن داخلی؟
توی حرکت کردن هم جواب میده؟
اگه مثلا یه تپه یا کوهی سر راه باشه بازم جواب میده؟
راهی برای تقویت سیگنال هست؟
فاصله مهم نیست. میزان سیگنال مودم و قطع و وصل نشدن است. پینگ را هم باید توجه کنید که به صورت غیر طبیعی بالا نباشد. (مثلا 1000 نباشد). من با RSSI -85 مشکلی نداشتم. CINR هم بالای 15 باشد بهتر است.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز :40:
من دنبال یه اینترنت نسبتا ارزون و بی دردسر تو شیراز هستم که ترجیحا قابل حمل هم باشه. زیاد هم دانلود ندارم.
تو بعضی جاها از وایمکس مبین نت حرف های خیلی بدی زدن که کلاه بردار هستن و سرویس ها به درد نمی خورن و پشتیبانی اصلا وجود نداره و ... بعضی جاها تعریف کردن. در مورد وایمکس ایرانسل هم دقیقا همینطور.
میخواستم بدونم این طرح یک ساله 200 تومن با مودم جیبی مبین نت می ارزه؟ طرح بهتری هست که خودم یه مودم USB کوچیک بگیرم و با اون استفاده کنم و بیشتر به صرفه باشه؟ قیمت این مودم های USB کوچیک رو کسی داره؟
ایرانسل هم گویا طرح اینترنت نامحدود ماهیانش رو که 10 تومن بود برداشته دیگه و نمیشه از اون هم استفاده کرد.
ممنون.
موفق باشید :11:
سلام
من می خوام وایمکس مبین نت بگیرم که بتونم با گوشی موبایلم از اینترنت استفاده کنم . آیا از gprs کیفیت سرویسش بهتره ؟
چه مودمی بگیرم ؟ وقتی میان مودم در محل من نصب کنن نیازی به کامپیوتر که نیست ؟ بعد از وصل شدن اینترنت با چند تا دستگاه می شه بهش وصل شد مثلا با دو تا گوشی از اینترنتش همزمان استفاده کرد ؟ مرسی
سلامنقل قول:
مودم usb که سیم کارت میخوره پس میشه gprs و دیگه وایمکس و اینترنت پر سرعت و... نیست.. :13:
قبلا همینجا تبلیغش بود نزدیک 70 - 80 تومن، کلا واسه جنس خوبش ااای 100 بزار کنار..
آهان ایناهاش! البته نوشته موجود نیست!
خوش باشید/ :8:کد:http://shop.p30world.com/products/accessories/
منظورم همون کیفیت بود به چه عواملی بستگی داره و اگه میشه به بقیه سوال هام هم پاسخ بدید.نقل قول:
ممنون.
سلامنقل قول:
هزینه کنی وایمکس بگیری که بعد با گوشی ازش استفاده کنی.. :13:
نظر شخصی من :
وایمکس، مناسب برای لب تاب و تبلت.. (البته قابل حمل بودن این دو دستگاه مد نظرم هست)
خوش باشید/ :8:
نه دوست عزیزنقل قول:
منظورم مودم وایمکس کوچیک بود!
یه چیزی مثل مودم وایمکس ایرانسل که شبیه فلش هست...
موفق باشید:11:
چرا نمیشه وارد ecare شد؟ ارورر میده.چند روزه میخوام برم مصرفمو ببینم نمیشه نه با اکسپلورر نه با فایر فاکس
سرعتم که خیلی پایین بود و هست با تلفن ثابت هرچی زنگ میزدم مشغول می زد تا با همراه زدم و بعد کلی برسی و 15 دقیقه مکالمه طرف می گه طبق قوانین مبین برا 512 باید بین 17 تا 64 k بده و من عملاً کاری براتون نمی تونم بکنم یعنی کشک
به دوستانی که قصد خرید وایمکس دارن توسیه می کنم فکرشم نکنن فقط 10 روز اول رو بتون حال می ده
یه سوال :
مودم green packet با این مودم کتابی فرقشون چیه ؟ کدومش جدیدتره ؟
می خوام ببینم اگه مشکلم از مودم هست برم تعویض کنم ؟
حالا از دوستانی که تو شیراز از مبین نت استفاده میکنن ، ازش راضی هستن؟
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1مگ مبین نت توی اهواز سرعتش چطوره ؟؟؟؟؟ شبها با چه سرعتی دانلود میکنه ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
نقل قول:
سلام
دوست عزیز اولا از توی سایت مبین وارد کنترل حساب بشین چون لینکش تغییر کرده ثانیا فقط با اینترنت مبین نت باز میشه و با بقیه سرویس دهنده ها نمیشه واردش شد.
شب ها سرعت فاجعه است و باید کلی دانلود همزمان بگذارید، تا شاید سرعت قابل قبولی داد.نقل قول:
- کیفیتش خوب نیست. اما معمولاً از GPRS بهتر است.نقل قول:
- مودم وایفای 110 تومنی.
- بهشون بگو شاید همانجا مودم رو تنظیم کردن بهت دادن.
- با خیلی بیشتر از دو تا دستگاه میشه وصل شد.
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
نقل قول:- شاید کار بکنه اما در هنگام وصل شدن به BTS های جدید قطع و وصل خواهد شد.نقل قول:
توی حرکت کردن هم جواب میده؟
راهی برای تقویت سیگنال هست؟
- امواج وایفای مودم را میشود اما وایمکس را فکر نکنم به این راحتی بشود.
اگر منظورتون فرق بین مودمهای موسوم به وایفای و مودم جیبی است که در کل وایفای بهتره و مزیت مودم جیبی فقط همان جیبی بودنش است.نقل قول:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه اگه بخوام از 128 ارتقا بدم به 512 باید مودم عوض بشه ؟ و دردسر زیاد داره یا راحته ؟
سلامنقل قول:
مودمم از مدل Bm632 هست لطفا راهنمایی کنید که چطور ریستش کنم مشکلی برای کانفیگ ندارم چون یاد گرفتم
نه نیازی به تعویض مودم نیست .نقل قول:
بستگی داره شرکت مبین نت تا چه حد همکاری کنه . چون سرعتهای بالاتر از 128 رو به هر کسی نمیدن مگر اینکه شرکت داشته باشید یا معرفینامه ای فراهم کنید .نقل قول:
نقل قول:
یه سوال دیگه اگه بخوام از 128 ارتقا بدم به 512 باید مودم عوض بشه ؟ و دردسر زیاد داره یا راحته ؟
زیاد سخت نیست. به یکی از نمایندگی ها بروید و یک نامه ی شرکتی یا یک کارت دانشجویی ببرید و همانروز معمولا ارتقاع صورت میگیره چون کار پیچیده ای نیست.
اینترنت الان زیاد قطعی داره صفحه کاربری مبین نت هم باز نمیشه ؟؟
از این کله قندیاست؟نقل قول:
یه دکمه کوچک روی مودم هست که باید با خودکار یا چیز دیگه ای فشارش بدی.
اگر یک بار فشار بدی مودم فقط ریستارت میشه ولی اگه چند ثانیه (فکر کنم 10 ثانیه) نگه داری مودم بر میگرده به تنظیمات کارخانه.
توی دفترچه مودم دقیق نوشته باید چه کار کرد.
توی شب با چند نا دانلود همزمان به چه سرعتی میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
توی روز چطوره ؟؟؟؟؟
منظورم این دوتا مودم هستشنقل قول:
green pack یا dx-350
bm-632
اینجا که 1mb فقط یه ماه داره . کسی از دوستان نمیدونه چه طور میشه مثلا 3 ماه 1mb گرفت با حجم 8gb مثلانقل قول:
من همیشه شب قبل خواب و صبح بعد از این که از خواب بیدار میشم مودم رو ریستارت میکنم. اوایل فکر میکردم چون برادرم زودتر از من بیدار میشه از اینترنت استفاده میکنه الان فهمیدم که داره الکی از حساب کم میکنه!
دوستان یه چک بکنند دانلود شبانه داره 60-70 مگ از حساب کم میکنه! تازه من 2:10 میزارم دانلود. یعنی کسی 2 بزاره 120 مگ از حسابش میپره!
این مبین نت هم که شده سرطان جون من! از بس حرص خوردم از دستش با این قطعیاش و نامردیاش دارم کچل میشم.
همین مونده بود بشه مثل صبا نت و پارس آنلاین و شبها سرعت دانلودشو ببنده که این کار رو هم کرد ! خیلی کیفیت سرویسش خوبه این رو هم بهش باید اضافه کرد که دیگه شبها سرعت دانلود کامل نداریم، مگر دانلود 3 فایل همزمان (برای 1 مگ) . البته همینشم کم کم یکاری میکنند که با دانلود همزمان هم سرعت بسته بشه روی 20-30 .
متاسفانه من از طرف خودم اعلام میکنم مبین نت رسما سال 1391 هجری شمسی رو با د-زدی شروع کرد مبارکا مبارکا!!
فعلا د-زدی که من دیدم دزدی سرعت هست, نسبت به adsl ها که د-زدی حجمی میکنند وضعش بهتره
البته این د-زدی از 2 تا 8 صبح صورت میگیره که من در اکانت 12 ماهه با سرعت 1024 شاهدش هستم که دقیقا سرعت در این ساعات نصف میرسه و میشه مثل یک سرویس 512 که من از خواب چند شبی زدم و مچ ایشون رو گرفتم
البته من روزانه رو بررسی نکردم زیاد ولی یه 10 دقیقه در ساعت 9 صبح امتحان کردم دیدم سرعت رو 140 ثبات خوبی داره
ولی چه فایده این گیگ های نازنین فدا میشن
من نمیدونم چرا سر به د-زدی میزنن خوب قیمتاشونو بالا ببرن نه اینکه د-زدی بکنند با ملت عین کف دست باشن
ما که هارد 50 تومنی رو الان 200 میخریم خوب اینم روش حالا این د-زدی از اینترنت چه کاریه قیمتاشونو بالا ببرن و این همه مردم رو اذیت نکنن
خا-ک بر سر-شون
سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
امروز صبح یه پیامک اومد از طرف مبین نت زنگ زدم گفت وایمکس یکساله سرعت 512 با 20 گیگ دانلود و مودم قابل حمل رایگان 210 هزار تومن
نظرتون چیه بگیرم در حال حاضر 256 مخابرات دارم
چه روز و چه شب افتضاحه در حد ....:2:نقل قول:
واقعا خسته شدم از مبین ، نه به درد دانلود میخوره نه وبگردی
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
اگر میخوای مثل من خودتو گرفتار کنی ، آره حتما برو بگیر ، حتما هم یکساله بگیر که یک سال سرت با پشتیبانی گرم باشه !!نقل قول:
همون اینترنی که داری واقعا از 512 مبین بهتره ، چون من خودم جفتشونو دارم
نقل قول:
برو خدا رو شکر کن که شما سرعتت 1 مگابیت هست ، شب نصف میشه 512 !!
من چی بگم که سرویسم 512 هست و بدون اغراق سرعتم شبها میره زیر 1 کیلویایت !!
تازه در طول روز هم سرعتم اکثرا حدود 8 کیلوبایته !!
اینهمه گفتن قابلیت جابجایی داره ، عید بردمش شمال ، با اینکه سیگنال کامل بود ولی باور کن یا قطع بود یا سرعتم در حد 700 بایت بود !!! (یعنی زیر 1 کیلوبایت....یعنی 100 رحمت به دیال آپ !! ))
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
اگر میخوای مثل من خودتو گرفتار کنی ، آره حتما برو بگیر ، حتما هم یکساله بگیر که یک سال سرت با پشتیبانی گرم باشه !!نقل قول:
همون اینترنی که داری واقعا از 512 مبین بهتره ، چون من خودم جفتشونو دارم
من فکر نکنم ایرانی ها زیاد بخان تو خیابون یه لپتاب دستشون باشه یا تو اتوبوس که طف خودش جا نمیشه چه برسه به لپتابش :31:نقل قول:
و یا تو مترو طرف استخوناش خورد میشه چه برسه به لپتاب ظریفش با صفحه نیم سانتی led یا دیدی لپتابت یهو از جلو چشات غیب شد:31:
همون برقی رو بخر بهتره هر جا هم رفتی بزن به برق خیالت هم راحت
ممنوننقل قول:
من آیپد دارم کمتر لب تاپ بیرون میبرم بنظرتون سرعتش برای آیپد یا همون تبلت مناسبه
یعنی جدا 512 میصرفه بابتش پول بدم
256 مخابرات که فقط خوبیش اینه محدودیت دانلود نداره
وگرنه سرعت که در حد فرقون